70

Анонимен

преди 4 години

Най 2 милиона абсолютни коптора в София стоят празни ,а държавата е цялата тъмна.Хванете влак Пловдив-Бургас Пловдив Плевен и огледайте цялата страна е в руин.Селското бекове и пришълци се навряха във София с банките исе самозабравиха. Падането им ще е от много високо. Балончето е пред спукване и всички БГ банки ще бъдат пометени.

69

Анонимен

преди 4 години

До 68: - а ти къде дремеш господинчо, на клоните на някоя палма или тук ? Не давате никой да коментира истини отстрани, но пък разрешавате на управляващите ви, да бъдат ръководени от чужди интереси и да ви манипулират денонощно, на това как му викат в белите държави знаеш ли ? Значи тези които живеят в друга държава нямат право на изказ и то верен, само политиците които си избирате имат права, но какви - ЛЪЖЛИВИ и МАНИПУЛАТИВНИ !?

68

до 73

преди 4 години

Така е, ти си избираш и като си си избрал да си извън България, ОК. Изкарал си 20 години, а още дремеш в форумите и се опитваш да дразниш, че видите ли тариката избягал от България, а будалите стоят тук. Това говори, че ТИ си много зле (умствено, за материално е ясно, че си много под средното ниво на жителите на държавата в която си избягал) Какво подиграваш се за нещо на тия дето сме в България ли?

67

Анонимен

преди 4 години

До 70. Пак да ти повторя,че си от жалък по-жалък ! Аз съм свободен човек и сам избирам къде да живея това ясно ли ти е ? Ти като си останал в България с какво си допринесъл за да подобриш нивото на стандарт на живот,с "героизмът" на оставането си ли ? Колко сте жалки се разбира само от това, че сте се навели до там,че вече лазите и се опитвате да придадете"свобода"на мислите с това"стой си там",или"не се връщай",каква ограничена мисъл, затова и светът казва:-"в България няма народ, а стадо овце!

66

Добричлия

преди 4 години

Жилищата в България или жилищата в София са поскъпнали?

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Ами нали вашето БКП ви довлече в София да строите "промишленост", построи ви панелните гета без пари още по Тошово време и плащаше на лекарите и инженерите по 175 лв., а на вас - по 400? Марш всичките при Тошо - там всичко е "безплатно", също както беше по негово време!

64

Чужденците.

преди 4 години

Не трябва да имат право да купуват апартаменти. Така се вдига цената на апартаментите изкуствено и не съответства на доходите на населението.

63

до 68

преди 4 години

На кой му пука къде живееш бе. Изчезнал си от България, ОК! Стой си изчезнал. Но не. Дремеш някъде закачен като кърлеж на някоя социална система и по цял ден си във форума да обясняват кое и как било в България. Големи експерти станахте бежанците бе, все много знаете как се случват нещата тук, а ви няма от по 20 години.

62

Анонимен

преди 4 години

До 59... много жалко е да даваш мнение за човек който изобщо не познаваш ! Живея от 19 г. в чужбина и правя по-добра преценка от теб / вероятно не си напускал Б-я въобще за да имаш някаква представа от цени в ЕС / за цени на имоти / защото зная тук какви са и в Б-я/ и съотношение на заплата/цена ! Б-я е на това дередже, защото все "много знаете" което ви развива все повече комплекси !

61

Neven

преди 4 години

Да не би днес да е пьрви април

60

Анонимен

преди 4 години

Щом инфлацията е по-висока от процента на поскъпване на жилищата, значи жилищата в България реално поевтиняват. За тези 12 години Инфлация - 40,1%Поскъпване на жилищата - 34,9%Номинално повишение на заплатите - 215% (реално 125%)

59

Анонимен

преди 4 години

Според данните на НСИ5% от доходите за 2018 е 24,75 лева на човек на месец. Едно домакинство е средно от 2,24 човека, т.е. на година отделяме средно по 55,36 лева на месец на домакинство за покупка и ремонт на жилище. Проблемът е, че едни отделят 1 лев, а други 10000 лева на месец.

58

От чужбина

преди 4 години

Едно време ги мислех цените на жилищата у нас. Но ми дойде акъла, и вече не ми дреме, ама ич. Качвайте си ги, след пет години - по три жилища на глава от населението. Перфектно (за инвазия).

57

Анонимен

преди 4 години

Как и кой манипулра високите цени на недвижимите имоти в пропаднала в бедност и разруха Бг!?

56

Анонимен

преди 4 години

"Българите инвестират средно 5% от доходите в жилището си, показват последните данни на Евростат." При средна работна заплата в страната 1253 лева(бруто), то означава, че средно софиянци трябва да плащат по 62,65 лв месечна ипотека или ако сметяме две заплати в семейството 125,30 лв не е зле. Но не е и вярно. Има пенсионери, наследили и т.н. те не плащат нищо, една дограма не сменят. Има такива дето плащат по 1000 - 2000 хиляди лева ипотека. Вторите са прецакани.

55

до 50

преди 4 години

Това, че българина е *** си личи най вече по коментарите. Разгледай примерно тук тия 50 коментара и ще се убедиш. Един нормален коментар няма. Само комплексари и дребни злобни душици, дето си мислят, че като пишат и ще променят нещо в жалкото им съществуване. п.п. И ти си в това число!

54

Анонимен

преди 4 години

Който иска жилище да чака кризата, трябва да си хипер *** да купуваш жилище в момент на ниски лихви. При това положение цената на апартамента ще е много висока и лихвите ще скочат след няколко години, така че си 2но прецакан.

53

Циник

преди 4 години

Плебей излезахте ли по пикапите и натоварихте ли инструментите време е да заработите за капиталистическият надник и да платите за квартирката на Баба Хензел и дедо Джон

52

Анонимен

преди 4 години

Според НСИ за този период от 12 години инфлацията в България е 40,1%, а имотите са поскъпнали номинално само с 34,9%. Казано по друг начин реалната цена на имотите в България е спаднала с 15%. Всяка валута с течение на времето се обезценява. Примерно 1 долар от преди 50 години има покупателната способност на между 10-11 долара сега. Същото е и с българския лев, който по официални данни се е обезценил за тези 12 години с 40,1%, макар че обезценяването е доста по-голямо и е примерно 79%.

51

До 52

преди 4 години

Айде сега "всеки път" то цикъла е на 10-12 години. Не е толкова пък и често, че да омръзва :). Това, че ти помниш, не значи, че всички помнят :). Хората не си научават урока или по - младите. В крайна сметка докато има балъци ще има и тарикати.