9

aa1830

преди 3 години

Аре стига с тая Северна Македония и селяндурските им номера и манталитет. Имаме си наши грижи. Да крадат история от Сърбия, Албания или Гърция.

8

НДЗ

преди 3 години

"Значително реализиран договор"- Значи и "значително" разбиране ще имате от ЕУ.

7

8

преди 3 години

Нещо взе да ни писва от тези неидентифицирани субекти!Пущайте ги в ЕС !То се видя , че няма полза и от него .Всеки сам не си ли върже гащите ...!Единственото нещо са няколко километра магистрали и то за да вървят по тях техните стоки!Тоест , правят това , което е в тяхна изгода .Ако направят нещо ,то проектирането ,машините и монтажът са техни -фининсират себе си .Парите дори не минават границата!Файда йок!Отворете си очите , братя българи!

6

Анонимен

преди 3 години

България очаква Македонското правителство да започне НАЙ-ПОСЛЕ да си изпълнява договора от Преспа - 3 години след като е подписан, и на който тези убавци плюха.

5

Анонимен

преди 3 години

Да не разочароваме Заев , ама служебното правителство си има планини на главата . Едва ли ще им е до преговорите на РСМ за членство ЕС . Имаха шанс да преговарят като си имахме редовно правителство . Както е тръгнало , може дълго време все да сме със служебни

4

Анонимен

преди 3 години

Aз лично очаквам следващото правителство да им тегли шута и никога повече да не ги подкрепяме за каквото и да е. Гъците им търпяха, търпяха вселенско-имперските комплекси, пък накрая ги отбиха. В началото не ги рзбирах гърците, сега не разбирам нашите правителства.

3

Спеца

преди 3 години

Заев , каква умряла лисица си , дето не си чете договорите , а за спазване да не говорим!

2

Анонимен

преди 3 години

Зайо, не ни интересуваш.

1

Офф..

преди 3 години

Лицемер !