28

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува какво става с неваксинираните изобщо, който не е взел мерки да си празнува новата вълна, за нас вирус вече няма или поне няма и да разберем дори и до го има.

27

Анонимен

преди 3 години

Редно е такива като тази лекарка, организаторите на пандемията, производителите на ваксини, продажните правителства, марионетки на фарма мафията и милярдерите, целящи да намалят населението, всички да бъдат съдени за престъпления срещу човечеството. Това е редно.

26

Личните лекари

преди 3 години

Са 90% ретарди. А тази е предводител на ретардите. Един личен лекар не съм виждал да носи маска, да не говорим за ваксиниране. Дилъри на козметични препарати и хранителни добавки.

25

Край

преди 3 години

Тива ветеринарка ли е.Да я пратят да опложда крави. Не било редно ваксинираните да бъдат ограничавани. 100 пъти и обясниха че ваксинираните също боледуват и заразяват. Щом по леко боледуват даже повече ще разнасят вируса. А защо хората с антитела ги ограничават.За глупост трябва да анулират дипломи вече.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7 това не важи за този вирус

23

Анонимен

преди 3 години

страхливците за живота им прибягват към ваксини от експериментални процеси и провеждани на плъховете, антиваксъра е човека който не го е страх нито от смърт, нито от ваксини, нито от ваксинирани

22

Анонимен

преди 3 години

22 До Анонименшубе ли те е да се ваксинираш? Шубето е голям страх!

21

Анонимен

преди 3 години

къв лекар е тая като още не знае кво прави тая ваксина, навсякъде казаха, че пази от летален изход, но не и от друго, и тази я водят лекарка, ужас

20

Щерю

преди 3 години

Рокфелер и Ротшилд добавиха към най- печелившите - нефт/газ, наркотици и оръжие - и най- новата печеливша течност, с която заставят всички хора да се боцкат - ваксините против ковид-19, закупувани от отделните държави. Всичко това е за милиарди долари печалба на тези два еврейски клана. Планът провеждат масоните, внедрени във всяко правителство. Това е Новият Световен ред. Борбата у нас за власт на политическите партии е коя да застане начело, за да прокарва тя плана на масоните за много пари...

19

Да, да, ама не

преди 3 години

До 12 "Тоест неваксинираните е редно да се ограничават?"Така и ще стане! Имало преди 70-80 години едни места с големи порти с големи букви над портите! И вътре хора с татуирани номера на ръцете! Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари! Цяла година водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!

18

Анонимен

преди 3 години

И що така бре Никорова???Като дори да си ваксиниран пак разнасяш заразата...Много специалисти,много нещо..."Като се знам какъв съм даскъл ме е страх да отида на лекар."Стара приказка.

17

Анонимен

преди 3 години

Не че е забранено да ти счупя главата с тояга, ами имам правото да не ти счупя главата с тояга... Много "лекари"- йезуити се навъдихте...

16

Анонимен

преди 3 години

пришълците от афганистан имат повече права от всеки европеец, без значение ваксиниран ли е или не е

15

Question

преди 3 години

Пичa със слушалките на снимката дали ви е дал съгласието си, да го побликувате под тази статия?

14

Анонимен

преди 3 години

"Но е редно ваксинираните да не бъдат ограничавани" - И защо ,не могат да се заразят ,не могат да заразяват или вече са по-равни от другите хора ? Това си е дискриминация .

13

И що

преди 3 години

да не е редно да се ограничават, като разнасят заразата. Нали целта уж е да я спрете. Как? С биопродукт в период на тестване? Дърво за вас и много да не ви обясняват защо.

12

Анонимен

преди 3 години

Тоест неваксинираните е редно да се ограничават?

11

Анонимен

преди 3 години

Мисирките защо не попитат защо не трябва да се ограничават "ваксинираните" разпространители, а неваксинираните такива- трябва. Искаме детайлно научно обосновано обяснение!

10

Анонимен

преди 3 години

Мрън-мрън нещо да се направи, ама това или онова не е хубаво да се направи! Не разбрах за какво е тази статия изобщо! За да разберем, че има такава лична лекарка или да се дозапълни бройката статии за дневното целеполагане на Нелито?!

9

Анонимен

преди 3 години

Правото да не се ваксинирам ?