39

Отвратително и тъжно

преди 6 години

Какви патриоти са тия ?! Ако истинските патриоти: Левски, Ботев, Бенковски, П.Волов и др. бяха живи, тези съвременни "патриоти" щяха да бъдат на бесилката. Самодоволни, самозабравили се и самовлюбени индивиди. Как плюеха само по Винету и Цв. Цв. и излъгаха хората да гласуват за тях, а сега са патерица на тиквената партия.

38

Анонимен

преди 6 години

Болен Сидеров клоуна на републиката.Прас Прес на дръндарския хидроенженер го тиражира непрекъснато защото му е коалиционен партьор винаги и завинаги,изпрати го да се прилепи към патриотите за да влезе в парламент и коалиция за да сее разкол и служи на североизточния господар.

37

Анонимен

преди 6 години

Искаме кьотеци за сите опитомени кьопеци!!!

36

Burzum

преди 6 години

Патриоти -нагли,прости ,агресивни...а, че той и народа изчезващ с нечувана скорост е същия....да живей България!а БАЦЕ прай пас и се ослушва като мишчица....а ,вчера беше плъх!

35

Анонимен

преди 6 години

ко стана вя патреоти мин.1500 , пенсия мин. 300 ала бала , другия път парламентот през крив макарон .

34

Анонимен

преди 6 години

"Този който заменя свободата за сигурност не залужава нито свобода нито сигурност"Бенджамин Франклин

33

смях

преди 6 години

Никой не прави по - качествени циркове от Сидеров. Бой със стюардеси, битка с наркомафията по будките! в софия .Пет звездни хотели в Париж, загриженост за пенсионери и онеправдани. Всичко има в неговите филми. Ей планът Сидеров забравих. Обаче една реална политика няма . Нито една !

32

Анонимен

преди 6 години

Залягане под масите и раздаване на пици имаше ли?

31

Анонимен

преди 6 години

Валентин Касабов бутнал Сидеров, раздорът не спира...а аз ако го среща, ще го фрасна - долен, аморален тип!разведе се, за да открадне приятелката на доведеният си син и да прави с нея гуляи на 10 хил.км от тук с хавански пури и френско шампанско в 5 звезден хотел, и всичко това за сметка на нещастните хора, които лъже да гласуват за него!кво става с твойто злато,що не разваляш концесията, нали си "управляващ"?кво става със мин. заплата 1000 лв ?кво става с кауфланд и била, нали ги махаше

30

Анонимен

преди 6 години

Политиците правят всичко възможно да станат още по-противни на 20- те процента.

29

ПроСоТо

преди 6 години

на Сидерага или са спряли цяровете,или са ги сменили с неподходящи..не му туриха усмирителната риза още когато биеше мюслитата пред джамията,сега ще му сърбат попарата....Впрочем,повече от ясно е,че тоя е най-трагичния клоун,използван някога за най-различни ,понякога взаимноизключващи се цели..Вече е с "черен печат" за Историята!...макар че не му пука..По и защо ли?..Яде,пие,"такъвова",депутатин е,има "имунитет",возят го в скъпи коли безплатно,обикаля света на издръжка на народа,...Защо да

28

Анонимен

преди 6 години

Зрелища и пасти за това овчо племе.

27

Анонимен

преди 6 години

Засега 1:0 за Волен Сидеров. Добре се справя, държи позиция спокойно, другите подскачат. Явно добре си е научил уроците, а може и никога да не е бил луд и цирковете му да са планирани и добре обмислени да си прави реклама и да привлича вниманието.

26

Сержант

преди 6 години

Това джудже с бялата коса е пуделчето на разбойко

25

Сашо дебелото

преди 6 години

Още един хубав ден за българската демокрация

24

Анонимен

преди 6 години

Като ги гледам тия тримцата"националисти",разбирам какви гении е родила нашата земя.Гений беше Ботев,както написа стихотворението"Патриот".Гений беше Алеко,като откри Бай ***.Гений беше и Доньо Донев,като нарисува Тримата глуппаци.

23

Анонимен

преди 6 години

Браво, това вече е добра новина.

22

Анонимен

преди 6 години

Тези са такива палячовци, че просто няма накъде повече. Като почнеш от властелинът на асфалта, покровителката на козичките, цецко кривоглавия, шумомери симеонов, министера който уби детето си пиян, нашмърканият и управляващ автомобил шеф на държавен фонд, хамсиев, оня от глигантабак. В затворите чистачките гонят рецидивисти, защото ушев е изпаднал в транс от стрес. Направо положението е майка плачи, гранфон свири.

21

смях

преди 6 години

хахахахахахахахахахаахахаххахахаахах. пълен потрес са тия !!!!

20

Лелка Зелка

преди 6 години

Да се млатят по между си колкото искат. Важното е да не дават на каскетите да гъкнат