111

Анонимен

преди 5 години

Хотелче за пране на пари.

110

НЕ ВСИЧКИ

преди 5 години

До АнонименЗА РАЗЛИКА ОТ 4 ЛВ.НЕ ГО ПОЛУЧАВАМНАДЯВАМ СЕ С ТЕЗИ 4 лв.ДА СИ КУПЯ АПАРТАМЕНТ ОТ 300 кв.м. И ТЕРАСА ОТ 200 кв.м.

109

апартаментгейт върви

преди 5 години

Въхххххххх, ще дойдат и при мене. Какво да правя-дайте съвет

108

Анонимен

преди 5 години

Няма значение кой за колко е "купил" апартамент, важното е че пенсионерите получават отпуснатия от правителството "бонус" от цели 40 лева. И не мислете откъде идва беднотията, а пийте по една студена вода и карайте в този дух

107

Сталин

преди 5 години

Абе, явно трябва да се преродя и да сложа нещата в ред.

106

Ленин

преди 5 години

До СталинЕми като не успяхте да ги вкарате всичките по лагерите в Сибир, когато трябваше тавариш Сталин - сега кой ви е виновен !

105

Анонимна

преди 5 години

Хе-хе, тия Артекс осигуриха жилища на цялото Политбюро!

104

Сталин

преди 5 години

До ЛенинДобре сте си научили урока вие,бояджиите с досиета.Ашколсун!

103

Офшорко щастлифт

преди 5 години

Апартаментчетата са върха на айсберга и затова се виждат .

102

Ленин

преди 5 години

А така, товариши !Покажете им, че ние сме ги измислили тези тарикатлъци !

101

Анонимен

преди 5 години

Какъв денонощен,безмислен труд кипи в Агенцията по вписвания,за да се открият улики срещу опонентите.На всичко отгоре те не са натопени от тях...

100

Анонимен

преди 5 години

Не знам да се продават гаражи по 22000 евро в София. Ако има такива, те трябва да са в сградата на Министреския съвет. Подземните паркоместа (гаражи) в Центъра на София вървят обикновено по 6000-8000 евро, максимум до 12000 евро. На мен тази цена ми се вижда близка до средната за такива жилища. 105 хиляди евро за апартамента и гаража не е малко за 2017 година.

99

Анонимен

преди 5 години

Платили са нормалната цена.Някои плащат повече,за да излязат апартаментите на други почти без пари.Все пак 1000 евро е почти два пъти повече от 600....Да не са от злато тия апартаменти.

98

Анонимен

преди 5 години

По всяка вероятност е картел кат той е рамката в коят се определя общата стойност на строителството как обект и по група обекти,а вътре в рамката тръста строи до край с предаване на ключ,кат в отделни случаи предава на груб строеж по усмотрение и желание на клиента спрямо директна,пряка връзка как в служебна така родова,а след туй по първа и втора служебна и родова линия с нюансите откоя страна е връзката от бракосъчетания за предложена крайна цена спрямо състоятелност,трета обща за обем сметка.

97

Аз

преди 5 години

Е, и??? Това оправдава ли действията на онези. И защо да не си купуват имоти - всеки гледа да направи изгодна сделка, но когато изнудваш от позицията която заемаш вече е престъпление, не само морално укоримо действие.

96

Mi6osp

преди 5 години

А проверхте ли сватята на тъщата на сина на чистачката на съветничката на президентшата как си е купила гащите? Типичен милиционерски опит за отклоняване вниманието от скандала с евтините луксозни апартаменти на властите. Историята се повтаря, но като фарс. Живков го свалиха с пленум, карикатурата му с апартамент с частен асансьор.

95

Анонимен

преди 5 години

В момента 99.99% от всички Българи нямат право да говорят за корупция. Кажете ми кой ще откаже евтин апартамент , ако има кой да му предложи. НИКОЙ И НИКОГА .

94

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

93

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде, защото др. Радев и неговите хора , както и др. Нинова и нейните хора се борят с корупцията, но тази в която не участват.

92

Не разбрах

преди 5 години

Не разбрах. Артекс ли продава евтино, или съществува картел който продава скъпо?Може ли да разгледаме другите съкооператори в блока на каква цена са купили и как стои въпроса с другите обекти на Артекс.Защото накрая може да се окаже че това е атака на картела който наказва Артекс че не продава на техните цени.Време е регулатора да се занимае с въпроса.