156

Анонимен

преди 6 години

не съм съгласен - има стойностни журналисти който не се страхуват да задават въпроси - Сащо Диков, Владо Береану, Светла Петрова....за съжаление стават все по-малко, политиците ги отсвирвата от екрана оставят разни мижитурки като Цв.Ризова и Сашо кадиев, или Беновска, който да им задават удобни въпроси. и ако не се вдигнем да защитаваме журналистиката - това е бъдещето, политиците ще ни се качат на главите.

155

пенко

преди 6 години

За един по-долу :Моето мнение е че, ГРЕБ не кадрува в медиите . Всеки един журнагъз е със слушалка в ухото и "прецедентът" го ръководи във въпросите ,прекъсванията ,насоките , злепоставянията,линия на поведение и т. н. ! Чия е собствеността на "медиите"?? "НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ" И СВОБОДА НА СЛОВОТО НЯМА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР !!! ЗАЩО ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ...СА ПО МЕДИИТЕ ? Изчезва "Мето-тупането" и се появи кой...? От другата страна : "КЛИМАКТЕРИУМ" и " Крава СТРЪВНИЦА" !" Журнагазците" живеят без личност !!

154

Анонимен

преди 6 години

тя кризата се създаваше от това, че Борисов плащаше за да има протести при Орешарски. денем имаше по 600 човека, и вечер като приключеха работа става повече, защото ги организираха от Проститураща мрежа. Защо сега няма протести?

153

до 172

преди 6 години

а защо да не държим на мостовеет правени в османско време?Аспаруховия мост 3-4 пъти го преправяха, а моста на Колю фичето - нито веднъж. А по него са минавали ТОПОВЕ.

152

Анонимен

преди 6 години

Люлин например я започна Станишев и всичко вече си беше готов - Борисов само я довърши и клъцна с ножиците. несериозно е да му я броим.

151

Анонимен

преди 6 години

По километри асфалт Станишев задминана Борисов - поне ако гледаем първите мандати. Станишев имаше гришата за много третокласни пътища, но това никой не го брои. Освен това той бе поел грижатга за БДЖ, а Борисов и разказа играта. Край кресна имаш железница, която да ти минаав успоредно на магистралата и да те обекличи, ти обаче правиш съвсем други пътища на километри от нея.

150

Червен клошар

преди 6 години

Ми то остана да ни държите и на пътищата от турско време.За 26 години БСП не заби нито един пирон в тази страна, само предизвикваше катастрофи и хиперинфлации.

149

Анонимен

преди 6 години

Защо си разправяме вицове? нима вълкът ще се съгласи да мине на диета от зеле? цацаров е човекът на Борисов и държи в юмрука си съда.

148

Анонимен

преди 6 години

Само магистралите на Станишев и Орешарски никога не се свличат по причина, че такива никога не са били строени.

147

Анонимен

преди 6 години

До Червен клошарМоже би си червен ***. Точно по Тошово време са построени най-много пътища в тази страна.

146

Анонимен

преди 6 години

166 - съд който е доминиран изцяло от Герб и Цацаров, който му е протеже, какво можеше да докаже. Борисов дойде втория мандат на власт за да прави правосъдна реформа, а когато Хр.Иванов поисак да ореже правата на Цацаров, му каза че не може да прави реформа без съгласието на Цацаров.

145

Анонимен

преди 6 години

Естествено че хлябът ще скочи след хиперинфлацията на Виденов и кстастрофата предизвикана от Орешарски.

144

Анонимен

преди 6 години

до 162 - кога е строена магистралаат до Пловвив и колко вреем издържа. Струма още като отварялаха първия лот и се свлече поради некачествено строителство. ул. Витоша една седмица след като й бяха сложили прочките станаха на пихтия-

143

Анонимен

преди 6 години

Кое е факт за Костинброд? Нито един такъв факт не усояхте да докажете в съда и делото завърши с оправдателна присъда.Нещо като клеветите на любовницата на Станишев Йончева.

142

Червен клошар

преди 6 години

Само пътищата построени от БСП никога не се нацепват по причина, че такива не съществуват!

141

Анонимен

преди 6 години

От записите с покойният Ваньо Танов и Шимон Дянков разбрах че всяка партия си има фирми които снабдяват чрез дарения медии (вид техническа помощ). В замяна не ги закачат журналистите тези партии .Един вид "не хапи ръката която те храни ".Някой телевизии постоянно са така други са на тарифа и време ! Танов се притесняваше какво ще го питат в ефир ,Дянков го попита в коя медия след което му каза че там са дали париз а технически средства ,да не се притеснява.

140

Анонимен

преди 6 години

То да ви заплашват вас комунистите ви е малко като се има предвид колко българи сте избили.

139

Анонимен

преди 6 години

Когато избиваха комунист - аз мълчах - не бях комунист.когато избиваха евриете аз мълчах - не бях евреинкогат се разправиха със сидникатите аз мълчах - не бях от синдикатитекогато дойдоха за мене - вече нямаше кой да говори!

138

Анонимен

преди 6 години

аз не мога да разбера защо още търпим Герб? днес заплашват журналисти. утре ще заплашват вас.

137

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров,Яне Янев,Тома Биков,Георги Харизанов,Валери Симеонов,Митоди Андреев са символите на най-голямата гнус на прехода.Такива и бой не заслужават.Все пак боят е мъжка работа.На всеки един от тях се полага по един вмирисан некъпан загорял ром,който в продължение на един месец да си задоволява върху тях всички естествени нужди.