18

Анонимен

преди 4 години

Сигурно волен си отмъщава!

17

Какъв протест ?!

преди 4 години

30 платени клакьори .........

16

Суифт Тътъл

преди 4 години

Симеонов обиди майките с деца и увредените деца, обиди руския православен поп, този човек се държи като овчарин и мутра. Хора със подобен език, изказ и култура нямат място в НС.

15

Анонимен

преди 4 години

? Никой не може да изкара хората насила на улицатаКоето не става с пари, става с много пари. Ако на тебе ти дадат 1000 лева за да отидеш на митинг би се замислил малко.

14

Анонимен

преди 4 години

Щом е бил уволнен заради некадърност значи няма право на друг държавен пост. Валери Симеон беше вице и беше свален и приключва в частния сектор ако си намери работа. Цацаров беше прокурор, но беше свален и няма право на втора държавна работа. Пеевски също трябва да се увоолни като депутат. Борисов свален 2 пъти и пак се опитва за президент даже. Георгиев уволнение като консул и се връща в България на борсата.

13

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо Благодаря, гласувах за ГЕРБ и пак за тях ще гласувам. На светлинни години са пред БСП, Атака и пр.

12

Анонимен

преди 4 години

До ОчевидецСъс какви пари Симеонов е платил на някой възрастен човек да се внедри в тълпата и да казва че е член на Атака ? Никой не може да изкара хората насила на улицата !

11

Хей мей

преди 4 години

В. Симеонов е толкова вреден за България колкото и османските орди превзели второто царство България.

10

Анонимен

преди 4 години

Много странно как при събиране на дежурните 30-40 човека се говори за протест, как веднага притичват джурналисти да това "събитие" и да спишат, че едва ли става въпрос за някакво масово недовоство, как е станало нещо изключително фатално, но пък от друга страна като са ти платили, трябва си свършиш работата, за да те викнат пак другия път.

9

ГЕШЕВ

преди 4 години

зам.-председател на НС е синекурна длъжност. За назначаването на Цацаров за шеф на държавната бухалка КПКОНПИ защо няма протест?

8

Анонимен

преди 4 години

До 1Две думи като прочете човек от глупостите, които си наръсил и веднага си личи че си тъпо червено парче! ДСБ да подкрепят Симеонов, все едно Боко или *** да излязат на митинг в подкрепа на И.Костов!

7

Тъй де

преди 4 години

На Далавери най-много му приляга да търчи по курортните заведения които вдигат шум.

6

Очевидец

преди 4 години

Питат един възрастен човек:"Защо сте на протест в столицата?". Той:"Ами аз съм на екскурзия от Атака, безплатно....".

5

Анонимен

преди 4 години

Демокрациятн хората са го организирали кой да го организира.

4

33 000 000 000 ЕВРО

преди 4 години

33 000 000 000 ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ И НА НИКОИ НЕ МУ ДРЕМЕ

3

1

преди 4 години

До ПроСоТо,да опитваш се но *** не възприема.

2

ПроСоТо

преди 4 години

от години се опитвам да ви обърна внимание на трагичния ФАКТ,че всеки Божи ден с Мутрьо и неговата Хунта на власт,е ПАГУБЕН за нацията и даржавата!!!..Е,сега ви стана ясно,че.."Бавно и полека,терорът на герп се установи твърдо за няколко века"....Айде,честито,.."българи"!

1

Анонимен

преди 4 години

Токова нещо като спонтанен протест не съществува, някой го е организирал, най-вероятно новите либерастки месии с щедри спонсори от Демократична България, които се наричат десни, но прокарват само и изключително леви политики - какво да правиш шизофранията не прощава на никой.