74

до: Божидар Димитров

преди 8 години

Оказва се, че когато идват османците, нашият етнос, макар и част от тази по-голяма общност, вече е етнос без граници. Добруджа, Търново и Видин, отново стават едно. По това време българите са били около 1,5 млн. А българският етнос през 60-те години на 19-и век наброява около 7 милиона, като се включат българите в Северна Гърция, както и тези около Скопие.

73

Djin

преди 8 години

Кадър на ДС в опит за поредна партия на турците. Ами това е скандала!

72

до: Божидар Димитров

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 000 българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-ти век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски. По това време хората не са могли да пишат.

71

Анонимен

преди 8 години

Най-после ГЕРБ си признаха, че са организирана престъпна група за печелене на избори

70

hasan

преди 8 години

DOST ILI GOST, Az sim sis MESTAN AGATA nova partiya ste ima

69

Анонимен

преди 8 години

Време е в конака да влязат тримата приятели: Иприт Зарин и Зоман.

68

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До Гошо...ТъпотоМерси , че се обади.А аз сега ставам ,пия кафе и гледам Местана.Викам, чакай да му кажа много поздрави от Божо Димитров :))

67

пери

преди 8 години

Яка снимка. Все така да си газиран, Местан, много ти отива.

66

Анонимен

преди 8 години

Какво се радваш, българино?! Нали така могат да подменят и твоя глас и изведнъж Парламента да се окаже пълен с ромски депутати, които да си направят правителство, ако Великите сили решат, че е дошло времето да им създават държава?

65

DreamTheater

преди 8 години

Trans penem mihi est.

64

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Оооо,хамериканец,честит ти празник на храброста,свети Георги да бди над теб в другия край на света,жив и здрав.Сега станах от масата след един печен заек,зелена салата ракийка и кана домашно вино.Какво да се прави,нали трябва да уважаваме българските...традиции..

63

Да се

преди 8 години

Да се ..... местю, шо не рипа туркиа кат се намесва в майсторенето на резултатите?!

62

Анонимен

преди 8 години

Тоя мръсен местан вместо да е в затвора, той се напъва за парламента! БЕЗОБРАЗИЕ!

61

Анонимен

преди 8 години

Ама как се е озъбил сами, а! Кат' че ли се готви да отхапе нечие ухо! Ама Божо кво толкова е казал? То е ясно, че няма да влезе в парламента и с помощта на ЦИК. Не го виждам да сбере повече от 20 - 30 000 гласа. Може да се добере до някаква държавна субсидийка, ако съдът повтори глупостта да регистрира партия, поддържана и финансирана от чужбина, с чисто етнически привкус, независимо, че членуват и разни майцепродавци/ки в нея...

60

Анонимен

преди 8 години

Тоя филм сме го гледали. Изказва се някой псевдо националист /преди Сидеров, сега Божо Продажника/ срещу ДПС/ДОСТ и така ги настървява и им вдига резултата. Очевидно някой има интерес ДОСТ да влезе в следващия парламент

59

Анонимен

преди 8 години

Много е жалко, че българинът не може да разбере мащабите на това, което е казал Божидар Димитров... В прав текст човекът признава , че от гражданите нищо не зависи, ама *** не вдява!

58

Ti

преди 8 години

Bogko e kratuna golema

57

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

От тия думи на Божо,вижте снимката, Местана май го е хванал запек :))Голямо напъване е !Викам на днешния ден ,в коментарите си да участваме с повечко чувсто за хумор :)

56

Анонимен

преди 8 години

като е толкова недоволен, местан да се оплаче на арменския поп!

55

Анонимен

преди 8 години

Ха, ха, че тогава сме по-зле и от Северна Корея, бе! Там поне наистина си гласуват за Вожда и печели с 99,99%, а тук не познавам никой да гласува за ГЕРБ, а вадят същите резултати. Значи така се правело, а?!?!