26

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се дигне и да изгоним шепа крадци ние бягаме в чужбина и оставяме тия бу..ци да унищожават родината ни оцелели сме много векове а само за няколко десетилетия оставихме тия мафиоти да разсипят тотално всичко според една статистика броят на населението което е останало в България в момента по брой е толкова колкото сме били преди няколко века топим се с толкова бързин темпове че етносите у нас скоро ще са мнозинство

25

Платон Фъшкиев

преди 4 години

До Анонимен,точно тека то и затова ГЕРБ управлява с невероятни експерти,предимно инДжинери и физици!

24

Анонимен

преди 4 години

Медиците и учителите също бягат. Кой ще лекува и обучава децата на ит-тата и самите ит-та като остареят?

23

Анонимен

преди 4 години

А тези които остават са - програмисти , инженери , математици и физици..Да, само гений остават тука, затова вече населението масово пише "има много полицаЙ" и "здравей те". :)

22

Анонимен

преди 4 години

Ами освен в София къде другаде има работа? По-добре в чужбина от гадната София. Тя не беше толкова зле до 2014 г., но сега е ад за живот. Само за ИТ-та и телефонисти има работа.

21

Анонимен

преди 4 години

Най-вероятно да около един милион децата граждани на България, които живеят в чужбина, т.е. не само в ЕС. Вероятно половината от тях да в ЕС. Няма достоверна информация за българските гражданини чужбина, вкл. и за децата.

20

Анонимен

преди 4 години

дете родено в чужбина.Детото чуства неговата родина като дом,а българия е просто страна да се види с роднини.Аз тези деца съм ги от писъл.Те не са българи.Те са чужденци

19

Анонимен

преди 4 години

Скоро по тая логика, 18, тук ще останат само не-предателите, понеже вняма де да идат: пенсионери, хора от *** малцинствен произход и администратори, на които просто никъде не им се лработи, а им се седи на държавна хранилка.Халал да са ти!Никого няма да трогнеш с ревове като от индийски сериал чрез някакви си там обвинения в предателство.Човек има дълг първо към себе си семейството си. Този дълг е невъзможно да се изпълни на тази територия. Отива там, където това е възможно.Сполай ти.

18

Анонимен

преди 4 години

Територията почти напълно е прочистена от бегета.

17

Оптимист

преди 4 години

До: номер 8Погледни от хубавата страна:Навсякъде се лее българска реч, където и да отидеш. Българският език е признат за официален в ЕС.Имаме си българка еврокомисар.Дори председател на Международния Валутен Фонд е българка!На практика ние колонизираме Европейския Съюз!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Е как колко са бе, Елче! Общо 28 са. Двадесет и осем. Толкова са държавите в Европейския същз.

15

Анонимен

преди 4 години

Нищо лично, просто бъдеще...Хората вече не можеш да ги подлъжеш с евтин патриотизъм и хора по площада. Вече ги няма и телените мрежи, както и контролираното филтриране на информация. Четат, пътуват, гледат, обсъждат. В един момент решават, че уреденият живот и адекватната държава са по-добре от бойковата стабилност, всеобщата корупция, апатия и далавераджийство и жълтите стотинки, подхвърляни им от великите ни бизнесмени и си тръгват. Не мога да ги виня.

14

Анонимен

преди 4 години

Докато комунистите са на власт в България,ще си търся място по света където да си умра на спокойствие.Нямам деца.

13

процент

преди 4 години

Дайте процентите колко са, а не бройките на децата!Ако са изразени в проценти, България с най-малобройното население от изброените държави (освен може би Словения) ще се окаже на първо място по брой българчета живеещи в други държави!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Що така,родителите и децата на България абдикират от рая?

11

Анонимен

преди 4 години

евро атлантически скъпоценностиТо нашите такива да бяха, ехееееее... Нашите скъпоценности, драги, са посткомунистическо-десарско-олигархични, то там е проблема.

10

Анонимен

преди 4 години

Бг деца, които са извън Бг, няма да се върнат тук, нито ще се чувстват българи. И да се върнат няколко процента, това непроменя общата картина. Изчезваме!

9

селянин

преди 4 години

държавата полага героически усилия да изгони всички млади и да утрепа всички стари трябва да и признаем че успява

8

Анонимен

преди 4 години

Вече почти няма град на Запад, в който да съм бил и да не съм чул българска реч. Лошото е, че все по-често виждам цели семейства... Преди хората ходеха за гурбета - изкарат едни пари, пък се върнат тук да си ги харчат. Сега вече изселването е трайно и това вече е наистина зле.

7

mnenie

преди 4 години

По документи моето село е 3500 жители. Миналата година се родиха в него около 15 деца. А млади жени от моето село родиха 4 деца в Германия. Те никога няма да се върнат тук. Това е.Моят набор бяхме 3 класа и около седемдесет деца.