67

бай Петко

преди 7 години

Сталинке, даже и да се провали в най-лошия случай Ирина, пак няма да те огрее, нито боко, нито боковица нито меркелица ще ти помогнат . Г-жа Бокова се връща на стария си пост в ЮНЕСКО, и никой няма да позволи две българки да са на висши световни позиции, За това не викай хоп преди да си скочила и си свали розовите очила !

66

Анонимен

преди 7 години

Аз пък мисля, че на Боко Тиквата нямаше да му стигне акъл и смелост да направи тази подмяна, тук се обслужва нечий чужд интерес..

65

Калина до 60

преди 7 години

Принципно си прав. Но това се знаеше още преди да номиниране Бокова. А и ако тръгнем да ровим в миналото на който и да е от сегашния политически "елит", все излязат някакви червени нишки. (Пример ултрасиния Костов).Не това е важен факт. Важното е, че ние нямаме собствена политика, позиция. Просто това са наредили на Борисов. Това е вмешателство в политиката ни и трябва да следват оставки!

64

варненци

преди 7 години

Всички, който бяха в кв. Аспарухово по време на голямото наводнение отнело човешки животи помнят Кристалина Георгиева как грабна лопата от ринещите тиня и кал хора, за да може пресата да направи няколко хубави снимки за вестниците и после дим да я няма. Това е една найстина долна жена !!!!

63

Анонимен

преди 7 години

Прилича със изслушването на Румяна Желева в европарламента

62

Анонимен

преди 7 години

Представям си Курнелката как е поседнала на табуретка в кулоарите. Подпряла е десен лакет на ляво коляно, сгънала е китка в характерна поза и мирно е положила сърдита брадичка на нея. Сигурно гениалният Роден я е взел за прототип на прочутата си скулптура. След близо половинчасови родилни мъки другарката *** рязко скочила, щракнала с пръсти като дърта кючекчийка, плеснала се по челото и извикала"еврика"по начин за който и Архимед би и завидял. После прошепнала-вот на недоверие

61

suvi

преди 7 години

за нас не е !

60

Анонимен

преди 7 години

'Йес сър' тази госпожа няма как да стане шеф на ООН,при положение,че е долнопробен слуга на САЩ!Просто няма вече кой да излъже!

59

gtf

преди 7 години

за мен пък е голям срам ...

58

до 60

преди 7 години

Я да те чуем каква беше Кристалина преди 89 г.Можеш да ни разкажеш и за Вожда си Тиквичко.Или викаш те се родиха и двамата през 1990 -та.

57

Некъф луд

преди 7 години

Пак ГЕРБ си направиха интригата да си набутат техния човек на власт. Отвратителни интриги които ни излагат в световен мащаб.

56

Анонимен

преди 7 години

За мен е голяма чест и невероятно удоволствие да прецакам сънародничката си-нали така госпожо?Позор за България!

55

смях

преди 7 години

Сталинка, тва го бях забравил. Българинът най-много мрази предателите ! Факт ! Ще си носят кръста наглеците !

54

Анонимен

преди 7 години

Тия бивши комунисти, първи евро-атлантици срам нямат ли?

53

Браво и успех

преди 7 години

Преди 89г ако имаш роднина в капиталистическа страна или някой твой роднина е политически затворник те дамгосваха за цял живот" враг на народа" и търпиш негативи за изграждане на кариера,покупка на жилище и кола,изселваха те,нямаш право да учиш във ВУЗ или техникум....нямаш никакви привилегии даже и да си дете на 5г. Другарката Бокова обратно. Заради баща си е приета да учи в Москва на държавна издръжка и веднага е назначена в ООН. С какво другарката Бокова е по-кадърна от децата които прославят България със златни медали по математика например? Не трябва ли и тя да бъде обявена както нейния р

52

Анонимен

преди 7 години

Я, наша Сталинка, "всегда готов", бе! Да не се окаже, че даже е изпратила визията си за генсек, преди номинацията, а?

51

Психодиспансер

преди 7 години

Земята има ядро, океана има дъно, само глупостта е безгранична.

50

Анонимен

преди 7 години

Браво !---------БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПАза- Българския Народ- Българската Армия- Българския Президент- Българското Правителство- Европейския Съюз и НАТОХубав ден, Приятели миряни,ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО !аз съм тук и ви пазя------Goddess Rhea

49

Анонимен

преди 7 години

Имам чувство ,че и тази ще я крепят от двете страни докато и треперят крайниците като на Килъри.

48

Анонимен

преди 7 години

Отново недостижими висини на човешката глупост!Не знам кой е най-унизеният в този любовен триъгълник, прелъстената и изоставена Бокова, Боко-тъпоъгълника или Сталинка-амбициозната мишка-кариеристка, която през трупове минава за службици и власт!даже е противно да се обсъжда!