121

Анонимен

преди 4 години

Отмени празненствата за 3 март и замина да вечеря със султана. ОСТАВКА!

120

96

преди 4 години

След вечерята...В баня.. Ердо..Боко и.....какаКаката...обслужва..домакинаНашият..слюняви...и казва..- Ер...ай да се сменим..Ер маха с ръка..великодушно- амиии сменете се де

119

toto

преди 4 години

До Освободителни ВойскиПак да питам... ако баш на трети март "мигрантите" нахлуят при жена ти или ***, понеже властта празнува, визирам президента утре, какви ще ги говориш? Тогава пък ще са ти виновни извънземните, сигурно.Тоя корона вирус няма ли да дойде да си прибере вересийте накрая, че да изхвърчи от парламента *** БеКаПе?

118

Анонимен

преди 4 години

Не те ли е срам Борисов, в навечерието на 3 март в Турция, такъв безродник начело на държавата никога ане сме имали!

117

Бойкооо Връщай се бе

преди 4 години

Утре е Трети Март бе безсрамник. Ти малoyмен ли си, къв си, да седиш там?!

116

Анонимен

преди 4 години

Гражданите за турско развитие на РБ имат ли нещо да кажат?

115

Освободителни Войски

преди 4 години

Със султана на Османската империя ли ще посрещне Трети Март - Освобождението на България от Османско влияние/владичество/робство?!

114

men

преди 4 години

Основния проблем в България е , че бивши вонени от време на ДС, взимат пенсия и заплата!!!!Същите са научени на кражби и лъжи! Кражбите им са свързани с нищо правене на нищо и голяма пенси и последваща заплта!!!Пребройте пенсионирете с голяма пенсия и ще разберете защо сме в КОЛАПС!!!Радев направи 20 коремни възлизвания и ще си като мен пич!

113

toto

преди 4 години

До ПрокурорА на теб, "прокуроре", ясно ли ти е, че БКП повече власт няма да види? Особено след като изпадат в нелегалност при всеки проблем. Снишили са се като жаби в тръстиката, подават от време на време по някое оченце да се ориентират къде е щърлела о после пак обратно.

112

Анонимен

преди 4 години

От всичките пинизи и стойки останах с впечатлението, че нещо не е наред.

111

Тонката

преди 4 години

Другари нема спите и тази нощ:):):):)Тегави времена а?:)):):)

110

Анонимен

преди 4 години

До година за изборите Бойко ще циментира властта си с гласове от Турция.

109

Защо ББ е Буда?

преди 4 години

Буда не идва от турското "будала", а от качеството на Бойко да е балансьор - не прекалява с емоциите, много е обран и с това си смирение наподобява източните монаси, от там идва и ДС псевдонима "Буда""Сокола", например пък, е прякор за човек, който вижда всичко от далече и с това си качество може да планира атаката си много преди тя да се случи.АГЕНТ ПЕТКОВ, ДС

108

Прокурор

преди 4 години

Какви избори печели Винету? Купува като луд и после вряка на 3 гласа: Спечелих изборите! Пак бих Корнелка! Айде тоя път ще го дебнем и ще го хванем как търгува!

107

Анонимен

преди 4 години

Премиерът изглежда много щастлив в Ориента.

106

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаСхванах, чак не вярвам че имаш сарказъм....:)

105

Анонимен

преди 4 години

Веждата,Тиквата и Султана ще си равят тройка Анкара кебап.

104

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Копейкин, ти ли се криеш като анонимен, маймунко малка? 300 пъти ви казаха, че това е претоплена манджа и пак си знаете вашето. Дано да си заслужава сребърниците. Свещи да си купиш с тях.

103

K2

преди 4 години

Баце, утре на "четири очи" вземи го попитай твоя "приятел" Тайпи какво прави войската му в Сирия.Сирия е автономна страна с ясни граници, само че на Тайпи му скимна че видите ли иска едни 35 километра буферна зона на територията на Сирия. И не за да изтласка бежанци натам както приказва, а за да контролира основните пътни артерии за транспорт на петрол от Северен Ирак. Та всичката тази дандания е само заради икономическите интереси на твоят "приятел" Тайпи...Неговата попара сърбаме сега.

102

Тонката

преди 4 години

Бойко е като Батман.Помага на хората в България и по цял Свят:):):):)Е как нема го избираме вече 10 години:):):):)2021 помнете ми думата,на парламентарните взимаме и Перник:):):):):)