182

Анонимен

преди 2 години

Нещо не се вижда,, смелите '' украинци да защитават родината си, най нормалното нещо за всеки мъж е когато родината му бъде нападната да отиде доброволец и да я защитава, в Украйна такова нещо няма. Интересно защо?

181

Анонимен

преди 2 години

Заплатата в Москва може е 2000 долара, ама една вечеря в ресторант е 300 долара. Емиграция към Москва има само от бившите съветски републики. Затова в руската столица живеят и 2 милиона мюсюлмани и там е най-голяма джамия в Европа!

180

Клавиатурен воин19

преди 2 години

Отбраната на Харков е подпалила 8 руски коли Тигър казва шефа на полицията в Харков Владимир Тимушенко. Вражеската група е малка и е неутрализирана. - Украинска правда.За невярващите има видеоклип

179

Анонимен

преди 2 години

Градът не е паднал.

178

Анонимен

преди 2 години

Руските ракети сигурно разпознават кой е украинец и кой е руснак вУкрайна.

177

до пиянката руска

преди 2 години

Веднага проверих. В Москва средната заплата е 1300 долара по днешния курс на рублата. Същата е и в София. Вие русофилите черпите инфо от фейса. Не си правите труда да го проверите даже. А уж интернета трябваше да освободи информацията и да направи хората по информирани. Па то кво стана... обратното

176

Определено

преди 2 години

Нито един жив руснак няма да излезе от Украйна!

175

Анонимен

преди 2 години

Украйна никога няма да капитулира!Който е за свободата и независимостта е за Украйна.Който е страхливец и роб е за агресията на Русия!

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 211 Никой не "пита" какви са лъжите на Кървавото джудже.

173

ха ха

преди 2 години

Песков преди малко заяви че русия била готова за преговори СМЕЕЕЕХХХ

172

Анонимен

преди 2 години

Отбраната на Харков е подпалила 8 руски коли Тигър казва шефа на полицията в Харков Владимир Тимушенко. Вражеската група е малка и е неутрализирана. - Украинска правда

171

Анонимен

преди 2 години

До Българин Когато дойдат в България те млечната баница ще ти я изядат и без да им я даваш, виното и ракийката ще ти го вземат и без да им го предлагаш и ще направят от къщата ти квартира, а теб ще пратят да живееш ..... абе където ти видят очите. Прочети Радой Ралин какво е писал. А че си искрен е ясно. Всички русофили сте неграмотни, тъй че не ме изненадва, че не знаете с какво си имате работа.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - военната операция. Нещата вече приключиха за вас, как си представяш население 50 млн души, което ви мрази в червата и половината е въоражено, да стои и да ви се подчини. С окупационни войски? Виж картата, *** на русия е широко отворен към Китай, Япония и САЩ.

169

пияница мистик

преди 2 години

До Въпрос === Никога не сме били освобождавани от колхозниците. НИКОГА!!! Просто им бяхме необходими като плацдарм към Европа, заради геополитическото място на което сме и ни подчиниха като роби, това е истината

168

Да живее ПУТИН !

преди 2 години

ПУТИН ШАМПИОН !!

167

Анонимен

преди 2 години

Питате, защо операфцията на Русия не се ограничава до това да освободи Донбас? Защото това може единствено да изтика назад "ултра-националистите", след кето да си подновят геноцида от контролирана от украйна територия. Путuн открито обяви, че денацификацията е една от главните цели, за това стратегията е да отреже пътя им за отстъпление, преди да се започне сериозна офанзива срещу тях.

166

Анонимен

преди 2 години

Ще има бежанска вълна и от Русия.Много руснаци няма да искат да останат севернокорейска Русия.Ще бягат от режима на Путин който ще затвори Русия като Северна Корея.

165

пияница мистик

преди 2 години

До Българин === Най-много да ти изядат баницата, да ти изпият виното и ракията и като се напият, да те нaгъзят и да ти се изредят :))) А после и на жена ти и дъщеря ти. Ама за щастие в НАТО-вска държава каквато сме това няма как да се случи, защото турците ще скочат да ни защитят, а и целия свят. А другарю родоотстъпник, знаеш ли каква е заплатата в момента в СССР на джуджето убиец? Ами към 200$, ама от началото на войната май е 100$. Май ти харесва да мизерстваш, а, мазохисте? :)))

164

Бял флаг

преди 2 години

8 бронирани коли Тигър се предадоха!

163

Анонимен

преди 2 години

В момента гледам картата на Украйна. До основните градове, като Киев, Харков и Одеса руската армия е достигнала.Там е съсредоточено и по голяма част от украйнските население. Не само е достигнала, но и напредва в тях.Руснаците не се бият с Украйнската армия, а с хора стрелящи от засада и криещи се в жилищни кооперации В останалата част на Украйна,остава голям град, като Льов.Превземат ли се Киев, Харков и Одеса всичко приключва.Това определено не е война.Това е точно военна операция.