190

Анонимен

преди 5 години

Мафията вярва в силата на Колт. Ал Каноне

189

Анонимен

преди 5 години

Бащата на Бойко Борисов беше полковник от МВР, 4-ти отдел на ДС.Самият Бойко Борисов беше пък личен прислужник на Тодор Живков, а след това личен шофьор на Маргините по времето на СИК.Но и за това няма да прочетете. Георги Стоев беше описал доста точно нещата, но го убиха. Припомням - през 2012 година пред хотел Плиска.Убицеът още не е открит, въпреки че всички знаят кой е.

188

Анонимен

преди 5 години

Добре че братята американци унищожиха комунизма в кочинката и сега празнуваме охолно религиозните празници. Наздраве!

187

Анонимен

преди 5 години

Бащата на Цветан Цветанов беше личен шофьор на Григор Шопов - комунистическото страшлище от ДС. Ама и за това няма да прочетете.

186

Анонимен

преди 5 години

Йорданка Фандъкова преди да премине в ГЕРБ , беше в БКП-БСП и дълги години беше Партиен секретар на 73-то СОУ, известно като Втора немска гимназия.Ама за това няма да прочетете никъде в Тиквено-Прасешките медии.Защото не е политически коректно вече.

185

IYI 681 IYI

преди 5 години

Добре де и аз съм християнин, кръщаван и тн. и вярвам, че християнството е истинската религия от всички други секти, но да предположим, че това се случва днес в близкия изток, а не преди две хиляди години и някакъв в близкия изток се мисли за божия син и че е възкръснал, колко от вас ще повярват в това? То само предобежденията, че това става в близкия изток ще скиптично и към хората, че са от там (абе направо чист расизъм от нас) аз лично имам предобежденията към близкия изток...

184

до 198

преди 5 години

Може би имаш предвид комунистите Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Данаил Кирилов, Йорданка Фандъкова и Лиляна Павлова ?

183

Анонимен

преди 5 години

С религия - лошо, без религия още по-лошо. Доказано от комунистите. Интересно защо най-видните от тях са с еврейски произход.

182

Анонимен

преди 5 години

Да им имах проблемите - да дойдат да видят положението в София и мафията ГЕРБ.Фирми на ГЕРБ са окупирали всичко и източват бюджета на Държавата и Общината в собствените си сметки. Всичко се върши само на хартия.

181

До 186

преди 5 години

Обясни,моля те ,защо група народи в Източна Европа, които са с различна религия ,говорят близки езици и се самоопределят като славяни! Просвети ни ако обичаш!

180

Анонимен

преди 5 години

до 193 : въпроса е, от кога тия дето отричаха вярата и забраняваха да се ходи на църква, станаха вярващи? за комунистите говорим! ***!

179

Анонимен

преди 5 години

Историците упорито мълчат за един от най-кървавите периоди в българската история - а именно годините между 860 и 870 когато е наложено християнството. С огън и меч. Насилствено.Българите са почитали бог Тангра и за изповядали тангризъм.Това е истинската им религия - на Кубрат и Аспарух.

178

Анонимен

преди 5 години

Интелекта не е българско откритие.

177

Waffen SS

преди 5 години

Вярвам в науката и вечно-търсещият човешки интелект.Но да вярваш на българските институции и техните представители ,както и в неолибералните,европейски мантри ,вече не е вяра ,а диагноза .Религията в каквато и форма да е ,служи за подчинение и контрол на народите

176

Анонимен

преди 5 години

Истинския *** е още жив.

175

Анонимен

преди 5 години

Интересно Гербавите откога станаха толкова набожни. В училещето за милиционери и във ВИФ ли им преподаваха религия ?

174

Румен до 179

преди 5 години

Научи правописа и спри да плещиш глупотевини!

173

Анонимен

преди 5 години

Преди Княз Борис ***, българите са били основно славяни.И за това има много исторически документи.Той е изклал над 50 000 БЪЛГАРИ, които не са искали да приемат наложеното отвън Християнство.

172

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 188Има wicca-фенове, ама малцинство. В 21-ви век в България все още мнозинството би ги изгорило на клада (или поне убило), ако знаеше, че ще му се размине безнаказано. Толкова сме назад в мисленето си, че чак ме е срам...

171

Анонимен

преди 5 години

Дори и да има бог, той положително не е християнски или мохамедански. Има разлика между върховна сила и религия. Бъркате ги тези неща. Комунизма и демокрацията също са религии, за сведение.