12

Анонимен

преди 6 години

Браво на Путин *** сороsоиди ха-ха-ха скоро ще хвърлим мумията на Меркел в реката, а Ленин още ще си на червения площад ха-ха-ха.

11

Анонимен

преди 6 години

усещам как на арматата мястото и е на площада в берлин

10

Анонимен

преди 6 години

На червения площад му е мястото. направете си син площад като много разбирате какво един площад ли не можете да си построите скапаняци.

9

Не ви засяга

преди 6 години

Блумбърг и Сорос да си гледат работата. Това е решение на руския народ.

8

муспи

преди 6 години

Из под туловището на Ленин, някъде по времето на Елцин се е появил неръкотворен поток Жива вода, която лекува наследствени генетични болести като Гоше и всякакви кретенизми. Извора и ложето с Ленин са пренесени под земята - гигантска строителна работа, правена тайно, а на мястото е поставен съвсем друг Ленин, направен от папе-маше. Естествено, скъпоценната вода в специални контейнери заминава по секретния въздушен мост Москва - Тел Афиф. В София зареждат с гориво, и Б.Борисоффф ходи да пие малко

7

Анонимен

преди 6 години

Непогребването в православието е много голям грях.Затова Русия няма право да се представя,като православна държава.

6

Анонимен 2

преди 6 години

Крайно време е мършата от червения площад да се изгори в екарисажа

5

Анонимен

преди 6 години

А Бойко и Меркел ?

4

Анонимен

преди 6 години

Русия преди Великата октомврийска революция имаше шанс да стане нормална държава,чиято интелигенция се образоваше вдуха на западнохристиянските ценности,но след "общонародното клане и установяването на диктатурата ,на Съветите праз 1917,стана"тюрма народов"и криминална държава.Днес руснаците са с промити мозъци,които се кланят на една мумия,като езичници,които нямат нищо общо с християнството.

3

Анонимен

преди 6 години

Русия преди Великата октомврийска революция имаше шанс да стане нормална държава,чиято интелигенция се образоваше в духа на западнохристиянските ценности,но след "общонародното клане и установяването на диктатурата ,на Съветите праз 1917,стана"тюрма народов"и криминална държава.Днес руснаците са с промити мозъци,които се кланят на една мумия,като езичници,които нямат нищо общо с християнството.

2

Анонимен

преди 6 години

Мястото му е в Германия, откъдето е изпратен да изурпира Русия с един вагон пари!

1

Анонимен

преди 6 години

Да го погебат и да му направят 3D холограмен образ в богатирски стил. По-евтино ще излиза отколкото да го реконсервират и му чистят плесените по него.