203

Анонимен

преди 2 години

Не може все да седиш върху ядрена бомба и да плашиш света че ще я гръмнеш.

202

Съвет Ник

преди 2 години

Не се занимавайте с политика. Не мислете. Ние мислим заради вас. Работете и харчете. И си носете маските.

201

До Анонимен

преди 2 години

Ти си толкова ограничен, че ме мислиш за русофил когато казвам истината.. Явно си се познал в написаното. И кое не е вярно от написаното, интернет тарикат. Само за справка моят пра-пра дядо е съдрал от бой румънците и руснаците при Добруджа. Така че недей да се правиш на велик, защото ти си от нищо не ставащата част

200

до анонимен

преди 2 години

Швейцарците бях обградени от фашисти, но съхраниха неутралитета си и след края на Втората Световна Война продължиха по този курс! А, ние след 1990 г., вместо да вземем пример от тях, отново хукнахме да си търсим "батко с чадър"!

199

До 213

преди 2 години

Каква била печалбата от Кремиковци питаш. А не знаеш ли? Намалихме с много милиони загубата от внос на продукция, която Кремиковци произвеждаше. Понякога е така, една загуба е много по-малка от друга загуба.

198

какво следва

преди 2 години

Бруно Лете: Въпросът е когато нещата наистина загрубеят - санкциите действат и Русия противодейства - колко единна ще остане Европа за антируските мерки. Тоест ще видим каква ще е решимостта ни по отношение на тези санкции едва след като започнем да страдаме и ние от тях,различията сред съюзниците кой каква цена е готов да плати за неминуемия бумерангов ефект на санкциите.

197

Демо крадци

преди 2 години

И тия като царя.Ще си вземат каквото могат и ще ни оставят да се оправяме за ооосемстооотин деня. Я.

196

Анонимен

преди 2 години

До До Гиб Мелсън "Защото българският народ забрави Бог и православната вяра, защото българският народ си избра пълни некадърници изпълняващи американски интереси." Путин ли, който пролива кръвта на славяни украинци, и е изпратил за целта ислямски радикални терористи, е представителя на "православната вяра", кажи, русофилче.

195

Голяма грешка

преди 2 години

Това, което направи нашето правителство е голяма грешка. Да затворим въздушното си пространство за руски самолети е враждебен акт който ще се запомни. Досега някак си успявахме да минем за неутрални, макар и да сме в НАТО. Сами си създаваме проблеми, и то от г'лупост.

194

БАНко

преди 2 години

КЪДЕ БЯХА НАТОВСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ , КОГАТО ПУТИН ГИ ПРЕДУПРЕДИ : НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РУСИ ОТ ПОКРАЙНА ( УКРАЙНА) ДА СТРЕЛЯТ С АМЕРИКАНСКИ БОМБИ СРЕЩУ РУСИ В МОСКВА ??? ХАЙДЕ СПАСЯВАЙТЕ МАРИОНЕТКАТА ЗАЛЕНСКИ !!! ЕТО ВИ НАТО !!!!

193

Анонимен

преди 2 години

До до успокоително Хихихи. Колко беше печалбата на "перлата на българската комунистическа икономика Кремиковци", я сподели?

192

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Защото българският народ не чете книги и не обича да мисли. Защото българският народ иска ракия, чалга, наргиле, ядене и жени. Защото българският народ забрави Бог и православната вяра, защото българският народ си избра пълни некадърници изпълняващи американски интереси. Само че , тези избиратели не знаят, че ПП са милионери и утре като ни заблъскат с ракети ПП ще избягат, а избирателите им ще пускат постове из мрежите #nato help както го правят сега украинците... Виждате ли колко сте п*рости

191

Краен

преди 2 години

Да забраним и черно море за плаващи .

190

Анонимен

преди 2 години

Леле срамота знаете ли колко ще загубят българските компании?? Петков да отива да се извинява на Путин както Ердоган направи и спаси от отношенията с Русия заради фермерите и земеделците в Турция.

189

Аман

преди 2 години

Тоя *** в парламента няма да се научат. Вместо да спазват старата максима да се снишиме докато премине , те се изтъпанчили на гол Г.з чифте пищови! Ей такава ни е работата

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 "Като гледам по украинските граници как хората се опитват да избягат.Русия ги освобождава те бягат." Русия ги освобождава така хубаво, но те не могат да го разберат това нещо, затова така бягат.

187

до успокоително

преди 2 години

""""Другари и да стъпи Русия в България , длъжност ПАРТИЕН СЕКРЕТАР няма да има""""" ---- Преди 30 години, може би, но тогава имахме промишленост, икономика, сел. стопанство, образование, наука..., сега за къв сме им, днес сме разграбена колония превърната в резерват!

186

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън "Това което правят винаги швейцарците." Швейцарците са обградени от държави, които не са били никога под руски ботуш и живели в комунизъм, нито самите Швейцарци някога са били под руски ботуш или да са живели в комунизъм. Открийте разликите.

185

Анонимен

преди 2 години

Като гледам по украинските граници как хората се опитват да избягат.Русия ги освобождава те бягат.

184

Да, можеше инак

преди 2 години

До до опорката: "При разумна политика въобще нямаше да има Майдан през 2014 г"? Да, така е. Ако САЩ не се бяха намесили там, ако украинските нацисти не бяха горили живи хова, ако не обстрелваха осем години мирното население в Донбас и Луганск нямаше да се стигне дотук. Мирното решение бяха Минските споразумения, но Киев отказваше да ги изпълнява. Нямаше друго решение освен военна намеса на Русия.