274

КОЙ МИ С.А В ГАЩИТЕ?

преди 2 години

КОЙ НИ НАТРЕСЕ КИРЕТО? РАДЕВ. А КОЙ НИ НАТРЕСЕ РАДЕВ? НИНОВА И РЕШЕТНИКОВ. КАКВО СЕ ПЕНЯВАТ ОТ "ВЪЗРАЖДАНЕ" ТОГАВА?

273

дедо ви

преди 2 години

Отвратително гнусна пасмина сме,жалка картинка сме и много по-зле даже от Укрите. С викове,псувни и свирене с уста паднахме по-долу и то племената в Амазония. Българина всичко може да прецака,но не и да го поправи!

272

Слава на България

преди 2 години

Срам ме е да се определя като патриот от изтъпленията на такива нещастници като Копейкин и свитата му от ***

271

Анонимен

преди 2 години

Медалите от САЩ няма да свършат.Виж обаче местата за натам в самолета са ограничени, тъй че не се напъвайте толкоз.

270

българин

преди 2 години

Щом и жандармерия има на Шипка ясно! Празникът ни е опорочен!-:((( Вечна признателност,на хилядите руски войници на Шипка! Оставиликостите си,за освобождението на България от Турско робство!

269

TT

преди 2 години

Петата русофилска колона трябва да се измете с желязна метла от БЪЛГАРИЯ...

268

ГУМЕН ФЪРЧИЛОВ

преди 2 години

ТЪКМО ДА НИ ОСВОБОДЯТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ И ПУТИН СЕ ХВАНА ЗА ПАЛЦИТЕ? НЕ МУ ИЗЛЕЗЕ ПАСИАНСА. НАПРАВО СВЕТА ГО ЗАКЛЕЙМИ И СКОРО ЩЕ ГО ДОВЪРШИ? ЖУЖЕ СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ? НИКАКЪВ ШАНС.

267

Анонимен

преди 2 години

Ся не мога ви разбера. Чета, ама....... Нач Петко не става, Копейкин по добре, *** ако Копейкин и той не стане, после кой?Е те затова 32годони не мога е Гана таз нашата схема. Мое се фана на бас, че полувината тук сте пийени

266

Анонимен

преди 2 години

Най-кресливите са най-проситите, такива като копейник

265

Анонимен

преди 2 години

Не го обичат хората Кирчо, само чудно кой го избра. Машините май. Ще трябва да го пометем, цялата тая шайка разбойници, спусната от Козяк ще бъде пометена съвсем скоро.

264

Българин

преди 2 години

Всички русофоби са и българофоби. Продажници на българските интереси ,подлизурки на Нато и какво ли не още. Срам ме е от такива предатели .Народите не са виновни ,виновни са определени хора ,който предават своите нации ,корен и самобитност.България над всичко !!!

263

Клоун

преди 2 години

Копейкин - ***́ на ***!

262

фу ве

преди 2 години

Едно е да драскаш по фейсбуко. На Шипка на място е друго.

261

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен286маймуните "кафяв ревач" не са най многобройните, а най гласовитите. на последните избори гласуваха 40 процента от имащите право на глас български граждани. тия имат 6 процента ли колко, сметни представителна извадка на каква част от населението са. а "повече от половината българи" са като "голяма част от украинците" , дето според руски източници щели да помагат на путинските еничари с оръжие в ръка.

260

Анонимен

преди 2 години

Всички проруски продажници трябва да бъдат съдени за предателство към България!!!Щом толкова милеят за *** да си хващат куфарчетата и при него!Всички тези обаче с промити мозъци карат западни коли ,ползват западни стоки,ползват европейски помощи и привилегии!Нито един от тези *** не се вози в лада и има руски смартфон,не си получава заплатата в рубли "а трябва" ,не получава еврофондове от путкинленд!Така че русофили нещастни багажчето и към необятната руска шир!

259

САМО ЕС И НАТО

преди 2 години

В НАТО И ЕС СЕГА СМЕ С 130 МИЛИАРДА БВП. КАТО НЕУТРАЛНА СТРАНА ИМАХМЕ 25 МИЛИАРДА БВП, ПРАЗНИ МАГАЗИНИ И ОБЕЗЦЕНЕНА ВАЛУТА - ПОСОВМЕСТЕН ГЛАД. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЦАРЯ, БОЙКО, БОЙКО И БОЙКО СМЕ ТОВА КОЕТО СМЕ! НО ДОЙДЕ РАДЕВ, СЛЕД НЕГО ТРИФОНОВ И КИРЧО И ПАК ЗАМИРИСА НА ФАЛИТ!

258

IQ 3.14

преди 2 години

тия половината бъркат обявяването на независимостта и трети март, ама иначе поцреоти. влака с рублите привършва, султана издои банки и лукойл, ше видиме след един месец кво ше стане.

257

Анонимен

преди 2 години

Сега той дели народа на русовили, активисти. Да не се окаже, че това са половин държава и нагоре които са против НАТО и действията на тия "политици", които са готови като гледам да заличат овсякъде историята на България.

256

Анонимен

преди 2 години

Тази случайност Киро Простото скоро ще бъде изметен. Месец я изкара, я не.

255

Анонимен

преди 2 години

Руската мечка иде, сняг вали чак в Мадрид.