324

Ясен

преди 6 години

Калине, това си по-скоро завист, и до голяма степен глупаво разсъждение, колкото и да те уважавам иначе. Света, в който живеем не е правилно устроен, но това са правилата на играта. За даден спорт на световно ниво се взимат много пари и са единици хората, които имат талант да достигнат тези нива. Те просто са били достатъчно предприемчиви да намерят правилния начин в този свят и после са се трудили МНОГО, АМА МНОГО. Усилията, които те са положили и знамената в залата са достойни за уважение!

323

много работи

преди 6 години

До ЗадачаОт сутрин до вечер,непрекъснато!Ако смяташ,че с 8 часов работен ден ще станеш шампион,в голяма грешка си!

322

Кико

преди 6 години

Имам много френдс в Лондън, като ги питах за К. Терзийски всички се пулеха, като споменах Григор - заподскачаха! Толкова за алкохолика Терзийски!

321

Иван О.

преди 6 години

Терзийски си прави PR като пуска злобен коментар и оставя хората да започнат да го плюят и коментират...нищо ново. Просто го игнорирайте.

320

Радо

преди 6 години

Че то Калине, ако имаше поне малко принципност в твоята т.нар. позиция би трябвало да се възмущаваш от това колко взимат тениситите и колко такива като теб мноооого отдавна. Те не взимат от вчера такива наградни фондове, защо не си разсъждавал над тоя въпрос напр. когато Федерер или Надал печелят милиони или като са те не е интересно, сега като е Григор откри топлата вода. То и чалгарите печелят повече и са по известни,защо не се огледаш в тях,там има повече поводи за размисли, поне морални

319

коко

преди 6 години

Наздраве Калинчо.

318

анонимен

преди 6 години

Незнам от 500-те тъмни години или от 40-те червени годни ама няма да я бъде нашата нация. Най-много обичам да чета словоизявленията на някакви псевдо интелектуалци на тема спорт! Мрънкането си ни е тукашно балканско преимущество над другите народи. Всеки го оценяват според постиженията му в неговата област, но да се сравняваш с великите писатели е малко пресилено при положение, че статията от 500 думи написана в малцинстен вестник във Великобритания някак си няма как да има същата тежест!

317

До всички

преди 6 години

Ей смешници мизерни, които от нищо не се интересувате, но разбирате от всичко.Нека ви информирам... Григор Димитров ДАРИ ВСИЧКИТЕ 2.500 000 $ НА ДЕЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ ! Наздраве.Може да спите спокойно.

316

Миха Винарка

преди 6 години

Тоя Терзийски ако го замерят с дрегер ще им се пръсне апаратурата, хахаха

315

Анонимен

преди 6 години

Къльо, тая дето написа Хари Потър спечели милиярд, ама не съм чул Григор да недоволсва.Пишеш за хейтъри, а самият ти хейтиш? Пий една водка и поспи да ти мине

314

Вижте ме

преди 6 години

Изцъклен поглед = 3.6 промила алкохол

313

Анонимен

преди 6 години

Не съм прочел и ред от този. Сега се кълна, че няма да прочета и редче!Не съм изпил и малка ракия с този. Кълна се, че ако случайно се появи такава ситуация, няма да изпия и глътка с него! Смрад!

312

Марков

преди 6 години

Аз лично сравнявам авторите в литературата, спорта, културата не по парите, които им плащат, а по това, което са написали, постигнали, направили. За мен Калин е много добър писател, а Григор много добър тенисист. Парите обаче ги дават други, които определят правилата. И на тези други не им пука кой колко труд и талант е вложил. Всичко е въпрос на пазар. Казват, че и кварталната *** правила най-яките ***, но не взема по 2,5 млн. а само по 15 лева. Пак въпрос на пазар, нали?!?

311

До Кръстю Перушки

преди 6 години

Кръстьо,не се ядосвай.Тези неща са извън компетенцията на личността ти...Тук говорим за ГЛОБАЛНАТА финансова машина на 21 век,където Гришата е само елемент.Все пак той е елемент,защото е подходящ за свръзка с останалите елементи и си получава заслуженото.Нещата са доста мащабни и широкообхватни и става дума за стъпало в еволюцията на расата ни.Пари,материализъм,известност ! Все още не е дошла духовната и морална ера .Браво на Гришо за труда му и поклон,а този писател не биваше да се излага така

310

Анонимен

преди 6 години

Тоя пиянските си бездарни излияния с Иван Вазов ли ги сравнява или така ми се стори? Много са му 10 паунда са си над 20 лева. Много са му за бълвоча който представяа като краен продукт! Медиен клоун

309

lorna

преди 6 години

Някой беше казал, че ако злобата и завистта на българина се впрегнат една юзина, ще може да се произвежда ток за цяла Европа!!!! Чиста проба завист струи от написаното от Вас, г-н Терзийски! Вашите пиянски изцепки явно се помнят повече от разкази ви.

308

Анонимен

преди 6 години

Защо някой си мисли, че всички сме еднакни и трябва някой отгоре да ни раздава по 10000 на калпак ей-така защото сме се пръкнали?

307

Анонимен

преди 6 години

То1 е по-зле и от Волгин.Волгин поне каза,че е против идолизирането ,защото то би повлияло лошо и на самият идолизиран.А този анонимник се вгледал в банковата сметка.Ми ставай да руптаеш срещу Холивут,ония вземат по 20 милиона.Едно е да порицаваш и критикувал финансовата несправедливост на света,друго е да злобееш и завиждаш на хора,които ЧЕСТНО и ЗАКОННО препечелват повече от теб.

306

до 325

преди 6 години

Топли се на печка и сигурно гори гуми и *** и носи смрад над целия квартал около него, прав си - Раховеца го продаде Калин за туба гроздова

305

Анонимен

преди 6 години

Какво толкова се чуди, животът никога не е бил справедлив и някои от най-големите гении са умрели от мизерия без признание. Тенисът е спорт, в който големите успехи носят големи пари. Гришо поне си ги вади с честен труд.