253

онуфри

преди 7 години

До 294- ако мислиш че Турция няма да загуби с обиколката покрай нас и Гърция бъркаш. Друг е въпроса че сме си взаимно изгодни :)

252

Анонимен

преди 7 години

Много вреден дивеч броди из Странджа планина. Време е да се обявят награди за отстреляна глава. Отличителни белези:носи шaлвapи и айфон или таблет.Наслука ловци!

251

Анонимен

преди 7 години

Другари ,какво става със турски поток ,почнаха ли го вече ?Колкото до Ердоган ,този е пълен шизофреник,един ден тръби ,че вече не искали във ес а след три дни щял да пуска бежанци щот не го искали в ес,Всички искат в ес това е ясно,но там не е за всеки,трябва да има и втори свят,не може всички да живеем добре

250

Анонимен

преди 7 години

Кои "хора" ще пострадат?Ще пострадат такива като тебе, които кибичат по паркингите да въртят свиpки на анадолските мaнaфи.Цялата трговия на дюнерджиите минава ПРЕЗ България и това го знаеш много добре, затова квичиш, но и твоето време ще дойде. Скоро...

249

Анонимен

преди 7 години

До трола дето пише че Путин генерирал бежанците за Европа.И как точно ги генерира,като болшинството са от Афганистан и Пакистан?Афганистан от 16 години е зона окупирана от НАТО.Пакистан и Ирак са Американски съюзници.Така че се вижда добре кой ги генерира,въпреки че тролчета като тебе за всичко обвиняват Путин.За някой цент от Козяк и майка си ще продадете

248

На Живот или Смърт

преди 7 години

Това ще е решаващо обстоятелство дали България ще продължи да съществува. Друг изход няма, политиците го знаят, но са политически коректни и слушат Меркел и Юнкер. Ако не успеем сами да се защитим, спукана ни е работата. За бъдещето на моите деца и внуци съм готов да грабна автомата, нека ме наричат расист, нацист или какъвто си искат. Не на неканемите гости !

247

До 296

преди 7 години

Давай другата събота на орландовци.

246

Стар набор от Сливен

преди 7 години

"Няма сила, която може да спре 5000 души, които искат да влязат и това е проблем за цяла Европа", заяви БъчвароваХайде бре, ние бяхме готови 2 дни да задържим 700 хилядна турска армия на границата, докато дойде Варшавският Договор. Ние имахме други СТОЙНОСТИ и бяхме готови да защитим РОДИНАТА от НАШЕСТВЕНИЦИ !А сега - СРАМОТА ! Спрете с тази ПОЛИТИЧЕСКА КОРЕКТНОСТ, г-жа Бъчварова ! Да се събираме ли старите набори и да Ви покажем на какво сме способни ? Чакам само едноповикване и сборен пункт

245

Анонимен

преди 7 години

До 289: Не си разбрал целта на занятието ,г-не!А тя е,че около "хванатите" и "нехванатите" т.н. "бежанци" живее и се храни половината брюкселска и българска номерирана клатикурщина- -бивша номенклатурщина!Моделът бе изпробван у нас - с т.н. преименуване!То преговори,то разговори,митинги,пари,преватизации,отваряне е затваряне на граници и държави- все проблеми за Чичоли-зи-нките,клатик-урчовците и обикновените посерГЕЙчовци!!!!

244

Анонимен

преди 7 години

Ами да обикалят с тировете през Армения за Германия анадолските чучмеки и чебуреци.През България и Гърция ще минат на пyткиндeн.Нещо да каже по въпроса господин пуйча глава?----Явно овча главо и понятие си нямаш от това колко хора в България си изработват заплатите покрай търговските и икономически връзки с пуйкия. От спирането на връзките с Турция ще пострада много повече България отколкото те.

243

Анонимен

преди 7 години

много европейци може да се хванат, на имиджа, който ще ни създадат тип "нецивилизовани балканци, бият нещастни мигранти".-----Мислиш, че сега ни имат за цивилизовани ли?

242

КРАСИМИР ИВАНЧЕВ

преди 7 години

КАК НЯМА НАЧИН БЕ ГОСПОЖО В ОСТАВКА.АРМИЯТА КОЛКОТО Я ИМА НА ГРАНИЦАТА И ОФИЦИАЛНО ОБЯВЯВАТЕ ЗАТВАРЯНЕТО И КАТО АВСТРИЯ И УНГАРИЯ .КАТО ПОЧНАТ ДА НАПИРАТ ТИЯ АВТОМАТИ ЗА КАКВО ГИ НОСЯТ.ВИДЯХМЕ ЛЯТОТО КАК ДЕЙСТВАТ СЪРБИТЕ КЮТЕК И ВОДНИ ОРЪДИЯ .

241

Анонимен

преди 7 години

Ами да обикалят с тировете през Армения за Германия анадолските чучмеки и чебуреци.През България и Гърция ще минат на пyткиндeн.Нещо да каже по въпроса господин пуйча глава?

240

Анонимен

преди 7 години

Оставете хората да пътуват, бе, на вас какво ви пречат?Никой от рях не иска да остава тук, минават транзит.Като ги хващат е по-вероятно да ги настнят в лагери у нас.

239

пълен смях

преди 7 години

До Ердо е смешникЩе го фалира както фалира нас, да му разпродаде заводите на безценица?!

238

И как стана

преди 7 години

Бъчварова не може, а Динко може?!?!? Интересна работа!

237

Ердо е смешник

преди 7 години

Ердоган проси пари. Не може да си позволи да пусне талибаните, защото Турция ще фалира за 2-3 месеца без търговията с ЕС. 90% от износа на тази изостанала ориенталска държавица е с ЕС. Пусне ли подчовеците, ЕС ще го смаже икономически.

236

akut

преди 7 години

има една сила която спира и по- голями сили . казва се автомат калашников. примерно

235

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах защо някой трябва да спира бежанците?

234

PD do 274

преди 7 години

Лошото е, че е ще дойде ден да хванем оръжието но вече не срещу мигрантите, а срещу защитниците им. И тогава по скоро ще имаме нужда и от помощ. А много европейци може да се хванат, на имиджа, който ще ни създадат тип "нецивилизовани балканци, бият нещастни мигранти".