288

Анонимен

преди 5 години

ЦВ.ЦВ. ще напусне само Парламента, но ще остане да води партийния живот

287

Анонимен

преди 5 години

Вече разбрах, че Бойко държи Цветан за топките. При толкова много лидери на Герб е възможно човек да се обърка. На всичкото отгоре те си сменят партиите като носни кърпички.

286

Да видим...

преди 5 години

До АнонименБез Цв. Цв и с него гербавите са обречени. Просто нямат полезен ход. Ако остане, на изборите да мъртви, ако си тръгне също са мъртви.------------И какво тогава- здравей живот - ще изпълзи корнито от храстите и ще изсмуче всичко като делонги. Т ъпанари

285

гнус ме е

преди 5 години

"ГЕРБ за мен е кауза, оставам лоялен към премиера" :)))))) Лоялен трябва да си към народа бе, физкултурник нйеден!!! На снимката е доволно нахилен, заминава си като милионер, добре свършена работа, бравос! А само как ще му отива раето, не е истина!

284

WTF????

преди 5 години

Защо не го арестуваха? Взел е огромен подкуп, за да гласуват ГЕРБ лобистки закон и за всичко има документи??? Има ли нотариален акт с цена в пъти по-ниска от пазарната? Има!Има ли закон гласуван от ГЕРБ, който да "оправя проблемите" на строителната фирма? Има!Та както казах: ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН???

283

НЕ съм от ГЕРБ

преди 5 години

НЕ съм гербаджия, но когато има скандал Боко ги маха. От другите партии не съм виждал това да правят с кр..д...те си членове.

282

Кооперация-ГЕРБ

преди 5 години

Кога дори и един соцу род ще подаде оставка, омазани са с г..на повече от Цветанов.

281

Анонимен

преди 5 години

A па ми е симпатичен Цвърли.Влизаш в политика беден -излизаш милионер.Знаеш,че не могат да те пипнат,нека си врещат.След една година никои няма и да помни,а имоти ще си ги имаш.Не било морално,кво му е на Цвърли,повече няма да му се налага да работи през живота си.

280

Жилище за всеки

преди 5 години

При честни сделки, нормално е цените на апартаментите да са примерно, от 30% -100% над себестойността. Така строителят напълно възстановява разходите си и може да продължи с нови проекти и гражданите имат достъпни цени на новите си жилища.Ценови балон е, когато цената се надува 4-5 пъти. Обсъждането трябва да е в тази посока, а не да възбуждаме една от най-долните страсти човешки завистта, че този и онзи си купил едикакво си. Завистта е един от седемте смъртни гряха!

279

реалист

преди 5 години

СЕГА МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА ВИДЯ КАК СВЕТИ "СИНЯТА ЛАМПА" НА ВОЖДА ИЛИ ПРОСТИ ИМИТАЦИЯ И ЗА СПЛАШВАНЕ НА ДРЕБНИ РИБКИ.

278

Активист на БКП

преди 5 години

Йончева е изпрала 25 000 000 лева, и за награда е получила 800 000 да си ги похарчи на воля.

277

Брокерът

преди 5 години

Край. Тоз се върна. Фирмите за недвижими имоти ще фалират.

276

Анонимен

преди 5 години

Самият Борисов многократно е заявявал, че партията ГЕРБ е на Цветанов.Той е само един неформален лидер. За пред медиите и материала.

275

Анонимен

преди 5 години

Цветанов наглата мутра много добре е знаел, че далаверата с тоя апартамент е ВЪЗМОЖНО да се разгласи, НОО тоя се чувства безнаказан и знае че ще му се размине!

274

Анонимен

преди 5 години

а има ли решение за 2та апартамента, които уж заменил с ИТ специалиста си или после специалиста му ги е "дарил"?!? защото прилича на доста криминална схема цялата работа! въпросния ИТ специалист откъде е намерил доходи да си купи тези 2 апартамента?!? питам за един приятел, който също е ИТ специалист но живее на квартира, защото не може да си позволи да си купи жилище в София... докато не почнат да влизат политици в затвора, всичко е празни приказки за лека нощ.

273

Анонимен

преди 5 години

Не искам г-н Цветанов да подава оставка,а г-н Борисов и г-н Цацаров. Цветанов си е мислил,че ще го арестуват на летището както би станало във всяка друга държава,дори в Русия вкарват политици в затвора, когато крадат прекалено много

272

Nightborn

преди 5 години

до анонимен288 С Борисов и така е свършено. Не е нужено Цвъки да му вади кирливите ризи. Американците вече са решили кой ще е следващият Борисов и е въпрос на малко време той да бъде обявен. Кокото до мутренските години на ББ, то там няма какво ново да излезе. Всички знаят за него.

271

Да го уважим

преди 5 години

Някак си не му отива на Цветанов да влиза в затвора преди Борисов.

270

Вашето мнение

преди 5 години

Нинова животното също е закупила апартамент за жълти стотинки.

269

Анонимен

преди 5 години

Цоко влиза при евреина и вместо "Добър ден" чуваЕвреина: Колко?Цоко : 200Евреина: Какво "200" ?Цоко: А ти какво "Колко"