97

Анонимен

преди 4 години

До до българинСега не ме карай да ровя за името,даже банкера на немската банка през управлението на Хитлер е бил от САЩ и не е бил евреин.По принцип Ротшилд са имали банкери и банки из цяла Европа,но след ВСВ залязват и губят богатствата си,ВСВ ги смазва.

96

Анонимен

преди 4 години

Вярно има много неграмотни тук. Между Чърчил, Рузвелт и Сталин има договорка всички зверства, извършени от червената армия, да бъдат приписани на нацистите. Толкова за нацистките "престъпления". Има едни неща, наречени конвенции против военни престъпления. Германците ги подписват още в началото на 20те, а комунистите го правят след края на ВСВ.

95

@

преди 4 години

До Христо ХристовПоследния път когато си говорихме с теб за Германската Конституция мисля, че еднозначно ти заявих, че неграмотността ти по въпроса е очевидна. Явно ти не си пиеш гинко билобата, щом си започнал да забравяш. Не беше толкова отдавна.

94

юбералес

преди 4 години

До българинИнфлацията не е до 1933 а до 1923г. След 1933г. Германия излиза от кризата не само заради Хитлер, светът излиза от кризата 1929-1933г. Германия и СССР сключват договор за ''приятелство и взаимопомощ'. СССР предоставя нефт, въглища, стомана, каучук, пшеница. Германия предоставя машини, ел. кабели, трансформатори, патенти на самолети и кораби. Така Германия се въоръжава а СССР индустриализира и въоръжава. След войната Сталин създава легендата за еврейските банки - спонсори на Хитлер

93

до българин

преди 4 години

като бях в щатите си купих една книга "what we knew" - разкази на евреи и немци, спомени от войната. И чак там разбрах, че реално евреите са владеели 80-90% от икономиката на Германия! Всички големи магазини и фабрики са били евреиски. Евреите са експлоатирали здраво немците в тяхната страна! Иде Хитлер и национализира всичко еврейско като им дава шанс да вземат 10% от себестойността и да се махнат. Затова Германия дърпа - защото отсичат пипалата на еврейския октопод. Само дет са прекалили

92

българин

преди 4 години

От друга страна Германия е била водеща в технологично отношение страна през 30-те години.Преди 1933 там са работели всички световноизвестни учени.Немски са бензиновият,дизеловият,ванкеловият двигатели.Немски учени откриват деленето на урана,разработват ракетните технологии.Германия не е имала никаква изгода от Хитлер и войната!Тя би имала изгода от мира.ВСВ върна Германия 50 години назад.След войната САЩ и СССР пленяват почти всичките им големи учени.И Германия вече не е водеща страна в света.

91

Анонимен

преди 4 години

До До 97Дай факти,не ми говори така ЕЖК! Щото руснаците не са вършели такива зверства никога или изнасилвания!Дай ФАКТИ! В България руснаците също не са пипнали никой,дори са искали да поднесат цветя на царицата,но българската восйка не ги допуска до нея.Ето,аз ти давам видеозапис и ти казвам името на концлагера - Майданек,може и да провериш в архивите(не в интернет,защото там пишат само лъжи) и документацията,само в Майданек са избити над 300 000 руски военнопленници от нацистите - https://youtube/watch?v=W3vhRDOh-Uk

90

до 105

преди 4 години

Жокер: Хенри Форд има железен кръст от Хитлер.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 103За поляците да, но французите са имали повече танкове и самолети от Германия на Хитлер.Проблема е че приемат тактиката от ПСВ, тоест окопната война.В началото нацистката машина, не е била така технологично напреднала както си мислиш, но когато нападат СССР, просто нацистките учени измислят доста неща.

88

Анонимен

преди 4 години

До До 97Руснаците са имали пълното право да отмъстят на нацистите,но не са убили немските военнопленници,чудели са се какво да ги правят,щото е нямало храна за хората,камо ли за военнопленници,някои от тях са ги пратили да работят,накрая руснаците ги връщат в Германия,а част от немците остават в Русия да живеят.

87

до 101

преди 4 години

Дай цифри за убити и изнасилени от германците на тогавашната съветска територия, пък тогава говори.

86

българин

преди 4 години

Много неща около тази война не са ми ясни.Германия до 1933 та е била в голяма криза.На работниците са плащани заплати 5 пъти дневно.И са отивали веднага да пазаруват защото до края на деня заплатата е губела стойността си.И след като идва Хитлер изведнъж се намират пари за всичко. Започнато производство на семеен автомобил на цената на мотоциклет 2 ра ръка.Откъде са парите които докараха Хитлер на власт?Това са поне 10 трилиона долара!Хитлер е изпълнителят,но големият въпрос е кой е поръчителят?

85

юбералес

преди 4 години

До Анонимен40 млн. европейци не са загинали заради Хитлер. Британия обяви война на Германия и след като изяде шамарите при в Белгия, през май 1941г, отказа подадената от Хитлер ръка за мир чрез Рудолф Хес. Защо преговорите на британците с Хес са засекретени до май 2041г.?

84

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрез ВСВ,точно французите и поляците са имали много слабо въоръжение.

83

Анонимен

преди 4 години

Цар Борис ПСВ....WTF..Какво общо имат те с желанието ни за обединение, просто са били съюзници.Ако не знаеш Германия е разчитала като военна сила на Балканите, като съюзник, нищо повече.Хитлер е искал войска от българите, ама няма, даже има приказка че са отровили цар Борис при посещението му при Хитлер.

82

До 97

преди 4 години

Това са пълни глупости. Руснаците са избили близо милион германци по време на окупацията, а да не говорим колко германки са бил изнасилени. Хората в лагерите умират по две причини: глад и болести. А накрая и защото англичаните бомбардират лагерите, защото ги мислят за цивилни обекти. Все пак, психопатът Чърчил е отговорен за смъртта на милиони цивилни. Или забравяме Бенгалският геноцид, бомбардировките над Дрезден, София, и т.н.

81

Анонимен

преди 4 години

сега всеки който вижда истината е наричан нацист и крайно десен...чудя се как има наивници които все още вярват на тази пропаганда..

80

Анонимен

преди 4 години

Най-важната причина Япония да падне по-бързо е рзагромът от Сталин на над милионата им квантунска армия, която е контролирала добива на ресурси на азиатския континент.След това нищо не им остава, освен бедните им на ресурси острови.Американските атомни бомби са постфактум, по-скоро американците да си изпробват това мощно оръжие. Официалното им обяснение е, че така са съхранили живота на хиляди свои войници.

79

До 93

преди 4 години

Към националсоциализма не, но към национализма да. Все пак, третата най-голяма политическа партия в страната в момента(и най-голяма опозиционна такава) е против ЕС, против еврото, против американските военни бази, против исляма и строежа на джамии, както и за ревизия на германската история(договори, спогодби, както и Холокостът).И много хора гласуват за тях, защото считат, че либералният и мултикултурен модел е изчерпан и няма какво повече да им предложи.

78

Анонимен

преди 4 години

До Ами даДобре,да не говорим за евреи,разбрахме,че ги мразите,но над 60 милиона европейци са избити заради Хитлер,ето ти концлагера Майданек,където са избити над 300 000 руснаци-военопленници,без да броим останалите -https://youtube/watch?v=W3vhRDOh-UkРуснаците не са убили немските военопленници,макар ,че са имали пълното право да отмъстят за причинените от нацистите ужаси и убийства.