136

Анонимен

преди 2 години

Не си ли давате сметка, че ако австралийските власти действаха избирателно, погазвайки изискванията, скандалът във и извън Австралия щеше да е по-голям. А вероятно щеше и да очерни репутацията на турнира завинаги. Така е в развитите страни и затова там качеството на живот е в пъти по-високо отколкото на Балканите.

135

до 139

преди 2 години

Е то от там идва и изразът "за тия пари Е60"- от тийнейджърите из крайните квартали на София :Д

134

Факт

преди 2 години

Джокович е преболедувал ковида и като такъв има много по-голям имунитет от всеки ваксиниран с Н-ваксини! Естествено, това няма как да бъде признато от властите, защото ще пробие планът им за тотална ваксинация(без значение дали има нужда). Решено е всеки да бъде набоден и толкоз!

133

Джоко

преди 2 години

Тва е все едно да се натреса на рожден ден на комшията без да съм поканен и да рева по медиите, че не ме пускал и ми нарушава правата да се веселя. В дома на комшията, той преценя, га го няма комшията, зависи от комшийката, ама тва е друга тема

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 "такова безотговорно и целенасочено срещу здравето и живота на хората поведение е недопустимо" ---- аре би хипоходнрио, аре обясни как точно неговото поведение е безотговорно! Като са казал А, кажи и Б! Давай да те видим 0творк0! С какво един неваксиниран заплашва набодените?!?!? А? Давай да те чуем!

131

до 131

преди 2 години

Е60 е кола за бедни тийнове. По колко коня има изобщо не ме интересува. Това е неуспешен стар автомобил. И това го казвам като собсвтвеник на ново BMW, ненаписал долния коментар.

130

Анонимен

преди 2 години

"Ти знаеш ли кой съм аз" от Банкя го назначихтИ да ви Оправя 12 години а сега сте се вторачили в треската при съседа а гредата у вас НЕ ВИЖДАТи нали?!

129

Анонимен

преди 2 години

Типично поведение на нашенска мутра, забогатяла от продажба на земи, наркотици и жрици на любовта, качила се в Ролс Ройс. Това е Джокович. Пълен пpocтак.

128

до 131

преди 2 години

Хах ти колко пари си дарил през живота си ? Бедняк с е60 вика.. то има е60 по 500 коня :D

127

dudunchobla

преди 2 години

Прочетох Дойче Веле и спрях да чета. Благодаря.

126

Анонимен

преди 2 години

Какво друго може да се очаква от руските *** сърбетата. Те живеят още в 19 век.

125

Анонимен

преди 2 години

Точно защото е толкова известен, такова безотговорно и целенасочено срещу здравето и живота на хората поведение е недопустимо. Нещо като гафа на Кобрата с непоисканата целувка, ама многократно по-голям.

124

Анонимен

преди 2 години

В Сърбия вече започна производство на икони сДжокович, той е новият мъченек на планетата.

123

Анонимен

преди 2 години

"Знаеш ли кой съм"- типична фраза на бедняка шофьор на BMW E60, струващо колкото половин добра заплата в София, със златни вериги и анцуг, който те засича на световара. Редом до него и най-голямят пpocрaк в тениса- Джокович. Отдавна се говореше, че е така от всички велики тенисисти, сега вече е подпечатано. Балканско момче. Син на берачи на малини и кофражисти. Типична картинка в стил новобогаташ с Ферари.

122

Анонимен

преди 2 години

"Срещу Новак се действа съвсем съзнателно: 26 тенисисти са подали молби за извънредно разрешително за влизане в страната, но само на Джокович беше направена тази скандална сцена на летището" ---- Просто си правят реклама на гърба на Джокович, а ги е яд че австралиец не може да спечели турнира

121

Анонимен

преди 2 години

Айде, Доко, марш обратно в Сърбия, цивилизацията не е за теб.

120

Хан Тервел

преди 2 години

Avstralian Closed

119

Jvjvjvjvjcuc

преди 2 години

Джокович, като е против ваксините,просто да си каже. И след това ако иска да бойкотира турнира. Това е принципната позиция, а не да увърта и да лъже на дребно!

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ноле, ако умреш от вируса" ---- смешк0, за активен спортист като Джокович, вероятността да умре от експериментална "ваксина" е в пъти по-голяма от това една настинка да го бутне!!! Виж, за разни диванни герои, дето за последно са си виждали пикалото преди 10 години нещата може да са наравно...

117

Анонимен

преди 2 години

Джокович е опасен, много, много опасен! Като нищо ще убие някой ваксиниран на корта. И ще вземат да обвинят него. Затова, всички да са ваксинирани и мачове по час и половина - два.