41

Анонимен

преди 7 години

Бойко се смяташе за толкова велик.че и магаре да издигне за президент.ще го изберат. Но вотът на хората не е ''ЗА'' а ''ПРОТИВ''

40

Анонимен

преди 7 години

Сред нашите диви прасета има предатели и в кръговата отбрана. Вълците си ги купуват с едни сладки обещания.

39

До40

преди 7 години

Не знам, коя партия доведе страната до това положение( може би всички), но знам, че ГЕРБ управлява последните 7 години и сме най-бедната европейска държава.

38

Анонимен

преди 7 години

"Някой знае ли какво е завършила мутрата,освен че е пожарникар,има ли завършено някакво образование?"Има висше пожарниксрско. Държавния му изпит е бил:" Разпъване на шланга в пресечена местност. "

37

да те светна

преди 7 години

До АнонименГлупаченце малко, то и дивите прасета знаят, че не могат да се спасят поединично от атаката на въллците и се защитават в кръгова отбрана. И друго, който напуска бойното поле е нищо повече от ПРЕДАТЕЛ.

36

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Бай *** да стяга вързопчето за Централния софийски затвор !Трудно ще подаде оставка, защото ще трябва да отговаря за престъпленията си.Ще трябва да обясни къде изхарчиха тези над 30 милиарда изтеглени по време на неговото управление.Очаквам в неделя брутални манипулации и фалшификации на балотажа.Но въпреки това Генерал Радев ще победи !

35

Анонимен

преди 7 години

Чудя се как тези които избрахте Радев, решихте да гласувате за него при положение, че до преди месец, даже и не бяхте чували за него!?!? И само след няколко часа ефирно време посветено на празнословие и лозунги решихте, че този човек предложен от онази партия която доведе България до това положение е в състояние да направи нещо по-добро от ГЕРБ. В случая не съм в подкрепа на Борисов, но чудя се, какво аджеба очаквате!?!? Това което виждам е, че скоро България няма да се оправи.

34

Анонимен

преди 7 години

Радев =ХАОС! Цецка ще е Президент.

33

Анонимен

преди 7 години

Сами са си виновни от "ГЕРБ". Толкова ли не можаха да изкарат малко по-свестен кандидат? При това са все още голяма партия със сериозна подкрепа. Време имаха предостатъчно. А ако г-н Борисов все пак схване някаква положителна мисъл, да спре да гледа на партията си като на мутренска групировка, а на себе си като на Тато, от който и без това е на светлинни години, и да направи вътрешни структурни и кадрови реформи. Като за начало е редно да си подадат оставката.

32

Анонимен

преди 7 години

НЕ Е УДАР А НАПРАВО НОК АУТ .ХАХАХАХА . ОСТАВКА СТИГА КРЕДИТИ И ЗА ГРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

31

Анонимен

преди 7 години

Много русофили, много атлантици, а българофили няма, то това е драмата.

30

Бимбо

преди 7 години

До Анонимен 32 Водка Финландия + Виетнамско кафе и съм на седмото небе :-)

29

Анонимен

преди 7 години

Никаква оставка...!!! Видях как БКП и Опустошарски "управляват".... Стига с тия червени каскети и ***... Само хаос създават за да крадат...

28

Анонимен

преди 7 години

Аз традиционно гласувам за ГЕРБ, но сега пасувах заради провала на Борисов по отношение на бежанската криза, провала в свера образование, здравеопазване, енергетика, вътрешна сигурност, трагична външна политика спрямо Турция, ненужното плюенето срещу Русия и сляпото изпълнение на заповеди от Брюксел пренебрегвайки националните интереси. Сега избора пак е за по-малкото зло. Европа е зле, но Русия потъва а ние искаме пак с нея. Явно не си научихме урока. Русия е бедствие!

27

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам финландците и виетнамците.Те поне не ме карат да пея "Многая лета" и да се радвам, че Путин имал най-много бомби в света :D

26

Анонимен

преди 7 години

Същите американски политици,които са превърнали американския народ в стадоовце без правата по конституцията им и са построиливече концентрационни лагериза непослушните, се опитватс подобни лакей като Борисов ибанда да управляват и другидържави.

25

niki

преди 7 години

Нищо добро не чака държава която има лидер полуграмотна мутра.Някой знае ли какво е завършила мутрата,освен че е пожарникар,има ли завършено някакво образование?

24

Бимбо

преди 7 години

Ейййй тикви, Халоуина/Хелоуина мина и вече сте ненужна украса, айде на *** за рециклиране :-)

23

Бойок Борисов

преди 7 години

Вотът е първият тур на президентските избори. И ако ГЕРБ загуби вечерта ще получите моята оставка, защото на първи тур се мерят партиите. После вече ще започнат търсене на подкрепа от втори, трети, четвърти. Много пъти на втория тур не излизат хората да гласуват 03.10/2016

22

Анонимен

преди 7 години

Средностатистическият американец не мисли. Ако беше виждал такъв, щеше да го знаеш :)Това не променя факта, че руснаците са ни точно толкова близки, колкото и финландците, например. А и са по-голяма и.з.мет от нас, което вече си е достижение.