36

До 35

преди 6 години

Типичен пример за комплексар, който си мисли, че като се прави на прасе е големия мъж.И кое по-точно те прави толкова мъж като пиеш алкохол.Много по-мъжко е да си активен спротист например, което в разраз с това да употребяваш алкохол.

35

Анонимен

преди 6 години

Човек трябва да пие само качествен алкохол в умерени количества - до 100, 150 грама...Всичко повече от това е прекалено и вече води към алкохолизъм...

34

до 34

преди 6 години

Не пиеш алкохол, не ядеш месо....жени харесваш ли?

33

Анонимен

преди 6 години

Аз не пия алкохол и не ги разбирам. Ако животът ти е толкова смотан, че трябва да се опияняваш, за да се забавляваш, моеж би имаш нужда от нов живот, а не от ново шише ?

32

Анонимен

преди 6 години

До До 26Пий нормален алкохол, не прекалявай и няма да те боли глава. А ако искам, да пия нещо, което не е ракия или подобие на вино, откъде да си набавя алкохол ?

31

До 28

преди 6 години

Защото като кажеш, че си се направил на нищо в сръбска кръчма, се издигаш в очите на патлачта.

30

До 26

преди 6 години

Като пораснеш, ще разбереш. Глава боли от некачествен алкохол, т.е. от магазина.

29

Шоп

преди 6 години

Иначе и аз мога да изпия 300 грама и да ходя по права линия, вярно е. Сливова с шопска салата ми е любимо.

28

Анонимен

преди 6 години

Те изпият две чаши, аз половина, скривам се и сипвам малко вода, обяснява той..То ако им сипваш така водица в ракийца на клиентите не се чуди защо пият много...

27

Шоп

преди 6 години

Защо трябва да се тиражират простотиите на един сръбски кръчмар? И защо постоянно се повтаря колко уникална била храната в Сърбия?Някой правил ли е лабораторни изследвания или само се хвалим колко сме хитри? Влачиха ме и мене веднъжна кръчма в Западните покрайнини, изхарчихме сума бензин и висяхме по 1 час на границата - натам и обратно. Като цяло, безсмислено занимание.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25Да, евтините *** и неспокосаните домашарки са така.Хубавия алкохол, има богат вкус, приятен аромат и придава бодрост. Сега, говоря ти за количества под 100 грама. Това, че някои *** е решил, да се нацуца с половин литър ракия и после е изгърмял 4 чаши "уйски" в члаготеката е друг въпрос.

25

До 14

преди 6 години

Хайде сега включи и домашният алкохол в тази твоя статистика.

24

Анонимен

преди 6 години

Аз пък наистина не мога да разбера какво удоволствие носи алкохола.Нито е вкусен, мирише на спирт, ако прекалиш те боли глава.Според мен е супер комплексарска история това нещо.Какво е това разбиране, че като пиеш и си големия мъж.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Ама супер е - да си долна пияница цял живот !

22

Васо

преди 6 години

ГолЕм комплимент няма що. Направо повод за национална гордост. И по улиците ни разни пубери се разхождат с бира в ръцете.

21

Анонимен

преди 6 години

До Консумация на..тези резултатие са от официалните данни за продажби по магазинитенай-вероятно не обхващат заведенията и сивия сектор, т.е. домашната пърцуца

20

Анонимен

преди 6 години

таа статия *** кара да са чувстсвам патреот!

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Да, и след това докторите са виновни "Щот той, млад, прав мъж, на 39 си замина. Цял живот лекарства не е пил, па като го докарахме у болницата и умре."

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Тая статуисика идва от отчетените продажби на алкохол. Нима си мислиш, че в държавите, в който никой не плаща данъци, където се сипе фалшив алкохол, а всеки втори има по 50 литра домашарка, този статистика ще оптговаря на истината ?

17

Край

преди 6 години

тоя с Консумацията да не мисли че селските казани ги лови СЗО. Аз не знам къща без казан на село и това стана след 90г. преди това се следеше доста по-строго.