159

Анонимен

преди 5 години

От къде на къде наглите евреи ще претендират за настаняване преди 14:00? И ще вдигат скандал? Може и да е грозна постъпката на управителя, но реално погледнато точно това заслужават! Работя в туризма и знам колко са нагли еврейските туристи! За всичко гледат да вдигнат скандал.

158

Стратег

преди 5 години

Лабътците са Великият Архивраг на Българите. Пак, че само омраза са получили, да го считат за обяснение в любов;))) Защото омразата е любов заредена отрицателно;))), а любовта е омраза заредена положително, ахахахахахахахахахах... Лабътците трябва да знаят, че териториите в Близкият Изток, не им принадлежат. Те също са Български. "Обетованата Земя" е една Лъжа. Това е Българска територия! Разбира се, там, лабътците сами си създадоха Проблем,след като е трябвало първом да оправи египтянката-слуга

157

Шопо

преди 5 години

Що не са настанени в 11 ??? Щото настаняването започва в 14-трябва технологично време да се изчистят стаите на предишните гости. Що не са отишли да пийнат нещо в бара? Щото са скъперници !!! Що не са отишли да пийнат в бара като са им предложили безплатни питиета ?Щото са жени и са проклети !!! Защо израелското посолство се умълча по случая ??? Щото им е предоставен видеоматериал от държанието на двете смръdli...

156

Некомунист, но...?

преди 5 години

Израстнах през комунизма и знам, каква беше културата в България. Показателно е, че сме способни на такава висока култура само под натиск на една тоталитарна власт...

155

до 169

преди 5 години

Хотелиерът е защитил и себе си, и момичето на рецепцията. Израелките, недоволни,че не са настанени в 11 часа(защото настаняването е от 14 часа) почват да крещят, плюят и храчат по момичето на рецепцията. Собственикът отива да види какво става, и храчки почват да се сипят и по него. Как да реагира, според теб? Все едно някой да дойде като гост у вас и да почва да храчи по теб, по стените, по масите ти. Това се е случило.- Защо не са арестувани израелките за хулиганство?

154

до 175

преди 5 години

Къде е наглостта? Израелките са почнали да плюят и храчат по момичето на рецепцията. Това нормално поведение ли е. Собственикът минава, и тея почват и по него да храчат. Оказва се хулиганското поведение на израелките е причината за инцидента. Теб ако те плюят и храчат ти ще мълчиш ли ? Това ли задлужава момичето от рецепцията- да получава храчки по лицето и дрехите си?

153

Анонимен

преди 5 години

Някой да ми каже на какъв език разбраха "стиснат", моля ви, претърсих всички речници в гугъла

152

плюещите израелки

преди 5 години

Във Флагмвн е посомена другата гледна точка. Въпросните туристки пристигат в 1 1часа, при положение,че настаоняването е от 14 часа, и след като от рецепцията ми казват,че няма свободни стаи-стаи ще има от 14 часа, израелките почват да плюят и храчат по момичето на рецепцията. Въпросът е защо тези израелки не са арестувани. Или момичетата на рецепцията могат да бъдат плюти и прачени?

151

Анонимен

преди 5 години

Стиснат е squeezed на английски, ама не вярвам някой да им го е казал, сигурно сами си знаят какви са.

150

сашо

преди 5 години

българската наглост и простотия е безгранична и затова се махнах от българия и няма да се върна да живея повече тук макар и да съм българин,отначало мислиш,че са изолирани случаи и,че всичко ще се оправи,но в последствие си даваш сметка,че оправия няма извинявам се на едни десет процента от българите,които са свестни хора и не заслужават такива квалификации но простотията у нас е нетърпима

149

ФАКТ

преди 5 години

Господа евреи, не сте добре дошли в България !!!

148

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Чифутитe са гадни и подли хора.Никъде по света те ги обичат. Щом сме стигнали до там да им ставаме слуги, значи сме ударили дъното.

147

Нормално

преди 5 години

В България 80% са пълни простаци. Дай му на българина само да обижда и никакво уважение към хората. За това тази държава е тръгнала към закриване. Българите се приравниха към ромите. С какъвто се събереш, такъв ставаш.

146

Анонимен

преди 5 години

Кардинален въпрос: трябват ли на бизнеса израелските туристи у нас? Нещо по темата да се каже- колко стотици хиляди идват и тнт. За немците разбрахме, че се отказаха.

145

Анонимен

преди 5 години

Абе който е правил бизнес с израилтяни, не е останал доволен.

144

Анонимен

преди 5 години

Като ви чета коментарите и се чудя, наистина ли сме такива? Световни конспирации, оценки на цели държави, обиди. Направо се чудите как да извините поведението на нашия хотерлиер. А то е недопустимо и срамно. Дори не е човешко, да не говорим за професионализъм. Ако гони и рита майките ви, сестрите ви и дъщерите ви... Как ще го коментирате? Засрамете се!

143

Анонимен

преди 5 години

До 188 те Евреите не са ли Арабско племе

142

Ф.С.В.

преди 5 години

Който сега си продаде хотела - ще е най на далавера- защото след 3 години ще трябва да го продава на 1/5 от сегашната цена !!

141

Анонимен

преди 5 години

До МорскиЧе те българите са тръгнали да бият евреите.

140

Анонимен

преди 5 години

Да накарат собственика на хотела да им плати обезщетение.