173

Анонимен

преди 8 години

Тръгнали кучетата на управляващите пак с хората да се разправят!

172

Nikolay Kotov

преди 8 години

Гражданите на тази държава НЕ разчитат за нищо на полицията- сами си разкриват кражбите, сами си решават проблемите. Напуснете половината ако искате- пак ще сте прекалено много!

171

Анонимен

преди 8 години

Да излезе народа да ги пребие, както ни пребиваха те!Защо полицаите си го изкарват отново на народа? Защо не блокират парламента, с всички престъпници вътре, па да ги помелят от бой?

170

Nikolay Kotov

преди 8 години

Това, което вършите, е да демонстрирате колко сте големи и страшни на тинейджърите, които сте "заловили" с една цигарка коз за да им вземете паричките за закуска, докато около вас се случват най-различни безобразия, но вие сте прекалено безполезни и заети със "скубенето" на деца за да им противодействате. Отделно, като ви свирне първата мутра с лимузина или някой друг истински престъпник вие се надпреварвате да му целувате *** и да му прикривате мизериите.

169

Анонимен

преди 8 години

Да ходят да поработят като портиери макар и затова не стават .

168

селчо

преди 8 години

Г-н Борисов видяхте ли вчера кой управлява държавата,

167

я

преди 8 години

"хан ко брат" "Търците" , полисите са мега неграмотни и нагли!

166

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

165

@До @До до 233

преди 8 години

Обясних ти защо е това, заради многото населени места и малкото население. Видя ли кои са преди нас в статистиката? Vatican City, Montserrat, Saint Helena, Saint Kitts and Nevis, Bahamas, Grenada, Nauru... НАЙ-ПОЛИЦЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ - БАХАМИТЕ СА НА 4-ТО МЯСТО!!! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ИМАТ 4-ТАТА ПО ГОЛЕМИНА ПОЛИЦИЯ НА ПЛАНЕТАТА!!!

164

Анонимен

преди 8 години

Ние сме ***, а ти си готнин, нали....Ми като не ти изнася напусни....

163

Анонимен

преди 8 години

Хора, толкова сте прости, че не можете дори да осъзнаете какво се случва. Вече започвам да се замислям има ли смисъл да ви пазя. Един ден без полиция ви трябва, за да осъзнаете какво вършим. Съдите за работата ни само по медиите... Всички полицаи = КАТ = корупция... Нещастници, каня всеки от вас да дойде в едно РУП и да изкара 24 часа на работа, като обикновен полицай от ОП. Да видим какво ще му се падне, труп ли ще е, пияница, и после да коментира.

162

деду Въсу

преди 8 години

Кой управлява тази държава!?!?!?

161

До @До до 233

преди 8 години

678 на 100.000 човека. Общо 49.600~ Това ни прави на 17то място в света по полицай спрямо населението. Числата са от тази година.

160

Анонимен

преди 8 години

Abe az nese drusam...no vij poznavam takiva policai..poxnavam i takiva de sa na xranilka pri mutrite...poznavam takiva deto biqt xorata e taka,6toto vidi6 li nqma koi kavo da im kaje...za spravka klipa po nova..tam nebixa momi4eto i mom4eto..respektiraxa gi..xexxexxe...mrasnici dolni..naglqri...a q sega se zapitaite kvo stana s teq policai...dali o6te nesa na slujba???

159

Анонимен

преди 8 години

Тъпо ченге, като се друсам, ела ме арестувай! Ама и ти *** от дилърите, за това се държиш за фуражката!

158

до 240

преди 8 години

Ако станеш от компютъра си или вдигнеш глава от телефона си ще ги видиш къде са.Ходи си надрусай спокойно днес,че денят си мина.

157

СВИНЕНАГЛИ

преди 8 години

АХАХАХАХАХАХ, страшни, *** некадърници, ако ние простестираме ни бият, ех че няма кой да ви хвърли един бой. Пропускали празници...милинките.Всички пропускаме празници. Нехранимайковци нагли.....

156

Анонимен

преди 8 години

Полиционери - като не ви харесва в системата на МВР що стоите там, БЕ?Напускайте и се хващайте на друга работа, в коята няма нощни смени и не са "ви отнети права"!*** напуснал полицай и за таксиметров шофьор не става...Какво можете?Езици знаете ли? На компютър да работите? Или сте инжинери? Или лекари? Или ставате за учители? Или за бръснари? Или за готвачи?

155

Гошо от Почивка

преди 8 години

По собствено желание сте станали полицаи, знаели сте добре какви са плюсовете и минусите. Недейте да извъртате, че сте жертва, защото не сте!

154

@До до 233

преди 8 години

Не сме в никакъв случаи, най-многобройни. Статистиката се изкривява в известна степен заради наличието на много населени места, които съответно трябва да им бъде зачислен кмет, полицай, лекар... Ако погледнете статистиката сме и една от държавите най-много кметове, всяко село - кмет. Но срещу това никой не мрънка. Но най-многобройни - нещо си се объркал сериозно, не достигат хора.