12

До 1

преди 2 години

Ами всичките марки са!Някой да не би да ти слага краве масло я?

11

Анонимен

преди 2 години

Тия некадърници не могат да контролират какво има във вафлите, ама аз трябва да им вярвам, че проверяват дали ваксините са безопасни.

10

Левтер

преди 2 години

Тука някой "управляващи",вероятно притежатели на марката "БМВ",се изказват сякаш закусват, прасат и качори,докато джиткат бавареца.По-лекичко,от такива работодатели като вас ,ядем палмите!

9

A

преди 2 години

Вафлите с Е-та, а пък кифлите са със силикон!

8

Фафлоед

преди 2 години

"Кукуруку вафла чудна,пълна с редички л***а"!Реклама на фафли от зората на демокрацията))

7

Алекс

преди 2 години

Значи на пазара няма качествена вафла.Не яжте продукти с палмова мазнина.Според британско проучване тази мазнина предизвиква рак.

6

Анонимен

преди 2 години

От години говоря колко е вредно палмовото масло,как то отдавна се влага у нас в какво ли не,и как трябва да се забрани неговия внос.Дали днешните управници ще се вслушат в това,и ако не,чии интереси не смеят да накърнят?

5

Анонимен

преди 2 години

Кои са марките вафли и кои са фирмите производители? Това е същественото и важното, което липсва като информация? Онази агенция по безопасност на храните нищо никога не проверява и не санкционира нарушителите? Отнася се за всички хранителни продукти у нас.

4

taschunka witko

преди 2 години

Кога ще опандизят някой производител ?Хем ни тровят хем ни мамят хем ни ограбват.Хубаво сладко и евтино

3

Анонимен

преди 2 години

Ние не знаем във ваксините какво има, те за вафлите се загрижили.

2

Анонимен

преди 2 години

И кой ви кара да ги купувате?! Никой. Не купувате, няма търсене и палмовото масло изчезва. Ама е най-лесно да купуваме банички с маргарин и сирене с палмово масло, че ни мързи сами да си направим. Вас ви мързи де, мене- не. А съм зает човек с 2 деца и управляващ екип от 30 програмисти, както и движещ собствена компания. Та, мързелът ви е в повече искам да кажа.

1

Абе

преди 2 години

Като не слагат машинно масло в тях - пак добре.