95

Анонимен

преди 8 години

до 130Прав си, хамериканец трезвен не би издържал до Марс 6 месеца затворен в такова пространство. А руснака ако има достатъчно водка даже и до Плутон ще отиде без да усети.

94

Анонимен

преди 8 години

Нали се сещате че в капсула 5- на 6 метра.... 6 месеца път до Марс не би издържало нито едно същество заедно с 3-4 други?

93

до 124

преди 8 години

доказателства, че е кацала руска сонда там? нещо донесла ли е? евтини пропагандни материали...те руските сонди само океанското дъно изследват.

92

lol

преди 8 години

"8400 снимки проследяват програмата между 1961 и 1975 г." ..а не в един космически кораб...ама кой да чете...чукча писател, не читател...

91

Анонимен

преди 8 години

до 121Само че Америка е на 6000 километра от Испания, а Индия да кажем двойно повече, а Марс от нас е 200 пъти по-далече отколкото Луната до нас.

90

Анонимен

преди 8 години

До 109Русия изследва Халеевата комета от близко разстояние със сондата Вега, която едновременно с това изследва и Венера. Руските сонди кацнаха на Венера и изпратиха от повърхността цветни и чернобели снимки. Да припомня, че отново руски сонди измериха налягането там-90-100 атмосфери на повърхността и температурата +400-500 градуса!!! Досега американска сонда не е кацала при тези ужасни условия. Ааа,забравих, руските сонди откриха и сярна киселина в атмосферата на Венера!

89

lol до 113

преди 8 години

да сравниш кацане на Луната, до която се достига за 3 дена и няма промяна в атмосферните условия, с космическа мисия продължаваща няколко месеца е меко казано глупаво. Все едно да обвиниш Колумб, че след като е открил Америка не е продължил до Индия...

88

Анонимен

преди 8 години

до 11711 септември! Това стига, Инджев, за да ви намрази цялото човечество и да ви вярва на холивудските извращения.

87

Анонимен

преди 8 години

Хелоооооу краварите къде ги побрахте толкова снимки бре???? Вие за канарчета ли ни имате бре? Да не би през 60-те години да сте имали цифрови апарати за снимане бре? Бах маааму!!!!!

86

Анонимен

преди 8 години

Най-добрия филм на Стенли Кубрик.

85

Одисей 1

преди 8 години

Залавието е абсолютна истина .Кацането на луната е може би номер едно сред конспиративните теории .Другите са Зона 51 , Убийството на Кенеди , 11/09 , ционизма , световното правителство има и още секи може да допълни Интересно няма такива значими за Русия Един Распутин не стига

84

Анонимен

преди 8 години

до 109А на Марс като има роботи и не намериха нищо, какво се очаква да намерят хамериканците на Марс като стъпят? И какво майка си ще потърсят в тази сурова обстановка? колко дни ще са на открито на повърхността на Марс? Това е все едно да те пуснат в пустинята Сахара и да ти кажат да намериш нещо в нея без вода и храна.... какво ще търсиш на тази планета за 2-3 дни?

83

Много съмнително!!!

преди 8 години

До 103То не само това, което казваш, ами има и друго. През декември 1967 г Върджил Грисъм, Едуард Уайт и Роджър Чафи изгарят живи в Аполо-1 при тренировка тук на земята. Пита се кога успяха да реконструират кораба така, че без допълнителни изпитания да излети и кацне и се завърне. Щом Аполо-1 изгоря тук на земята без дори да бъде изстрелван? А кацането уж е било на 20 юли 1969 г, няма и две години от изгарянето на Аполо-1 и неговия екипаж!

82

Анонимен

преди 8 години

"8400 снимки ? Баси на тия товарния им отсек е бил пълен с фото ленти бре :)"Eто това май е най- доброто доказателство, че никой не е качвал...иначе с толкова много ленти нямаше да има място космонавтите къде да влязат!!!:))

81

Анонимен

преди 8 години

До до 94И кога са кацнали американците на Марс? До 2050 дали ще да кацнат като даже и ракетни двигатели нямат и купуват руски. Даже и на МКС не могат да пратят хора и не се очертава да пратят поне до 2020.

80

Анонимен

преди 8 години

Златните години на Холивуд.

79

до 94

преди 8 години

и какво да правят на Луната отново? изследвали са всичко, което ги е интересувало и са преценили, че няма нужда да пилеят повече средства за там. Вместо това Марс е новата дестинация и научаваме все повече за него от мисиите до там. Въпросът е какво изучи и изследва Русия за последните 40 години? Луната - не. Марс - не. Кацане на комета - не. А да...почетна роля като космическо такси - американците си плащат на шерпите да им изстрелват апаратурата :D

78

Одисей 1

преди 8 години

88 Значи съм прав , че много от пишештите тук не са били родени когато за последно руски космически апарат е напускал околоземната орбита

77

Анонимен

преди 8 години

Луната има и тъмна страна! Дали са проверили какво има там и това което са видели да ги е отказало да кацат повече?!

76

Анонимен

преди 8 години

Американците са били на Луната. Прочетете книгата за Ванга на племенницата и Красимира Стоянова - единствената правдоподобна книга. Там пише как тя я е питала дали знае, че преди няколко дни хора са кацнали на Луната. Ванга отговаря, че е "видяла", но това което са разказали космонафтите е нищожна част от това, което наистина са видели. Това обяснява и прекратяването на мисиите. Нещо се е случило, по всяка вероятност Нийл Армстронг може би е бил първият човек там, но надали първото същество...