128

Гиб Мелсън

преди 3 години

Очите му станали изцъклени след като видял какво е оставил Винету в хазната-един гол хъб. Сега се чудят как да дадат на пенсионерите онези 2 милиарда лева събрани от работещите. Ако не им ги дадат те ще искат обратно Винету, защото Винету им обеща по 50 лева до изборите само и само да го изберат. Въобще борбата за пенсионерския вот е много жестока от всички партии. И Винету и Славуната и Радев и другите, всички се борят за пенсионерския вот, защото са най-много. Ние сме пенсионерска държава.

127

Анонимен

преди 3 години

До Протести 130. На протест излизам само срещу Биопродукт- експериментална ваксина! Крадливите лекари, които заради лакомията си имитираха пандемия и нахални ресторантьори няма да подкрепя!

126

Анонимен

преди 3 години

Сега Манолова и Бойкикев да се бръкнат да ги извадят тия пари. Нали те дрпят за мин. постове най-много.

125

я пак

преди 3 години

А колко пари се дадоха за тея измислени ваксини без да се вземе предвид интелекта и красотата на българина които никога няма да си набие тая отрова.

124

Адам Смит

преди 3 години

Истината започва да излиза ! НЕКАДЪРНИЦИ, ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ! Да се хвърлят от телевизионната кула всички тези които ни увещаваха, колко добри са служебните министри ! И не мога да проумея, как все още има такива (като мутрите на Мая, шумкарите и продажниците от ДБ) които да вярват в това ! Фигуранта да си събира версиите и да ни се маха от пред очите, докато все още не е расипал напълно горката ни държавица ! Бог да пази България от такива като тях !!!

123

от Лондон

преди 3 години

Червените най много обичат да харчат парите на другите хора. И свършат ли парите се качват в Белият автобус и дим да ги няма.

122

Анонимен

преди 3 години

Е нали 2 милиарда имаше в повече?

121

Протести

преди 3 години

Между другото, протестите срещу Радев и бандитското му правителство вече започнаха. Миналата седмица бяха сестрите и лекарите от спешна помощ. Вчера започнаха блокади ан Орлов мост в София. В Плводив се блокира Чифте баня кръстовището. В Бургас изхода за АМ Тракия. Във Варна кристовището пред общината.Започват серия от протести стещу източването на ББР, стещу спирането строежа на АМ Хемус, срещу кражбите и натиска срещу бизнеса.

120

Анонимен

преди 3 години

АБЕ СТИГА НАТЯКВАЛ -ЗА 4 МЕС. КОЛКО ДА Е ОТКРАДНАЛ И ТО ОТ ТОЯ ОБРАН БОСТАН?

119

Анонимен

преди 3 години

тоя прилича на Кантарджиев в погледа - все такива ги намират!

118

Бай Онзи

преди 3 години

Абе Цъкльо, нали зеленият чорап каза, че пари има но много се краде. Сега излиза, че и вие крадете или той просто излъга?

117

Анонимен

преди 3 години

Тоя пич правил ли си е пластики на носа и зъркелите? Изглежда доста странно. Абе поне няма прическата на Борис Джонсън и другата там-предшественичката му. Но вие се ваксинирайте, бързо, бързо, ходом марш.

116

Анонимен

преди 3 години

ПРИ МУТРЮ ПАРИ ИМАШЕ, ВСИЧКО ВЪРВЕШЕ, А СЕГА ЗА 4 МЕСЕЦА СЕ СЧУПИ ДЪРЖАВАТА МУ, КОЯТО ТОЙ ОТ НИЩОТО С 2 РЪЦЕ Е СЪЗДАЛ. С ТОВА ТУКА НИ ОБЛЪЧВАТ.ТОЛКОВА Е ИМАЛО ПАРИ, ЩОМ ЗА 4 МЕС. ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПРИКЛЮЧИХА..

115

Анонимен

преди 3 години

Дойдат ли на власт комунисти, парите винаги изчезват. Това е природен закон. Само, че сега комунистите да знаят, че ще играят сопите, защото преднито латвиъеслтво остави пълен бюджет и една просперираща държава и приказките как нямало пари и всичко било опоскано хич не вървят!

114

Teрминатор

преди 3 години

Този има малки зли очи. КАто на невестулка. Не му вярвам

113

Анонимен

преди 3 години

Ами орежи разходите за избори и помогни на хората в нужда. От толкоз избори резултат - нови избори. Айде не.

112

Живко от Варна

преди 3 години

Моля ви хора , помогнете ми да живея по добре ! Ще ви бъда много благодарен !

111

Анонимен

преди 3 години

АВЕ СТИГА С ТИЯ КОМУНИСТИ БЕ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,Ч Е НЕ ВЪРВИТЕ? ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОТ ТЯХ!

110

Анонимен

преди 3 години

Радев е взел милиони комисионни от лобирането за Грипен. Ооогава е тази злоба срещу Борисов защото последния не му даде да се финализира сделката иначе сега Радев щеше да е на Сейшелите.

109

Зозо

преди 3 години

Време е Рундю да излезе и да каже в негов стил - Зимата е студено, лятото е топло, пари няма, трябва да се вземат мерки...... :)))))))))))))))))))))))))