76

Анонимен

преди 2 години

Тоа па задмина и бай Тошо на 12-я партиен конгрес , по локуми ...

75

до 77

преди 2 години

По-глупав коментар не бях чел... Нормално за бачкатор. Кирчо и Кокорчо няма да наемат тия бежанци, а бизнеса. И няма да са за 4700, а за 8000+++. Вече се релокира една група от наши кадри в Украйна тук и няма такъв с 4700 заплата, освен момичето на рецепция. Всичко е 9000 и нагоре.

74

до 78

преди 2 години

е що толкова приказви изприказва, без поне една подробност?!

73

Анонимен

преди 2 години

Опа-а-а , чшшшът, прррр , Доброславе , дръпни ръчната ,слез от черешата !!! Тия ги разправяй на бабите от село - какъв стандарт на живот , какви кариери , какви пет лева , за коя държава става дума ?! Ти в кой свят живееш ?! Чуваш ли се въобще какви ги плещиш ! САМ ВЯРВАШ ЛИ СИ , ТА НИ МЪЧИШ И НИЕ ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ ?! Приказки на ангро ...

72

до 71

преди 2 години

Продъктът от ИТ подема у нас е навсякъде около теб. Не ми се навлиза в подробности. Няма да разбереш, не е за неуки и боси технологично хора, като теб. Не се засягай- такъв си. А примерите, които даваш, са за държавните ИТ спецове, които получават много малко пари.

71

Въпрос

преди 2 години

А Кирчо и Кокорчо откъде ще взематo пари да им плащат по 5 бона на тия 30000 бежанци,на 2 милиона индийци,2 милиона пенсионери,2 милиона милиционери,държавни рантутници и малолетни?От чужбина ли ще внася хляб защото тука няма кой да сее и копа!?

70

До 70

преди 2 години

1000-2000лв дори junior не взима вече. При нас започват на 3000лв. Офис голям, нов, хубав, всякакви екстри и бенефити. Такива компании като описаните от теб са много малко вече и само мазохисти работят там

69

Анонимен

преди 2 години

Тоя добре се хвали ,но поне да гледа телевизия ,украйците са 20000 заедно като повече да деца )

68

Справедлив

преди 2 години

В България щом нещо потръгне веднага трябва да го похлупат и смачкат. Говоря за ай ти бранша който е новият слънчев бряг на мутрите.

67

до 70

преди 2 години

2000лв. взима чистачката на офиса ни. Айде малко по-сериозно... Без да вярваш. 4700 е дори НИСКА заплата за сектора. Доста ниска. За повече ще ги вземат, ама айде залъгвай се там.

66

Анонимен

преди 2 години

65, ти да си видял някой който реално разбира от мрежи, линукс, BSD,RHEL да има тапии от курсове? Чакай бе пич, IT не е само кодописачи на джава... А Хардуеристите какви тапии трябва да имат според теб - от Интел, от Амд, от IBM? Да не забравяме и мрежарите - но там си има сертификати наистина...

65

Абе

преди 2 години

някой виждал ли е Продукта на този Цветущ ИТ сектор в България?! за това ли след Милиарди Инвестиции от Държавата, още Електронна Правителство няма?! за това ли Сайта за Преброяването забиваше и т.н. на Китай, САЩ, че дори Русия, Продукта на Софтуерните им компании е известен какво е и се ползва по цял свят, аз един Продукт на Тая Процъфтяваща ИТ Индустрия в България - не знам, още по-малко ползвам!

64

приказки от долината

преди 2 години

Не вярвам да ги назначават за по 5000 заплата.По-скоро 1000-2000 лева макс да кодят в някоя малка спарена стайчка като изоглавени по 10-12 часа дневно.Малко ми напомня историята с виетнамските работници от преди години където се оказа че чакали 2000 долара а не 1200 лв бруто.И така никой не дойде.

63

Лекар

преди 2 години

Само 4700???

62

мак

преди 2 години

Някои леко преиграват. Питайте поляците или румънците, кога ще започнат да изнемогват. И тук, такава грижа предлагат, то не бяха хотели, то не беше безплатен транспорт, всичко на мига, а никой не се интересува тези хора дали искат да работят. Повечето едва ли искат.

61

до 65

преди 2 години

Да ти кажа, на нашите junior хора им даваме около 3200-3500, но си търсим качествени хора. Кадърни, знаещи, можещи. То кадърният го виждаш моментално. Но такива, които ти описваш, ги преценяваме за минути още по СВ-то им. Трудно е и масово наемаме от чужбина.

60

до 47

преди 2 години

Мила Петя, няма как някой да наеме сина ви на работа без квалификация. Завършил преди 20 години средно. Това добре. А на някакви курсове ходил ли е?! Какво значи няма късмет в живота и не му давали хубава работа на бюро. Работата не идва ей така. Трябват знания. Нека се запише на няколко курса в Софтуни или в някоя онлайн академия и да види изобщо дали тези неща ги разбира. Трябва и перфектен английски език. Такова нещо като късмет няма. Всичко са умения, знания, усилия за развитие.

59

Алко

преди 2 години

Ейййй, станахме германия на балканите бе! Я какви помощи и заплати на емигрантите раздаваме!!! ц ц ц ц ц, богата нация, брей!!! Киро, Кирооо, оди си у канадата, мойто момче! като гледам кви украински джипове се появиха, чак ми се прииска да емигрирам при урките! и как така стана, че се напълнихме с укр мутри???? как излязоха през границата? нали уж ги мобилизираха??? тея от къде се взеха??? националната ни сигурност хич я няма май, а?

58

Анонимен

преди 2 години

"Те като са се засилили към България тези бежанци.. Германия, нещо, Франция..." ....те мразат украинцете повече отколкото мразят и нас. Абсолютни лицемери! Преди няколко години прогониха всички, защото видиш ли, им отнемали работните места за стрители, каналджии и т.н. Лицемери!

57

Това е !

преди 2 години

България е държавата на произвола , не важат никакви правила и закони ...Представяте ли си , каква НЕЩАСТНА нация сме ?