38

Grom

преди 7 години

Те ония забрадените с уахабитските виждания ше ви оправят! Тогава цигaниte ще ви се виждат като бели ангелчето, защото може да са мърляви и да не попиват култура, но не са ислямисти и не се обличат с бомбени ризи.

37

анонимна.

преди 7 години

За какви роми говорят. ?! Че те в Германия са" Чисти българи ", а в България се турчеят и циганеят -искат майчин език, стипендий и какви ли не още екстри.Връщат се в България, подписват граждански брак, плещят на немски правят просташки " забележки", минават на ТЕЛК. С една дума от " голямото добро утро"

36

Анонимен

преди 7 години

А нас пита ли ни някой как е да живеем с тях и да ги издържаме ?

35

Анонимен

преди 7 години

1во Това не е наш проблем, а на БХК, теова са си техни хора, към тях да се обръщат.2ро и последно "ромите" си бяха много добре интегрирани. Знаеха си мястото и ако мръднеха от него - имаше си специални места за превъзпитаване. Именно тези, които сега се възмущават от тях, ни принудиха да ги третираме като хора. Е сега берат плодовете от глупостта, която сътвориха. Аз мога само да злорадствам отстрани.

34

Анонимен

преди 7 години

Каква носталгия ще им дойде сега по Хитлер.

33

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече такива вредни същества напускат България по добре, сега Европа ще може да ни направи показно на интеграция,нещо за което не спираха да критикуват България. Сега е момента вие да демонстрирате вашата толеранция и спазването на човешките права. От сега още ви казвам,че никога няма да се справите с този вирус. На първо място,те не са хора. Много ми е интересно къде са сега Европейските ви ценности. Ще си дадете сметка рано или късно, какъв огромен проблем е този ***

32

Анонимен

преди 7 години

Идеално! Ше им дойде акъла на немците и ще ни се извиняват, за тия глупости с интеграцията, ама само да не е късно...

31

Що така бе, Миме(та)

преди 7 години

Нали се пънехте като даскалици пред първолаци да ни поучавате колко сме били всякакви и как не сме искали да интегрираме тези добри хора? Ето шанса на живота ви да изпитате поученията си на свой гръб. Що ли си нямате ядове със сръбските ц*ни?Знам, че не ме чувате, а и все още не ви пукао, но с кеф ще припомня - през Соц-а, по-голямата част от сай роменге-то си беше ашладисана, защото доброназорно работеше, а и си пращаше чаветата на училище. И беше обхваната от тогавашното здравеопазване.

30

Анонимен

преди 7 години

Ромите от България ли ви са най-големият проблем бе,германци и дуисбургчани??Като пристигнаха арабските и африканските "скакалци" сигурно цъфнахте та вързахте!!Ама за тях нито ред,те не ви бъркат цивилизацията,нямате проблем с интеграцията та ако ще ...ниците ви да сцепят и цъфнат като майска роза!!Може всякакви да са,но българските роми са цвете с онези пълчища,които мама ви Меркел прие с отворени обятия!!А,между другото даже българските роми не ги понасят тук при нас !!

29

Хюго Бос

преди 7 години

Само че не съм чул цгани да правят терактове...още.

28

До 29

преди 7 години

Знаем, че "ром е професия", но коя народност е равностойна на понятието "състрадание". Опиши го иносказателно, та да не те трият.

27

Хюго Бос

преди 7 години

Ето, хората тан правят разлика между цгани и хора. Само меддите тук усулени натрапват , че цгани= българи.

26

Ама де да видим

преди 7 години

"Властите откупили къщите, ремонтирали ги и ги отдали под наем - отчасти на български и румънски роми" - нека авторът на тази статия да посети въпросните къщи след няколко месеца и да ни съобщи на какъв хал е заварил ремонтираните от властите жилища.

25

smoke_chiba_chiba

преди 7 години

Не се оплакваи...интегрираи

24

Да си го кажем

преди 7 години

Ако си напиша реалното мнение, ще ми изтрият коментара! Не защото е нецензурно, а защото има цензура на говоренето! Аз нямам право да кажа какво мисля, защото ще се квалифицира като "език на омразата"! Кой определя каква е разликата между правото на политическа позиция и "езика на омразата"? Защо тъй желаната от нас демокрация, реално ни отнема правото на свободно изразяване? Защото това, което имаме е псевдодемокрация! Иначе подобни статии може да се пускат до без край, без да се казва истината

23

Анонимен

преди 7 години

Та в този ред на мисли:Евреин - туй е звание.Американец - мания.Арабинът - агресия.Бразилец - веселба.Швейцарец - състояние.*** - състрадание.*** - професия.Българин - съдба

22

:)

преди 7 години

Веднага българският посланник да разкритикува немците и тяхното нежелание да се справят с интегрирането на ромите. Да каже нещо за "гнилите ябълки" в Германия и да даде наставления и съвети. Не е лошо да спонсорираме уи някакво НПО - "Немски софийски комитет" примерно, който да бълва простотии всеки път, когато немците не позволят на римляните да убиват, крадат и плячкосват.

21

ХА ХА ХА

преди 7 години

Немците са разбрали що е яcтpeб ХАХАХАХАААААА

20

Анонимен

преди 7 години

БХК да не са заспали?

19

Анонимен

преди 7 години

A недейте така! А пристигащите пакистанци, афганистанци и африканци какво точно си мислите, че представляват. Защо не отидете на место да ги видите как живеят.