92

привет от Германия

преди 5 години

Голям късмет сте изкарали ,че престъпникът е заловен преди да направи белята !

91

Папуас

преди 5 години

Малииии явно в тая държава трябва всичко с бой да се оправя ама то и за това сме на това дередже

90

Бате кики с ботушите

преди 5 години

ФАЛШИВА НОВИНА ЗА РЕЙТИНГ

89

Анонимен

преди 5 години

Горбачов продаде не само СССР а и нашите души.Извини ръцете на Живков и го махна за да нямаме възможност като Китай Чехия или Унгария.Чешки пенсионен фонд държи преноса на ел.. енергия и ние плащаме пенсиите на чехите, чехите сами менажират завода на Шкода , унгарците имат Орбан който успява да ги запази от НПО и чуждо влияние , но нас ни обрулиха тотално , че и невежа еднокнижник ни уредиха да ни рекетира..

88

Ангел

преди 5 години

Пълен ужас , на тоя дори няма са му повдигнат обвинение .Непълнолетен бил ?!?!?! WTF Но явно пипито, не му сече като за непълнолен .След годинка /две ислямиста ще стане още по затвърден терорист и ще видят всички ква грешка са допуснали ,че не са му пръснали мозъка на място !!!

87

гневна

преди 5 години

Гешев , не си прав ПР на гърба на бащата , ами му благодари ,че са грижовни родители.

86

привет от Германия

преди 5 години

Винаги бъдете съмнителни в тихите води , също и в хора с лош характер ,с които никой не иска да общува ! Те живеят в свой собствен свят ,в който те са прави ,а другите виновни , и винаги търсят мъст за тази " несправедливост " към тях ! Един човек ,който има нормално общуване с околните ,никога не би си поставил за цел да сложи бомба някъде или да убие някой ! Това най-често го правят тихите води и тези с лош характер отхвърлени от обществото !

85

Анонимен

преди 5 години

А ако има и други като него, които няма кой да ги издаде, какво правим? МВР освен с охрана на гей парада с нещо друго занимава ли се?

84

Глупости!

преди 5 години

Никаква ислямска държава не е това. Ислямска Държава НЕ ползва Телеграм. Това че някой го е лъгал да направи терористичен атентат не означава е е от ИД. Телеграм 100% само българи го ползват. Има хептер по добри и тайни места да си пишеш. Най вероятно Българин и то голям изверг се е представял за ИД и му е промил мозъка. А ако го е направил веднъж ще го направи пак и то под какъвто е и друг пред-текст. Трябва да намерят този който го е подтикнал защото е 100% сигурно че се намира в БГ.

83

Митко

преди 5 години

В грешка сте - интелигентен и радикализиран не вървят ръка за ръка. Този е или откачалка, или просто природно ***. Няма как да вярваш крайно религиозно и да си интелигентен, да не говорим да искаш да сториш зло на невинни.

82

Анонимен

преди 5 години

Ама за прайда ли я е гласял, че не разбрахме?

81

Анонимен

преди 5 години

Използват един футболен запалянко, за да отклоняват вниманието ни от съществените неща, случващи се в Бг. Така както използваха партийните субсидии и ДДС на книгите, за да потулят 2-та звучни шамара от евродоклада.Омръзнаха ни тия схеми!

80

Анонимен

преди 5 години

Защо в 21 век има възход на религиозен фанатизъм?Защото има социално неравенство и в религиозната литература някои социално низвергнати намират "справедливостта".Според социалните инженери атомизирането на обществото е правилният избор.Според мен обществената собственост на средствата за производство беше единственият логичен избор за социален мир, но този избор го прецака човешката лакомия.Е, дано психолозите да се справят с проблемните фанатици!

79

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЕ защо бе нали е от вашите

78

Анонимен

преди 5 години

От 2 дена ни внушавате какво смятал да прави ученика, какъв голям ислямист е, какво голямо зло намислил... внушения, внушения, внушения. Това той ли го е казал? Казал е, че готви голяма сеч ли? Или ИД е поела отговорност за готвен терористичен акт??? Или това са нечии ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, ХИПОТЕЗИ, ДОГАДКИ?Айде, спрете с всяването на паника и страх!

77

привет от Германия

преди 5 години

Бой по главата ,това е истината ! Той щом е бил отличен ученик и разбирал много от химия ,значи не е глупав и много добре знае кое е добро и кое е лощо ! Щом е умен ученик и е избрал да прави лошо ,значи е просстак по душа , а не подведен от Ислямска държава ! Бой по проссташката глава ,тове е истината !

76

Анонимен

преди 5 години

А къде са спали милите да не се окаже че некои откачен ром които е интелигентен гое вербувал тъи като едно дете е с акъл на кокошка не бомба да ви подгатвя

75

Анонимен

преди 5 години

Много интересно на каква база определиха 7 пъти по-мощна? Ако взривното вещество е 7 пъти повече, това не означава, че ще реализира 7 пъти по-голяма мощност на детонация. При самоделките това е относително понятие, защото зависи много от конструкцията.Навремето даже неграмотници дето мешаха на око миниум и бях бронз, знаеха да тестват скоростта и ефекта на възпламеняване, както и да използват дървени клечки за бъркане в пластмасови кофи.

74

Анонимен

преди 5 години

Бил е свръхинтелигентен - после превъртял и станал ишлямист

73

БАН

преди 5 години

Ученикът бил свръхинтелигентен, пък Чане беше академик :)))))))))))))))))))))))