270

Факт

преди 2 години

За вчерашния ден сме шести в света по починали на човек от населението. В Европа преди нас са Латвия и Румъния. За последните седем дни сме първи в света пред Румъния и Латвия.

269

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 292 Графиките показват някакъв индекс за смъртността в България по който се вижда , че последните години е с почти никаква промяна и тенденцията е за увеличаване.С или без ковид.

268

до 302

преди 2 години

ми не са 3 милона, това е твоя измишльотина. Само децата са около 800000 до 18 г. и 2 милона пенсио ери плюс 3,5 мил работещи.

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 314 "Не разбрах къде е смисълът с тая дневна статистика? Какво променя като споменават поименно едва ли не умрели и болни?" Информират те какво са причинили решенията на такива като теб. Що?

266

Анонимен

преди 2 години

"Не разбрах къде е смисълът с тая дневна статистика? Какво променя като споменават поименно едва ли не умрели и болни? освен насаждане на страхове и депресии с цел ваксинация?"------------------Джурналята са малко бавнички. Още не са вдянали, че от месеци никой не им бръсне статистиките за слива.

265

Краят на пандемията.

преди 2 години

...ЩЕ ДОЙДЕ , КОГАТО ИЗПУКАТ ВСИЧКИ НЕВАКСИНИРАНИ ***...ХА,ХА,ХАААА...ДРУГОТО СА САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И СМЕТКИ БЕЗ КРЪЧМАР ! ..НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ--ГУБИТЕ СИ ВРЕМЕТО И ЗДРАВЕТО!!!

264

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах къде е смисълът с тая дневна статистика? Какво променя като споменават поименно едва ли не умрели и болни? освен насаждане на страхове и депресии с цел ваксинация? Направо свържете канала на тоалетните с мозъците ни така ще е по бързо да ни ги напълните с лйна

263

Бате Сечко

преди 2 години

До до 309.Забравяш, че Системата в България убива толкова много, а не ВирусО.!!!

262

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше много ваксаджии в София, които срещу стотинки ти лъскаха обувките. Сега носим маратонки и ваксаджиите вече ги няма. Тук едни все за вакса говорят, но не знаят какво е вакса и ваксаджия.

261

Интелект нулвев

преди 2 години

Всучките потенциални вирусо мъртавци да си седят в къщи, а хората със зелен сефтификат да си живеят живота, както е на всякуде по света. И тогава и болницитр празни и кръчмите пълни. Пък *** като го е страх от боцкането да си седи в къщи и да жули ракия с незнайни мезета и имитацията на кашкавал.

260

до 294

преди 2 години

пишеш лъжи, най голямата смъртност на Португалия е 300 дневно януари 21 ва. Не знам какви съчки са горяли там но при 10 милиона население имст 18 хил умрели ние при 6,5 вече към 25хил. Не ни баламосвай със съчки, те са тук в Бг то

259

asd

преди 2 години

Не сме били първи по смъртност преди вируса. Сега с вируса вместо да се стегнем и да се опитаме да излезем с минимални щети, ние си вкарахме още по-голям автогол.

258

Миро

преди 2 години

БУЛЕКЗИТ искаме извън Европа! И бройките ще спаднат много бързо.

257

Анонимен

преди 2 години

Природата си знае работата, както се държат с нея и тя така с тях. Отърваване няма да има.

256

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 301 "Били сме първи по смъртност. То преди вируса все на последно място сме били. Смехории." И аз така гледам на проблемите. Понеже сме първи в света по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, не мисля, че това, че сме на челните места по смъртност от автомобилни катастрофи, е проблем. В крайна сметка, нали вече сме първи по смъртност другаде!!! Вземането на мерки да намалим втората е безмислено!

255

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не гледай графиката,гледай цифрите.

254

Анонимен

преди 2 години

Възраждане!

253

До 289

преди 2 години

Като прибавим към твоите 6,3 милиона живеещи в България, още 3 милиона живеещи в чужбина и ставаме 9,3 милиона, нов рекорд.

252

Анонимен

преди 2 години

Д-р Ботев: Причината за високата смъртност от COVID е грешното лечение

251

Анонимен

преди 2 години

truth11 Останах ужасена. Ние сме част от един план за унищожение. Точка по точка и се спазва с военна дисциплина. Прочетете го.