10

Далновиден

преди 7 години

До Анонимен"Как си представяш градът на градовете Истанбул да бъде взет някога"Ами представям си го като Константинопол и това почва да изяснява нещата.Градът е превземан два пъти-от кръстоносците и от османците,к'во му пречи да бъде превзет и трети път?Има едно оръжие,което ще го обезлюди моментално,а сградите ще си останат,викат му "неутронно".Но това ще стане чак след приключването на Голямата война-САЩ-Русия.Дотогава на Турция ще бъде пуснат доста "гювеч".

9

Анонимен

преди 7 години

До 9 когато Ердоган започне войната с Гърция,ще видиш как ще бъде превзет Истанбул и как Турция ще бъде срината.Ердоган реже един от стълбовете опора на Турската държава ,а имено добрите отношения със Запада и САЩ.Черната работа/войната/ ще оставят на Русия.Тогава ще проличи колко е фалшив съюза на Турция с Русия.

8

Анонимен

преди 7 години

Източна Турция си е кюрдска земя откъсната от Турция и САЩ.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9"7 как си представяш градът на градовете Истанбул да бъде взет някога"---Не са казали, не са го взели. Храбрата Българска армия през Балканскатавойна все го беше превзела, ако не бяха се намесили уплашените "велики" сили. Питай дЕдо си Уинстън (Чърчил) за Българската армия, пък тогава се изкЕнзвай. :)

6

путин

преди 7 години

До Анонимен 10Аз Вашингтон щях да взема, ама това летище ме забави. ***.

5

путин

преди 7 години

Хайде бе това Алепо не падна ли. Киев за два часа го вмимаме, Берлин за две седмици, едно Алепо две години го мотаме.

4

Далновиден

преди 7 години

На турците може да им се иска да стане така,ама няма да е баш...Русия няма да изостави Армения(което не значи,че няма да подпомага някакъв мирен процес).С Азърбейджан също ще се стреми към добри отношения.Обаче Турция в един момент ще бъде препъната и в по-далечен план лишена от европейската си част и Проливите!

3

Анонимен

преди 7 години

Алепо си е сирийски и няма нищо общо с Русия, Карабах е в Азербайджан и няма нищо общо с Русия.

2

Анонимен

преди 7 години

Спете спокойно ! Рекета продължава !

1

Анонимен

преди 7 години

Алепо си е сирийски град и няма нищо турско. Карабах е арменски и няма нищо турско освен турския геноцид.