22

фатмака

преди 5 години

Да поясна десен популизъм+комунизъм+фашизъм е равносилно като едно цяло.Защо като другаря Петър Младенов маскирате комунизма, като тотализъм.Хората поумняха, не правете фалшиви новини, а си пишете, исляма и фанатизма водят да психически деформации на индивида.Но явно, днесбг са социалисти?!

21

Анонимен

преди 5 години

УБИЕЦА Е КОМУНИСТ

20

SS

преди 5 години

До анонимен 8:И аз бих си купил Зиг зауер мод226 револвер смит енд уесън,мод19 Автомат AUG кал.5,56х45 автоматична пушкаМ14кал.7.62х51NATO,карабина МАУЗЕР К98 кал.7.92х57(8js)стрелящ нож съветски образец ( НСР)автомат ЗИГмод.550.Засега имам само законнопритежаван 13заряден Броунинг Хай пауър,кал.9х19.класик.ЕЕХ МЕЧТИ.

19

Анонимен

преди 5 години

ДЕБАТ ЗА АНТИФАШИЗМА Е НУЖЕН.

18

Анонимен

преди 5 години

Англосаксите не ги считам за човеци.Гледах филма Патриотът с Мил Гебсън.Отвратих се от филма.Каква жестокост в тия англичани.Болни

17

Анонимен

преди 5 години

О... Йелка... сега разбирам малоууумното заглавие и статия :)

16

ЧИТАТЕЛ

преди 5 години

Плачат като вдовици на чужд гроб.Забравиха за хилядите убити от комунистите (другото име на фашистите) тук, загрижили се за US.Понеже решихме всички наши проблеми.А всъщност комуно-фашистите са все още на власт тук.

15

Анонимен

преди 5 години

Какъв фашизъм, какви масови убийства, бе ? Вие нормални ли сте бе, "журналисти". Нищо различно от евтина пропаганда сте вие.

14

Само САЩ

преди 5 години

В Русия е много по-зле, но медиите не са свободни и нищо не излиза наяве. Целия Сибир изгоря, видяхме сателитни снимки, но в Русия и ред не се изписа за това. Представям си какви зверства се случват из Територията. В САЩ проблемите се дискутират и се решават, Русия отдавна е на пързалката към пълен разпад.

13

Анонимен

преди 5 години

Какъв фашизъм?!!!Никакъв фашизъм няма в Америка. Просто расте нетърпимостта между расовите групи в страната.

12

Анонимен

преди 5 години

А,кои действия ще попаднат под дефиницията "фашизъм"?100% ще са тези,които нямат нищо общо или отношение с него!Отново за кой ли път сложиха каруцата пред коня!Никой не говори за ПРИЧИНАТА,всички огласяват и реват за следствието!

11

тъй тъй

преди 5 години

Защото Брейвик е фашист,затова му засекретиха защитната реч за 60 години!

10

Анонимен

преди 5 години

Отровата е ислямизма както и тези скапани вестници .

9

глобалист

преди 5 години

Тезата за фашизма издиша от всякъде!

8

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости.Аз никога не съм живял в страна с либерален закон за притежание на оръжие, но ако можех бих си купил легално:-един добър пистолет Зиг Зауер или Берета-допълвам колекцията с два револвера - един с много къса цев, а другия с много дълга цев.-един АК естествено-една по-малокалибрена пушка и една по-мощна пушка.Една малка колекция за кеф. Никога не ми е идвало на акъла да гърмя по хора.

7

ДртПрч

преди 5 години

Фашизмът да си го дебатират у Щатите! Ние проблем с фашизма нямаме. Имаме проблем с нелустрираните комунисти, сега зовящи се социалисти. Него да дебатираме!

6

Анонимен

преди 5 години

Вярно е.Нужен е дебат за черния и мюсюлманския фашизъм.

5

фатмака

преди 5 години

Фашизма е *** 1945година, исляма и фанатизма са проблема на съвременното общество.

4

ined

преди 5 години

В САЩ от малки ги възпитават да са агресори и убийци, но не всички имат възможността да пуснат атомна бомба и да избият десетки цивилни жители. Някой ще трябва да се задоволят и с много по-малко, като утрепят само колкото могат с М16

3

защо спите

преди 5 години

Не виждате ли ,гейски корифеи ,че ислямизма превзе Европа без една пушка *** , и тези нискочели *** изнасилват вашите жени и деца без проблем !