61

Анонимен

преди 7 години

Русия е жалка... убиват цивилни за да поддържат войната в Сирия.Целта е да не могат тръбите с евтин газ от Катар да стигнат до Европа.

60

Берлин

преди 7 години

Даааммм... 35000 цивилни терористи, 1/3 от които - деца.

59

ист

преди 7 години

Да се хвалиш че сте убили 35000 човека, само извратени убийци могат да се гордеят. От тези 35000 жертви колко са жени и деца. Или важна е бройката.

58

тролгеносен

преди 7 години

хихихихи!!! Сега драги форумници вземете един калкулатор в ръка и посмятайте:)) Разделете 12 000 кв.км на 586 населени пункта. Ще получите около 20 кв. км за "населен пункт" . За всеки който е ходил на училище е ясно, че това е един квадрат приблизително 4.5х4.5 км. Значи няма планини, пистини, каманаци и т.н.........На всеки 4 км във всички посоки има по един населен пункт!!! :))))))))))) Тя много гъстонаселена тази Сирия бре!! хахахах!

57

До мъст

преди 7 години

Ти от ислямистите ли си?

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39"Само същества с болна психика могат да се хвалят колко "терористи" са убили при положение, че не може да се направи разлика между жени, деца, мирни граждани и терористи!"Само русофоби не правят разлика между терористите и жени, деца и други мирни граждани. Как ние русофилите разбираме разликата и не лъжем, че Русия избива цивилни и жени и деца.

55

Анон II

преди 7 години

Плюващите Асад и ВКС защитават хвърлянето на гейове от покрива, закачането на живи хора на ченгел в кланица и източването на кръвта им, публично рязане на глави, изнасилване на жени , завиването им с одеяла от глава до пети , Затваряне на живи хора в клетка и разкарването им като жив щит по улиците, пълно онеправдаване на жените, разрушаване на паметници на християни и древни цивилизации, търговия с човешки органи и артефакти от Палмира, ...допълнете

54

Анонимен

преди 7 години

Всичката оролята кръв ще се върне върху руснаците. Насилието ражда насилие и ще изтрие усмивките върху само доволните физиономии подобни на руския военен на снимката. За съжаление, както и в Сирия повечето от жертвите ще бъдат невинни хора.

53

Анон

преди 7 години

Всички, които плюят по Русия за действията й в Сирия , поддържат ислямистките главорези , ядещи човешки сърца/Свободна сирийска армия/, режещи глави на деца /точно в Алепо!!!/ Мод,не ме трий!!!

52

Al Ahli

преди 7 години

Ако САЩ и ЕС продължат да подхранват терора в Близкия изток още 10 милиона ще дойдат в следващите 10 години.

51

ясно

преди 7 години

До до: 27Филми пълни с лъжи и клевети не гледам.

50

вече реално са освоб

преди 7 години

До АнонименТи прочете ли : 12 000 км2 и 586 населени пункта. Какво не ти е ясно?

49

Анонимен

преди 7 години

Като чете човек твърденията на космическия генерал излиза, че в Сирия няма вече терористи !!! Изглежда, че в тази цифра са и избитите деца, жени и старци.

48

Колко мъка

преди 7 години

Колко мъка има в русофобската душа, Боже!

47

руска пропаганда

преди 7 години

А защо българските медии изобщо не съобщиха, че коалицията, водена от САЩ уби 140 цивилни граждани на Йемен, отишли на погребение? И това ли е руска пропаганда?

46

до: 44

преди 7 години

научи немски и ела тогава да коментираме

45

Анонимен

преди 7 години

От една държава която произвежда детски креватчета във форма на ракетни установки какво може да се очаква..........

44

Анонимен

преди 7 години

Избитите де да бяха терористи но за съжаление не са а са цивилни жени и деца,и ислямистите си стоят,истински напоследък Ердоган ги пердаши вече реално са освободени над 1000 кв километра от аскера и воините на свободната сирийска групировка султан Мурат

43

Анонимен

преди 7 години

тоя на снимката като го гледам и той е долетял от планетата на маймуните

42

До Анонимен 40

преди 7 години

ZDF е пропаганден канал на ЦРУ! Немците са марионетки на американците! Само повтарят техните лъжи!