187

Анонимен

преди 6 години

когато ти обещаят 89 година че ще закрият натои нито един американски войник няма да премини тогавашнита граници на пактаи когато 30 години пълзят към теб с гьосуратски оправдания че се защитават от иран и северна корея трябва да си *** като банкянски ке.леш за да не се сетиш какво ти кроятможе да са всякакви но те си имат правото да се защитят и да си го направят както решаткакто никой не ги пита като настъпва към границите им така и те не са длъжни да се обясняват как ще се защитят

186

Браво Вова

преди 6 години

Бий по каските мръсната евратлантична смрад. Заедно със сатанизираните им миньони!Удари им по една топола, пък дано млъкнат завинаги! Амин!

185

Анонимен

преди 6 години

ката чета коментарите виждам че джендеро гербе3раската тружина е в състояние на пълно разстройство и осмърдява пространствотоне знаят какво да правят защото и шефовете им във вашингтон са във потрес и се стараят с всички сили да се доказват пред краварчетатакато путин ви пуска дезинформация защо сте се изпона.пи.калиами пийте си ракията и нещата ще си вървят както бяха да ама не - както казваше един известен комунистически журналист после превърналсе във върл антикомунист

184

РОССИЯ

преди 6 години

путин съвършено е прав.той пази мира от агресора сащ а вайсалите ес тека нареченият нато слушат като новобранци пред старият воиник.сега трамп въведе мито на канада и ес на стомана и аламинуими също и на коли сащ е пред банкрод трамп гледа от къде да искара пари за да покрие всички дупки скоро нато няма да го има много империй се распаднаха и това зло на човечеството че се распадне .сащ гуьи авторитет в света заради сирия че създаде тероритстите.и още ги подкепва

183

Анонимен

преди 6 години

Путин срещу целия Свят...така беше по времето на Хитлер !

182

Анонимен

преди 6 години

Заплахата на Путин към целия Свят с ракети които могат да достигнат всяка точка на земното кълбо обяснява защо в руския език има дума за ВОЙНА, но няма самостоятелна дума за МИР !Това обяснява също и защо я наричат империя на злото !

181

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Мачкай Вова евроатлантическите джендераси!

180

Ll

преди 6 години

Когато видя,че българските паралии прехвърлят децата си от САЩ и Европа да живеят в Русия ще му повярвам.

179

Жоре Ракетчико

преди 6 години

Руснаците са царе на прототипите- всяка година нов танк, нов самолет, нова лада...Иначе и анимацията се оказа, че е от електронна игра от преди 11 години. Нищо ново под слънцето..

178

Анонимен

преди 6 години

Горбачов към Путин:Който идва твърде късно, Историята го наказва !

177

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте нито дума на Путин !Борис Немцов

176

Я па ти...

преди 6 години

До Коритото 202 Я сега уточни Б.Б. фашист ли е или комунист? Вчера писа че е комунист, днес пишеш фашист.

175

Анонимен

преди 6 години

разпада на русия е неминуем,никакви ракети не могат да го спрат.същото стана със ссср

174

Анонимен

преди 6 години

след погрома на спецназовците в сирия,трябваше с нещо да прилъже бояршиците.нас може само да разсмее защото е бита карта.

173

Анонимен

преди 6 години

значи,отчаянието и истерията в кремъл са пълни

172

Анонимен

преди 6 години

Многу съ Оплаших.

171

Анонимен

преди 6 години

и носът на пинокио ставаше все по голям

170

Питам

преди 6 години

Въпрос съм троловете на Козяк: американците столетие вече не само показват на филм а употребяват реално върху живи хора масово новите си оръжия, това каква война е?

169

Анонимен

преди 6 години

Няма да забравим никога действията на русия в афганистан, унгария, чехословакия, полша, кавказ, прибалтика и украйна. Терор и убийства. Вечната руска политика. Не им стигна земя на тези ненаяли се пияници.

168

Фокус-мокус

преди 6 години

Изявленията на Путин са част от дезинформационната война - от какво всъщност да се пази запада,а е ясно,че не всичко е реално.Докато НАТО се чуди и разузнава ще минат години без да се вземат конкретните ответни действия. Няма пари да се работи по всички направления - нито в Русия,нито в НАТО.Играта е - "излъжи и разконцентрирай противника". Докато не се споразумеят за Украйна и Сирия ще бъдем свидетели на всякакви циркове.Залога за Америка е по-голям - илюзията , че все още са глобалния лидер.