121

гого

преди 2 години

Наглостта на агресорите няма край. Първо започват война срещу Украйна, после, защо те се отбранявали и защитавали. Отделно дето не е ясно какъв е произхода на мините. Не може да се обвинява нападнатата страна че се отбранява от агресора. А този Мизинцев - без коментар. https://youtu.be/Om6yIjDSXK8

120

черен хумор

преди 2 години

За всеки турист - мина. За децата - две!

119

Анонимен

преди 2 години

Миризливите руснаци 3 години поред но съсипва сезона. Едната година бяха крадци на коли. Миналата танкер се разля. Тази година мини. Мааамичката ви ***.

118

Анонимен

преди 2 години

Руски братски поздрав за българските мутро-хотелиери!

117

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Щом Русмия е казала, че ще дойдат мини, значи са пуснати и ще дойдат, ако не ще ги докарат с рибарски лодки .Русмаците може да са Всякакви , но си изпълняват заканите

116

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нека пускат още мини така може да ударят някоя яхта на някой руски олигарх.

115

Black Sea

преди 2 години

Забравих да допълня че покрай Путин си заминават и Ко.пейкин, Нинова, Сидеров, Митрофанова, Янев, Радев и цялата пета колона. За Борисов е сигурно. Той вече е пътник.и да цъкате минуси, скоро няма да имате работодатели. Другото е социопатия.

114

Iwo

преди 2 години

Братушките въпреки всичко ги е грижа за простия ни народ.

113

dakotabg

преди 2 години

Като чета,,капацитетите''под мен,се успокоявам!Можеше и да сме далеч по-зле...

112

Анонимен

преди 2 години

До М, не че нещо но наистина е трудно да се каже от коя страна е мината, около всяка военна база има поставени мини, които са привързани с кабели, в случай на опасност или война както е в случая кабелите се отпускат, това е защитна стратегия, такива мини има и около Одеса, и около Новоросийск и може би най-много около Севастопол

111

Мините са нищо

преди 2 години

Ще напълнят Европа с бежанци и ще натоварят системата. При германците ги разпределят вече по частните домове.

110

Анонимен

преди 2 години

Руските боклюци нарочно раздухват новини за мините за да уплашат туристите . Искат да ни ударят туризма

109

Анонимен

преди 2 години

Типично по руски, те слага мините и обвиняват другите. От Босфора до Одеса е пълно с руски мини....

108

Black Sea

преди 2 години

Остава въпросът как една мина се озова до Босфорът за по-малко от 2 дни. Голямо течение ще да е било. Май нещо руснаците хвърлят мини и после.украинците им виновни. Ясно е обаче че дж.у.дж.у си заминава. И краят му няма да е естествен. Заминават и тия около него, лавровци, песковци и пр.

107

Анонимен

преди 2 години

Те и да искат не могат да ни уплашат, щото ще им се стъжни живота на руснаците, ние сме в Алианса все пак :)) Единствената заплаха от тях са ядрените оръжия, нищо друго :))

106

Анонимен

преди 2 години

"Когато тръгваш на война целта е да удариш противника директно в сърцето." - противника го удариха още ден първи с обсадата на Киев, вече 30 дни Киев е обсаден и НАТО всеки ден или трябва да праща храна или живия щит няма да е особено жив. Представи си що ресурс на ден е това? Ако Русия тръгне да превзема града ще загуби много войска и ресурси, а сега часовника е на тяхна страна. Научи се да мислиш отвъд емоциите и може да ти върже в живота.

105

Пенсионер

преди 2 години

Ходиш си сутрин по плажа да дишаш йодни изпарения и туку виж си настъпил някоя мина. Не благодаря.

104

М

преди 2 години

Вчера БТВ спомена за мината в Босфора. Слушайки репортажа разбрах че мината е руско производство от времето на СССР. Така прозвуча че все едно е пусната в морето от руснаците. Така ли е наистина добре че чета и се интересувам и знам по чия вина плуват тези мини в морето /поставени некадърно/. Когато се дават новини те трябва да са истинни и да показват двете страни на въпроса или ситуацията на в България всичко е синьо-жълто.

103

Путьовска работа

преди 2 години

Но пет дена преди това ще достигнат Босфора като дар за беним аркадаш ергологан.!.

102

Хмх

преди 2 години

памперса да им даде натовски мини, от онея невидимите