99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123 "Когато, четеш ваксърите ще си помислиш, че българите преди вируса са имали най-ниската смъртност, най-дълъг и най-добър живот в света." Когато четеш нативаксърите ще помислиш, че в България дали умират 20 хиляди на година повече или по-малко е въпрос на шанс, а не на конкретни причини.

98

пак този

преди 3 години

По данни на Световната здравна организация (СЗО), цитирани от Световната медицинска асоциация (WMA), ежегодно грипът засяга между 5 и 10 % от възрастните и 20 до 30 % от децата, в резултат на което умират от 250 000 до 500 000 човека годишно като от тях 40 000 до 220 000 в Европа и около 36 000 в САЩ. В България през 2014 заболяемостта от грип и Остри респираторни заболявания (ОРЗ) особено в началото на епидемичния сезон достига до 234 на 10 000 население/седмично(4) (в предходни години е имало и по-висока честота). Според различни източници, временната нетрудоспособност, причине

97

Анонимен

преди 3 години

Когато, четеш ваксърите ще си помислиш, че българите преди вируса са имали най-ниската смъртност, най-дълъг и най-добър живот в света.

96

Анонимен

преди 3 години

От сайта на Майкрософт, ковид: Израел: напълно ваксинирани 73,79%; ново заразени 3955 човека; смъртни случаи 10. Това са данни в момента на bing/covid

95

Анонимен

преди 3 години

Време е за четвърта доза. После през две седмици по една и ще живеят вечно. !

94

до 111

преди 3 години

Когато те задуши двустранната пневмония и нищо не й повлиява, никакво здравеопазване не може да ти помогне. Нито пък парите могат да те спасят. Вчера изпратихме наш съгражданин, виден бизнесмен, в разцвета на силите си. Преди две седмици го срещнах на крайморската алея, а сега е под земята.

93

Анонимен

преди 3 години

Ваксините срещу Ковид НЕ пазят от тежко боледуване. А ето и доказателства:Към 15 август 514 израелци са хоспитализирани с тежък или критичен COVID-19, което е увеличение с 31% спрямо само 4 дни по-рано. От 514, 59% са напълно ваксинирани. От ваксинираните 87% са били на 60 или повече години. Има толкова много пробивни инфекции, че те доминират и повечето хоспитализирани пациенти всъщност са ваксинирани, казва Ури Шалит, консултант на правителството по въпросите на Ковид 19.

92

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица от Израел вече съобщиха за 14 "ваксинирани" с трета доза от експерименталната отрова, които са се заразили с ковигрлип. Вечен боц за наивните.

91

Меркел

преди 3 години

Ваксината ни предпазва от заразяване, затова ваксинираните се двидат свободно с вакси-паспорта си.Всичко е вярно и в Афганистан загинаха 58 момчета за тоя що кара дърветата да се клaтят.

90

Анонимен

преди 3 години

До Хитър Петър Абе що не си отвориш страницата на НСИ, ами плещиш безобразни глупоости.

89

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

"обяви мораториум върху реваксинирането, за да останат повече ваксини за бедните" - за да се намушкат бързо възможно най-много... Че след месец-два, като почнат да боледуват тежко намушканите, ако изведнъж се окаже че всички "неваксинирани" се оправят по-добре от преваксаните... Както се случва вече в Израел... Ще се разплете измамата

88

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията била, за да не се пълнят болниците... И в Израел защо пак има локдаун? Първо ваксинираните нямаше да се заразяват, после нямаше да разпространяват, после нямаше да влизат в болница, после нямаше да умират, а Гърция алармира за първия почина от вируса и напълно ваксиниран. И даже има дадоха зелена карта да пътуват свободно и т.н. Ха ха ха...

87

Пак този

преди 3 години

До господата с бройките. А вие мислили ли сте за варианта с по-добро здравеопазване? Защото от тази хрема просто видяхме как работи здравната система във всички държави.

86

Анонимен

преди 3 години

Тук явно е пълно с . Форумите в крайна сметка отразяват българския народ и то активната част от него. Прав беше оня професор за 80%...Май са повече.

85

до 69

преди 3 години

Ти нормален ли си бе шматко,каква мантра,какви 5 лева?ВАКСИНА ОЗНАЧАВА ЗАЩИТА, вие измисхте мантра,че ваксината,означавала "леко преболедуване" я измислихте от 2 месеца насам,когато беше неизбежно да се скрие че ваксинираните(защитените) преболедуват и никога не са били защитени

84

Челеби

преди 3 години

Трябва да схванете, че всичко отива на естествен подбор.

83

бай Миле

преди 3 години

До Анонимен "При това, тези 18300 са много подценени" подценени били?? Я пак?! Имаше един момент, когато пишеха всичкото умрял корона! Мозъчна смърт - ковид. Прегазен от автомобил - ковид. Инфаркт - ковид! Аре стига глу.пости! Някои хора помним повече от два дена назад. И пак казвам, който ще сравнява смъртността по държави да хване да погледне смъртността преди короната! Държава, която не успява да опази хората си от обикновена настинка е нормално да не може да ги опази и от китайската.

82

Анонимен

преди 3 години

Много ще се мре там, само чакайте есента. Що шаран се хвана на басту на с "ваксините", не е за вярване!

81

До 102

преди 3 години

Що бе....?! Болниците за какво са....?! Да не са музеи случЕно...

80

ха ха

преди 3 години

Евреите са кекава нация! :))))