18

Георги

преди 4 години

Най-вероятно тия българи където ходят да работят в Швейцария са тия където не ги искаме и в България :). Така че е нормално и там да не ги искат. Никой не иска да живее с хора, които си хвърлят *** по земята, не са възпитани, а отделно са и крадливи - не визирам само роми, защото на тия показатели отговарят и много други. Тази "свобода на движение" няма да продължи много дълго. Както казват "всяка жаба да си знае гьола"

17

Анонимен

преди 4 години

В Швейцария поне 40% са чужденци или са второ и трето поколение с не-алпийски корениТова само ти показва колко успешно действат моделите на асимилация на държавите от DACH региона. "Новите" немци, австрийци и швайцове често са по-върли националисти даже от кореняците. Ей това ние не успяваме да направим тук.

16

Анонимен

преди 4 години

Немците и немските производни предпочитат мюсюлмани през славяни. Турците и арабите са им много по-мили от поляците и българите. Това е факт. Като почнем от Бисмарк, минем през първата световна и до наши дни.

15

Анонимен

преди 4 години

Te Швйецарците и 5G спряха, но никой не пише за това?

14

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Ами лесно е просто да спрат да раздават помощи и да не се наема квартира ако няма доходи или трудов договор ... и на тези цени никой не може да устиска ... :))

13

До 2

преди 4 години

100% от децата на руските държавницина най високите постове са западни възпитаници.Завършили са в Англия,САЩ,Германия и ШВЕЙЦАРИЯ.Учат там,имат къщи имоти и след това живеят там,далеч от Русия.Родителите им са ,,патриоти",говорят че обичат Русия и тя е 1,обаче пращат децата си на запад-до един без изключение.......А ти си обичай когото искаш,но истината е тази.

12

Анонимен

преди 4 години

Загива Швейцария, затова висшите руски чиновници се чудят как да си набутат децата в техните колежи и да си купят вили до техните езера. Абе едно е Байкал, друго е Женевското езеро.

11

Анонимен

преди 4 години

в Русия имате Путин имате ракети танкове какво повече искате беДосега русофил да кара Лада не съм видял. Това ти отговаря на въпроса - пак си е като преди, хвали "Селена" и "ВЕФ", но гледай да си купиш "Филипс" :)Life > Жизнь

10

Анонимен

преди 4 години

Е те са против източно европейските граждани,но мюсулманите са добре дошли!Бил съм в Женева и съм видял за какво става дума.Противно расистко племе са швейцарците.Националният им отбор по футбол е всеки ден в джамията за молитви!

9

Анонимен

преди 4 години

Бачкам в Швейцария и се чувствам супер. Тия безработните са една много добре известна група същества с първични инстинкти

8

Петров

преди 4 години

Швейцарците Шакири, Мустафи и Нгоко са против българите Адем и Асан да се заселват в неродната им Швейцария

7

Анонимен

преди 4 години

Това е положението, ромите по лична карта се водят българи. Ханс не го интересува другото, той това гледа.А иначе се потвърждава това, което отдавна се знае - даже ромите, особено онези от тях, които все пак имат някакви умения, напускат България.

6

Анонимен

преди 4 години

В Швейцария поне 40% са чужденци или са второ и трето поколение с не-алпийски корени - испанци, португалци, италианци, балканци след разпадането на Югославия. Една конфедерация без собствена национална идентичност, където се говорят 4 езика спрямо това до коя граница си близо. Били са наемническа армия, сега кътат мръсните пари на цял свят и ги изкарват като най-перфектната демокрация.

5

Анонимен

преди 4 години

Отивайте в русия бе балами, в Русия имате Путин имате ракети танкове какво повече искате бе???

4

Анонимен

преди 4 години

Тоест ромите пак ни прецакаха като нация... човек вече го е срам да каже, че е българин...

3

Анонимен

преди 4 години

Никой не иска в Швейцария да мизерстваСиновете на новия руски премиер са завършили в Швейцария. Бедните те...

2

Анонимен

преди 4 години

Не ни пука, българите обичаме Русия и Путин и искаме в Русия. Никой не иска в Швейцария да мизерства

1

Анонимен

преди 4 години

Български и румънски граждани, а не българи и румънци, има разлика!!!