22

Анонимен

преди 2 години

На РЗИ трябва да се тури лозунг:''Ваксината те прави свободен!''и на ревера на всеки служител!

21

Анонимен

преди 2 години

Предупредих директорката на детето ми днес, бъде ли тестван с близалка или бъркане някъде - то тя става пътник. Готов съм да е излежа с всички последствия.... остана с отворена уста ... Само да ми посегнат на детето ... Кацаров, ще го преследвам докато съм жив!!!!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Докато полицията не започне да сваля неваксинираните от градския транспорт тъпоглавото население няма да приеме правилния ход. Все трябва да е със сопата, а не с моркова.

19

Вируслав

преди 2 години

Правилно! Само ваксинирани със сертификати трябва да се заразяват от -и заразяват ваксинирани със сертификати. Такова заразяване е блаженство. Пък дори да ги интрубират или починат, ще е с усмивка на уста. И най-важното ще умрат не от ужасния бич на човечеството-ковид или пнеумония от грип, а от придружаващи заболявания. Затуй и за тях не са необходими тестове. То и от 2 години грип няма де. Всяка смърт на *** е от ковид. Заслужават го! А пък и вакса не убива, а праща праведните в Рая

18

Анонимен

преди 2 години

То проверяващите са без зелен сертификат и не ваксинирани... Никакви сертификати нито инжекции, кое не ви стана ясно ***...ЛУЦИ продажни....

17

Анонимен

преди 2 години

Само като го извадя сертификата и всички вируси бягат разбираш ли....Получиха стрес вирусите!

16

Анонимен

преди 2 години

Ама усещате ли,че докато се занимаваме с глупости,инфлацията стигна 30%,а те ни лъжат,че е 5%.Всичко поскъпна,а ние със сертификати се занимаваме!

15

Анонимен

преди 2 години

Я да обясните що за "мярка" е този зелен сертификат? Колко пъти трябва да ви кажат специалистите, та дори и производителите, че ваксините не пазят от зараза и ваксинираните също могат да бъдат заразни и да боледуват. Тогава той като ви покаже зелен сертификат, това не го прави безвреден за околните. Влиза си където е тръгнал и заразява всичко живо наоколо си, но развява някакви смешни и безполезни сертификати.

14

Анонимен

преди 2 години

Всичко е за пари.Сертификатът не пази от зарази!Тук е държавата Глобинистан,която издържа администрацията с актове и глоби.

13

Аз

преди 2 години

Браво на заведенията. А и това със сертигикатите е такава глупост, като не могат да ти искат лична карта, можеш да си влезеш с всякакви сертификсти. Така, че д г д на вас от тая медия и д г д на смешните мерки!

12

Мисли

преди 2 години

Аз, нямам зелен сертификат, но си имам голяма жълта звезда на ревера...

11

Анонимен

преди 2 години

Всичко е да се отбие номера и да не мрънкат хората, че няма мерки. Има ли няма ли все тая като краен ефект няма и си мрем наред.

10

Анонимен

преди 2 години

РЗИ и всички останали контролиращи органи са на "хранилка" и винаги предупреждават предварително проверяваните срещу определена сума. Няма смисъл да си мислите, че ще промените нещо, ако продадете сигнал за дадена нередност

9

Анонимен

преди 2 години

Благодаря, че сте написали името на медията която да сложа в черния списък. А, тя била от вашата група.

8

dsadasdsa

преди 2 години

Селяните от плоската земя ривът....

7

Анонимен

преди 2 години

Гледайте си работата! Добре, че не са задължителни навсякъде!

6

Анонимен

преди 2 години

Залудо се косите. За последната 10-дневна разходка из България все едно някой някъде ми е искал сертификат. Правя резервация за заведение - "Много се извиняваме, но знаете, че трябва да сте със сертификати. Ние, разбира се, няма да гледаме, но си носете за всеки случай" Обичам тая страна.

5

Спиридон

преди 2 години

Този ви експеримент следва да покаже отношението на народонаселението към сертификата, властта и още нещо...

4

Али Мусака

преди 2 години

Предпочитам джурналистите да правят проверките.

3

Анонимен

преди 2 години

Вместо да правят разследвания къде отиват милиони, одат по молове и кръчми .. ееее ти и журналистиката