24

Румен наш !

преди 3 години

Най-накрая РУСКО ПРАВИТЕЛСТВО !

23

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори!

22

Анонимен

преди 3 години

Борисов днес си тръгна през задния вход. Това ще се помни.

21

Пак

преди 3 години

ИТН-айците на Славчу са овчето стадо на което му намериха оФЧер да го доведе в кошарата на либералните кожодери. На Дай българците,тоест умнокрасивите,никога не им достигаше електорат и сега чрез Славчу намериха начин пак да острижат бачкаторите - един път СДС-то ги острига,после Царот,после Боку и сега Славчу.

20

Семиотика

преди 3 години

Едва след като видях безскрупулното кариеристче от село Миндя, чак тогава разбрах смисъла на идиома "Миндовата кy'4кa"...

19

Mopcku_

преди 3 години

На всички отдавна ни писна от монолозите на Винету. Демократичната държава се управлява в диалог, а не с монолог. А кой ще е първи ще се види като минат изборите. Всеки случай ГЕРБ умре!

18

ППП

преди 3 години

в духа на новите повели на служЕБНОТО правителство предлагам Ванката да връща мандатите, зер да не се излагаме с шахматистки

17

българин

преди 3 години

Групировката ГЕРБ,отгледа много такива като този екземпляр,на яслата си през тия повече от 10 г.Та вие какво очаквате сега? Този да оплюва ГЕРБ ли? Да да -:)))

16

СССР

преди 3 години

явно когато дайнов си е обръщал каскета е ни чул ни видял РЕШЕТНИКОВ, може би си мисли, че някой натовец

15

до 29

преди 3 години

Значи не можеш да "гледаш" както трябва.Всички са дечица или роднини на "наши хора" от комунизма.Бивши кадри на ДС и свързаните с тях структори.

14

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 3 години

продължавате да искате ОСТАВКАТА НА БОЙКО БОРИСОВ, други предложения нямате, защото Слави Трифонов дори и да е първа политическа сила след изборите, което е доста невероятно пак ... ще върне мандата, защото с кои би могъл да прави управленска коалиция... с проДайБългария ли, или с ДПС, остава Краделия, която ОТКРАДНА ПРАВИТЕЛСТВО ВЕЧЕ, жалки сте защото оставате на улицата

13

българин

преди 3 години

Другарю Дойнов Радев забрани,да се прави вече,Герберски правителство! Тази шайка,местото и е в историята,както комунизма!-:) ГЕРБ Приключи с властта!-:) Новото идва и няма връщане назад!-:))) Щом сме демокрация,нека ни управляват истински демократи вече! А не пребоядисани като Борисов!

12

Словянин

преди 3 години

Дайнов е руски агент. Тъй като САЩ залязват и Китай+Русия надделяват, Дайнов пак ще смени боята. Където са победителите, този чиляк е там.

11

Анонимен

преди 3 години

Евгени Дайнов е типичен червенушко пребоядисан и внедрен в СДС .И тъче на два стана.Баща му Александър Дайнов е член на БКП, а майката Лидия Маринчевска е дъщеря на активен борец.Съпруга е Аня Юриевна Майорова-рускиня дъщеря на завсек в ЦК на КПСС. Вълкът козината си мени но нрава не.

10

Анонимен

преди 3 години

.Евгей Лайнов

9

Значи

преди 3 години

Територията ще я управлява Америка, ще се води към ЕС, а на народонаселението остава да *** мухите.

8

БСП

преди 3 години

Уж синият Дайнов е роден с петолъчка на челото.

7

Анонимен

преди 3 години

Пази боже.

6

Дайновото

преди 3 години

Цитат: Той посочи "Има такъв народ" като първа партия в следващото Народно събрание.Съгласен съм, че трябва промяна! Няколко (Василев, Минеков, Петков) от министрите на Радев са гостували многократно в шоуто. Някой запитва ли се защо не са в партията му? Защо освен сценаристите и репортера нямаха никакви експерти в прламента? Може би, ако имаха щяха да предложат кабинет и вече да управляват. А нашият народ е наивен, но чак толкова изглупял не е. Да гласува за нещо, което го няма?

5

този

преди 3 години

не се ли отказа да дава прогнози