46

Умолявам Ви, ГЕРБ !!

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, умолявам Ви на колене за милост, готов съм да ме употребите политически ще направя всичко, нямам пари, плаче ми се, ето: rraichov00кльомбаgmailточка ком

45

СС

преди 2 години

Браво на Евроджендърите зелена енергия,ел.коли,вятър и мъгла !!! Искаме ток от АЕЦ , а не "зелен ток" !!!

44

Анонимен

преди 2 години

Мъзътъ мий пълна с Зимнии ,тикви и компоти. 3 прасета чакат за дамазлък да ги врътна на луканки,кървавици шип кабап и сланинка .3 бурета с червено вино и едно и половина с Ракия.Около 20 бутилки газ съм заредил в гаража.Къщата е санирана има си панел за бойлера. Плащайте ку искати 5 пъти по скъп ток бензин дизел и яжте *** на веригите на мунсанту

43

12 години ред

преди 2 години

На изборите, нека благодарим на човека, който направи тези цени възможни!

42

Дидо

преди 2 години

В началото на септември бяхме за 3 дни в Истанбул и дизела беше около 1.47 - 1.53 лв. за литър! Бензина беше и той, като нафтата! Е как там е на тези цени и то от отдавна????? - а тук....?!

41

Анонимен

преди 2 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните.

40

Анонимен

преди 2 години

В Сибир ще се модернизират съществуващите, но на първо място ще се строят нови градове в удобни природно-климатични зони, градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. Това ще бъдат градове с най-модерна архитектура, с развита инфраструктура и наука, образование и здравеопазване, удобни градове, привлекателни и интересни за живот най-вече за младежта. Тези градове на народната империя ще станат места на сглобяване на Руския свят.

39

Герб

преди 2 години

Тиквите добре ни наредиха

38

F-16 Block-70V

преди 2 години

Богати сме. Платихме милиарди долари за няколко нови модерни 50 годишни американски самолети.

37

Анонимен

преди 2 години

САЩ са най-големият производител на нефт в света, и това не им стига, ами и внасят нефт. Защо САЩ не намалят консумацията си на нефт и не ни изпращат танкери с нефт за да ни подкрепят в кризата?

36

ЕС и НАТО

преди 2 години

Ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза, нямаше да има повишение на цените на нищо, а България щеше да е основен енергиен играч в Европа. Айде продължавайте да се навеждате на ЕС и на САЩ.

35

Анонимен

преди 2 години

От Брюксел няма ли да ни изпратят цистерни с евтин бензин? Нали сме членове не ЕС? Защо Брюксел не иска да ни подкрепи в труден момент?

34

Демократ

преди 2 години

С ес напред кьм - средновековието

33

Умолявам Ви, ГЕРБ !!

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, аз съм Ваш голям почитател, но в момента нямам пари, а много искам да си купя нещо. Готов съм на всичко за Вас, ще направя каквото пожелаете, моля Ви, умолявам Ви на колене за милост, помогнете ми: rraichov00кльомбаgmailточка ком

32

Украйна

преди 2 години

Огромна трагедия. България не е по-добре. Американско партньорство.

31

ЕС

преди 2 години

ЕС няма ли да помогне на България, ЕС нали е солидарен съюз, а България е пълноправна членка на ЕС и НАТО?

30

Щерю

преди 2 години

- Обичам го тоя ценови шок! С него отраснах - с него и ще остарея...

29

Анонимен

преди 2 години

Енергийно неефективните вятърна и слънчева енергия днес струват около 7 до 9 пъти повече. При това слънчевата и вятърната енергия е толкова колкото е - не може да получиш повече енергия отколкото слънцето грее и от вятъра ако ще и цялата земя а покриеш с вятърни мелници и соларни панели.

28

Влади Пича

преди 2 години

Явно така Владо Путин ни се отблагодарява за това, че Боко Тиквуня му построи тръба без процедури и документи. "Благодарим" ти господин Путин! Вдигай още цените пич. Егaси...

27

Анонимен

преди 2 години

Русия изгражда енергийната си стратегия на базата на ядрената енергетика.