48

Анонимен

преди 7 години

Меркел - канцлер на Германия който постави ЧОВЕЩИНАТА над всичко !

47

Ариец от Китай

преди 7 години

За тва, трябва да приемете исляма! Ццц...

46

рила

преди 7 години

Слава на Русия! Отблъсна главорезите на Ислямска държава.

45

ККК

преди 7 години

Фамилията Меркел са криптоевреи и тя просто отмъсти на Европа заради Холокоста.

44

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

ОТ ЯД НАПРАВО ЩЕ СИ ОСКУБЯ КОСАТА ОТДОЛУ ! АБЕ КАК МОЖЕ ТОЧНО ТАЗИ КОЯТО СЪЗНАТЕЛНО ДОКАВА ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ В ГЕРМАНИЯ СЕГА ДА ГОВОРИ ,ЧЕ НАЙ-ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЗА ГЕРМАНИЯ БИЛИ ИСЛЯМСКИТЕ РЕРОРИСТИ ?!

43

Не я ли е срам?

преди 7 години

Меркел трябва да бъде съдена, като нацистите на Нюрнбергския процес, за престъпления срещу европейските народи. Немците са праволинейни коне с капаци. Арогантността и високомерието им, както и тяхното чувство за "арийска" изключителност, им пречи да признаят грандиозната нова катастрофа, която предизвикаха!!

42

Анонимен

преди 7 години

я кой го казва....а кой се снимаше с тях,кой им подарява хиляди евро на месец кой ги лекува ,кой ги храни,кой е нали бяха само сирийци, а кво стана ква ли не *** нахлуха в ЕС и в България а сега се оплаквате.

41

Как така

преди 7 години

"Илямисткият тероризъм е най-голямото предизвикателство, пред което е изправена Германия" За първи път Путин не е виновен но и Меркел не признава вината си!За това трябва да имаш поне малко чест и достойнство!ПОЗИРА ПРЕД КАМЕРИТЕ Прави фалшиви и лицемерни съболезноватвлни физиономй за да покаже колко е добра и добронамерена.ФАЛШ!

40

леко ми се гади

преди 7 години

На фона на предишните и изказвания и действия това е нагло политическо лицемерие....Но какво друго да каже в навечерието на Нова Година на дисциплинирания, отруден и наивен немски народ ?

39

Анонимен

преди 7 години

не бе бабче те са лекари учени. защо ги покани? много ще плачете. и за съжаление страдат обикновените хора.сега като си направила белята си я поправи. натовари ги тия и ги махни.

38

Циник

преди 7 години

Сетила се Мара....да се побара! Преди мен колегите го казаха - ама не мога да не го повторя - Мурксул-ханъмата е най-голямата опасност за Европа!!! Дебелоочието, и наглостта и са безподобни, и безкрайни като ислямската простотия! "Кой ми с*ра в кюлотите" Пожелавам и от сърце - да пукяса в страшни мъки! Никога не съм мразил толкова друг политик! В сравнение със злото , което тази ялова политагитаторка нанесе на Европа - всички други са аматьори! Дано има господ - че да и върне за безобразията!

37

Най после

преди 7 години

една умна мисъл!"Ислямисткият тероризъм е най-голямото предизвикателство, пред което е изправена Германия"Как ли й просветна?Не само в германия тероризма нахлу с поканата й "добре дошли" в цяла Европа.Позира с фалшива усмивка и не я е грижа изобщо за хиядите загинали от безумните й решения.И продължава с политиката си.Всички жертви на Меркел да се изпращат на личният и адрес!Дани й просветне най накрая какво сътвори!

36

Сержант

преди 7 години

НА БАЩА ТИ ЖЕНА МУ ДЪРТА УРУСПИЙО.

35

2

преди 7 години

ТАЗИ Е ЗА ЛЕЧЕНИЕ КАТЕГОРИЧНО......НИКАКВО ЧУВСТВО ЗА ВИНА....ДЕБЕЛОКОЖ ТАПИР

34

Финч

преди 7 години

Баба взе да се събужда, но it's too late for apologies!

33

Анонимен

преди 7 години

Вече е късно за такива приказки...

32

Анонимен

преди 7 години

"Меркел: Ислямисткият тероризъм е най-голямата заплаха за Германия"... И Путин, извика с тънко гласче плевнелиев.

31

Анонимен

преди 7 години

... Когато леко си се оакал

30

Анонимен

преди 7 години

До Веселин УзуновВЪВ ВЕРНИЯ "сайт" си

29

Дядо Прецаки

преди 7 години

Меркел погреба европа и европейците.