115

Кики

преди 2 години

А нашият Костя (копейкин)кога ще бъде разследван за имотни облаги?

114

Анонимен

преди 2 години

До Зъл "Тук в Англия дизела беше ... " Защо си в Англия, а не в рая на Путин?

113

До 130 Прави разлика

преди 2 години

Защо не правиш разлика между откровените крадци, дето съсипаха България и надеждите на нашето поколение (теглиха милиони и не ги върнаха, за жълти стотинки изкупиха цели заводи, замениха пустеещи земи за първа линия на морето) и някой, който е купил гарсониера на морето???

112

Анонимен

преди 2 години

До Нищо не са отнели ощ "всички правови държави". Няма опасност такова нещо да се прояви в Империята на Злото. Претекста, че са правова държава не е същото нещо, всъщност - точно обратното е на правова държава.

111

Анонимен

преди 2 години

konfiskuvali poneje babata elizabet iskala da vidi vnuchkata lilia, a niamalo svobodno miasto kade da se nastani afrikanskata maika na lilia

110

Всички

преди 2 години

Премати червени от кол и въже събрани,злобни,в деменция и в пенсия по болест. Даже не осъзнават,че комунизма ги е увредил и живота ги е наказал

109

Анонимен

преди 2 години

Сергей Лавров е от старата школа КПСС държавник ..

108

Нищо не са отнели ощ

преди 2 години

Руските власти. Действат по закона за умишления фалит, който е криминализиран във всички правови държави. Ива си ред и процедура.

107

До127

преди 2 години

Тези инвеститори и тука ги гледаме, сега проучват анериканска фирма във Враца за природен газ. Да ни използват ресурсите, а за нас един четвъртит.30 години ги гледаме тези инвеститори, злато, метали, въглища. За благодарност ни изпращат *** да им горим

106

Анонимен

преди 2 години

До до 116 Инвестиции за 11 трилиона $ са отнели Руските власти на Американски и Европейски компанни !!! Ти и д и о т ли си. То цяла Русия не струва толкова. Знам, че каскетите не сте много силни в математиката, но не бъркай нулите на тоалетната с тези показващи пари. Май нулите ги нямаш за нищо.

105

Анонимен

преди 2 години

От първата вълна фалити на банки и безогледна приватизация доста хора си купиха имоти в чужбина. Нека ги съдят и запорират имоти и сметки!

104

БАЙ Тодор

преди 2 години

Комунизма е най-добрата политичекса доктрина . Комунизма вече не е недоносче .Комунизма вече е световно признат чрез неговото най-голямо оръжие НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА !!!!

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "А България кога ,сте конфискува имотите на руснаците?" България се управлява от марионетки на Путин. Ние ще сме ПОСЛЕДНИТЕ, които ще конфискуваме каквото и да било на руската терористична държава.

102

Анонимен

преди 2 години

А България кога ,сте конфискува имотите на руснаците?

101

Анонимен

преди 2 години

А на Толупа в Барселона, кога?

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "Първо им запорираха сметките, които нямат. Сега, дали Лавров знае, че има дъщеря на любовницата си? "Е, значи няма от какво да се притеснява, нали? :)))

99

Анонимен

преди 2 години

И аз се чудя навремето имаше хора из съюза/СССР/, даже някои и жени си доведоха от там. Сега гледам бъка от русофили, но никой не ходи там да си устрои на това хубаво място живота? Предпочитат да са по каравани в англия и да работят на полето вместо да се топлят колкото си щат с незаменимия руски газ и да ги пази великата руска армия.

98

Анонимен

преди 2 години

До до 116/118 "Инвестиции за 11 трилиона $ са отнели Руските власти на Американски и Европейски компанни !!!" Колкото повече надувате цифрата толкова повече показвате колко много Запада е инвестирал Русия да стане нормална дуържава: путинофилите каквото и да направите само затъвате по-дълбоко! :)))

97

Анонимен

преди 2 години

Пък на Боко е в Барселона и къщата и стои и си е нейна.

96

Така хрябва

преди 2 години

Нека и нашите роднини пето коляно и поставени лица обяснят откъде са им имотите, фирмите и авоарите.