33

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

"ЩОМ НЕ СА СИ УГОВОРИЛИ СРЕЩА"...-------------------------------------------------------------------------------Среща не беше уговорена по простата причина, че главният кундурджия на Кремъл още не е довършил поръчката - да удължи токчетата на Путин с още 6 сантиметра /с толкова Тръмп е по-висок от Обама/...

32

Анонимен

преди 7 години

Американските медии в момента, 17:17часа събота американско источно време нищо не говорят за разговора им...медиино затъмнение докато на високо ниво не зададат акцент на каква да е пропагандата.

31

АТАКИСТ

преди 7 години

Странджо, само 3 велики филма ще ти спомена..Рамбо 2 и 3 и Терминатор 2. Виж дали не са замесени руснаци в тези филми! Гледай внимателно, ***!Още колко хамерикански филма искаш да ти дам с антируска пропаганда?

30

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е ПРАЗНОДУМЕЦ номер 1 на САЩ.Такъв *** никога не бих повярвал че може да стане президент и то на страна като САЩ.Естествено никога не съм допускал и че българите ще дадат властта на *** като банкянското недуразумемие.Но явно надценявам интелекта на човеците като цяло.

29

Анонимен

преди 7 години

И още нещо: всички укази, подписани от Тръмп, могат да бъдат и най-вероятно ще бъдат премахнати от конгреса. Репбликанците и демократите започва да се обединяват в общ фронт за контролиране на лудия старчок в овалния кабинет.

28

Анонимен

преди 7 години

До ViP 17Меркел няма как да е "Довиждане" защото всички карат Мерцедес.И в Германия и в САЩ и в Раша.Никой не кара Лада и Форд.

27

АТАКИСТ

преди 7 години

30 Бъркъм съ въ Странджа! Ъм кък инак?

26

Анонимен

преди 7 години

Тази новина е пропаганда защото Тръмп каза, че няма да сваля санкциите. И това е напълно нормално защото макар да е психически нестабилен, Тръмп знае, че свали ли санкциите веднага ще бъде импийчнат от конгреса. Това да не ви е путинова Русия другари?

25

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АТАКИСТБЪркЪш сЪ... - американските филми изобщо не се интересуват от руснака и неговите проблеми... - пропагандата лъха от ония двамата, които държат здраво сърпа и ***...

24

Анонимен

преди 7 години

Като чуя че Трумпета "обсъжда" нещо и ме напушва смях.Все едно Боко-тиквата да обсъжда нещо.И двамата са едни обикновенни ПРАЗНОДУМЦИ.

23

Що?

преди 7 години

До до акистьй 25Плашещата ти неграмотност и по икономическите, и по политически въпроси, че и по руски език би предизвикала всичко друго, но не и желание за отговор на въпроса ти.

22

АТАКИСТ

преди 7 години

Странджата, то затова ли всеки втори хамерикански екшън засяга братушките?Толкова да са комплексирани тия янки от руснака, че няма накъде. Смях и Факт!

21

Анонимен

преди 7 години

Как се радват родоотстъпниците, че Европа била отсвирена. Вие нормални ли сте бе? И ние сме част от същата тази Европа, създала цивилизацията. Иначе, не съм очаквал друго от дъртака със сламена коса, които се прави на диктатор. Хубавото е, че ще го свалят от власт. Няма да го изтърпят американците защото ще съсипе една от доскоро най-демократичните и свободолюбиви страни.

20

до акистьй

преди 7 години

пачему в Расия ест западньй корпорации

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АТАКИСТПо - вярно е обратното... - руснаците са ненадминати в сферата на идеологическата война и пропагандата... - всеки КГБ-ист е преминал специалните школи за подготовка...

18

Циник

преди 7 години

Да *** мирезливците от ИД! Кой ще ги трепе първи - не ме интересува!

17

АТАКИСТ

преди 7 години

Странджата, руския народ никога не би обяздил спинозна европейска кобила заразена от Хамериканеца!

16

Анонимен

преди 7 години

СТАРА ПОГОВОРКА 1.ЗАПАДА НЕ РАЗБРА ЧЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО ДУДУК НЕ СТАВА 2.НАСЪЧАВАНЕТО Е ПРОСТО! ОБЕЦЕНЯВАТ ТИ ЖИВОТА ИЗМИШЛЬОТЕНИ ДЪЛГОВЕ !3.АКО ИМА РИБИ ИМА И РИБАРИ !

15

АТАКИСТ

преди 7 години

17Като си спомня само колко антируски хамерикански филми има, където хамериканците побеждават руснака...и ми се отщява да гледам Холивуд!То няма такава смешна и жалка антируска пропаганда! Те и затова скочиха разни Денировци срещу Доналд.

14

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

И какво сега, да се надяваме, че Русия ще влезе в НАТО и ЕС и ще спре най-после голямото противопоставяне на цивилизования свят, което тече отпреди вече 100 години... - не това няма да се случи по простата причина, че когато притежаваш един добре обязден и дресиран кон /руския нещастен народ/ - няма да имаш желание да се качиш на мустанг - а този мустанг се нарича демокрация - свобода и спазване на човешките права...