54

чавале-----ромале...

преди 3 години

Тези разбират само от петдесетуна по изборите+чубабчета и чуфтета..............е и биричка!

53

Анонимен

преди 3 години

Ваксинрай, ваксинирай, ваксинирай. Който ром не иска обратно в Индия да се къпе в река Ганг както прадедите си да добие имунитет.

52

Бау

преди 3 години

*** е на нивото на ромите....

51

Анонимен

преди 3 години

Ромите не ядат доматите с колците. Само ми е тъжно за вече ваксинираните.

50

Romulan

преди 3 години

Така си е! Презервативите и те са чуждо тяло!

49

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаКато дойде як щам, ще изпопукате ваксинираните, защото нямате защита за нов щам, а само за един вариант на стар щам, освен това имунната ви система ще е компроментирана.

48

АнонимеН

преди 3 години

КАТО ИЗПОПУКАМЕ ОТ ВАКСИНИТЕ , ТЕЯ ЩЕ ЗАГРАБЯТ ТЕРИТОРИЯТА!! НЯМАМ ДОВЕРИЕ НИТО НА АСТРАТА НИТО НА ДЖОНСЪНА И НИТО НА БИЛ ГЕЙТС ПФРИЗЕРА!

47

Айрънизатора

преди 3 години

Хубаво е, че правят списъци на инжектираните. Може да се наложи да ги изселим, за да не ни ръсят с някаква чума.

46

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаБраво страхотно изказване от умен и образован ваксър. Имате претенции че сте нещо повече от другите а всъщност с такива изказвания показвате какво ви е нивото, две стъпала по долу от ромите.

45

Анонимен

преди 3 години

Street smart vs. book smart. Ромите може да не са масово с виШо и средно, но са хитри, знаят си интереса. Няма формуляр на държавната администрация да ги затрудни щом зад него стоят пари и придобивки. Инстинктът им за самосъхранение е уникален.

44

Леша

преди 3 години

До 48На вас ваксърите и зобитата, дори и як щам не ви е нужен, ще умирате от всичко. Скоро ще има лафове като: - Не кихай, спаси ваксър.

43

Анонимен

преди 3 години

Ромите си мият често ръцете и не са изкарали вируса това налага спешната им имунизация защото са национално богатсво.

42

Чоко

преди 3 години

Дори и *** се усетиха, че има нещо гнило във ваксините.

41

Евала

преди 3 години

Добре ще е да дойде як щам, от който да изпукат и ромите, и антиваксърите! Така страната ще се очисти от некачествения материал.

40

Ами

преди 3 години

на Ромите им се Живее, не са решили като Белида да извършват Ритуално Масово СамоУбийство!

39

Ваксинираните

преди 3 години

ги пиши бегали - Есента при Грипната вълна, всичките ще почнат да умират, щото Ваксините ще са ги направи беззащитни към Сезонният Грип, който всъщност е Корона Вирус! Ваксините убиваш Широкият Имунитет към Цялата Фамилия Корона Вируси!!

38

Ралфи

преди 3 години

Ромите трябва да се ваксинират, всеки ром има значение.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35Ще си припкат към цивилизованите държави както и до сега, всички останали не ваксинирани също. Малко по скъпо ще излиза но няма проблем.

36

анонимен

преди 3 години

Колко много са антиваксърите тук, ами то по-умните не си губят времето по форуми. Лично аз съм пенсионер и затова си го губя. Спрете се с граченето срещу ваксините, защото никой не ви принуждава. Хиляди пъти ви го казаха, но явно не разбирате от дума. ТО ГОСПОД СИ ЗНАЕЛ РАБОТАТА.

35

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на ГЕРБ нашата страна е сред първите в Европа по неграмотност, бедност и дългосрочна безработица. За 2012 г. по грамотност сме на 53-то място в света, далеч пред нас по грамотност са Киргизстан, Тринидад и Тобаго, Туркменистан, Тонга и др. Процентът на хората с трудности при четене и смятане у нас е най-високият в ЕС.