190

Анонимен

преди 6 години

Е откога Беса и ***..това станаха кралски особи??То в Британия на официални случаи ходят и С КАПЕЛИ,ДА СИ БЯХА ТУРИЛИ И ПО ЕДНА КАПЕЛА С ПЕРО!!!Илияна коленичещата при встъпването си в длъжност приличаше на монахиня,сигурно затова така клекна пред руския поп а вчера е приличала на маман!Празнуват окупацията на българските земи,категоричен факт написан черно на бяло в договора от Сан-Стефано,едни окупатори се заменят с други!Героини на Алеко да,гуспуджа Гульиманова *** Бургас,в ролята Беса.

189

:):)

преди 6 години

алооо probiпитаха те куде беше предната. фантом президенша. Вие тази сбирщина анти Радев май не знаете какво искате. Веднъж нямало такова нещо първа дама в Бг, как така ще се ползва с такива привилегии. Сега пък първа дама била, що тоалета и бил еди какъв си.. дрън дрън.

188

Анонимен

преди 6 години

А, объркала е цветовете вместо червена дантела е поръчала да се ушие със синя,тя освен че е *** била и далтонист.

187

55714

преди 6 години

Първата дама има стройна фигура и е въпрос на конкретен избор само. Но вицепрезидентката има сериозен проблем и трябва да слага манто - по рокляя е наистина ужасяваща. За Йотова е без наение какъв е модлът, цветът или материята. Нейните съветници са длъжни да я предпазят от подобно излагане. Разбира се, че тоалетите не са ъщинският ни пролем, но ни се иска първите ни дами да са елегантни и представителни.

186

до десен

преди 6 години

там се ходи след пресявка в американскоти посолство, не приказвсй тъпотии като си невеж.

185

Десен

преди 6 години

"Не можете да му простите това, че се опитва да е реалист това, че не пее в хора дирижиран зад океана" Не пее, ама е ходил там да учи. Типично русофилско *** - уреждат себе си и децата си в "загнилия Запад", ама после обяснява на "народа" колко е хубаво в Русия. Хайде не на нас тия. Още малко ще ги търпим тия първенюта, и до 20-30 години поколението ще се смени, учебниците ще се пренапишат. Дано поне нашите деца и внуци разберат истината, и започнат да приемат Русия като обидна дума.

184

Боби62

преди 6 години

...и понеже ми стана ясно, че вази СНОБИТЕ ной важно е как си облечен Ви препоръчвам горещо да следите модната тенденция диктувана от новите ни аристократи и випове....Евгени Минчев и оня как му беше името гримьора пед... .....те са хора на които трябва да се подражава ! Аре ЧАО !

183

Анонимен

преди 6 години

Те по партийна линия ходят при една съща партийно доверена шивачка.

182

Анонимен

преди 6 години

До probiЯ погледнете модните тендеции - хайде, като сте толкова отворковци, отворете и вижте тоалетите съврменните тоялети на кралските особи- да, всички са в дантели ! И никой не говори за пердета. Но, койт си е затворн у дома, вижда само хпердета1 Имате перета и на мозъка си, тролчета! Я вижте тоалетчетата на Ангелква, на Цецка Цачева, на на Менда, я вижги вижте и благодарете на този емен народ, че не избра мамата за президент. Щеше да е голям скветовен майтап- стругарка-президент !

181

Пич

преди 6 години

Не са ни проблем тоалетите. Проблем е първенющината, простащината, и продажното русофилство. Това са ни проблемите. А тоалетите са като всичко останало - кичозни, безвкусни, и прилягащи на соц. лелка от 80-те. А онази другата другарка, дето коленичи на генерала от КГБ, дори няма да я коментирам.

180

Анелия

преди 6 години

Здравейте, злобарчета ! На какво ви е яд- ами на всичко, би бил най-точният отговор1 Колцина от вас разбират от държавен протокол, кой ги образова по тематиката. Има няколко точки обединени в една истина - Президентът нядвишявя по нтелект и образование ББ, Президентът е истински генерал, Президентът е Човек. Опровергайте ме1 Но няма как ! Да, това е неговият личен избор за съпруга. Някой коментира ли вашите избори за партньори в семеен живот.....

179

Боби62

преди 6 години

Другаде Ви е болката на вази *** продажни, другаде !!! Не можете да му простите това, че се опитва да е реалист това, че не пее в хора дирижиран зад океана. И сега особено след посрещането му на ШИПКА и за това, че имаше доблеста да каже , че един народ народа на Русия е допринесал най- много за нашата свобода са...ви мобилизирали Тлолете, плюйте, злобейте.... РАДЕВ ще си остане нашия президент !!!

178

Митев

преди 6 години

До тъжен факт за РадевЗащото го НЯМА. появява се, изтърси нещо за Родината, за бедния народ и т. н. и се скрие.

177

до probi

преди 6 години

ти Радева не гледай, тя е първа и е до мъжа си, ами предната къде беше, Плевньо плющял синоптички а тя плела чорапи у дома.

176

Анонимен

преди 6 години

23, поздравявам те. Точно в десятката.

175

probi

преди 6 години

Президентшата се ядоса: Тоалетите ли са ни проблемите?! Някой трябва да разясни на Десислава Радева, че чий избор е тя - това е отделен въпрос, който надали вълнува някого.Но, като първа дама до сегашния президент, е изключително важен външният й вид!Вижда и оценява я не само българинът, но и светът.И, вместо да се сърди, да смени стилиста си.Изключително рядко се появява някъде ( по света и у нас ) с подходящо за цялостната и физика облекло!Другите могат да грешат във визията.Тя не

174

наблюдател

преди 6 години

Не тоалетите, а тоалетните са ни проблемите!

173

Боби62

преди 6 години

Ха що стана бре ? Пълна мобилизация на злобарите виждам тука ! Еееее не можете да преглътнете обичта на хората към президента ! Ще се *** от към най- здравото,че хората виждат в негово лице и в лицето на най- близките му / госпожа Радева примерно/ хора земни и непрефърцунини, хора като мен, които Вие наричате *** ...З СЕЛЯНИН !!! Еми сори той не е като Вази изискан, той не е СНОБ той е един от НАС ! Но Вие...Вие не сте Вие сте предатели ! Не заслужавате дори да Ви презираме !!!

172

тъжно

преди 6 години

Агресивна,проста,нагла....когато не е на власт.как ли ще се почувства.

171

д-р Радева

преди 6 години

Личи си,че ми изпълняват рецептите !Кой пие вода бе, братче?