16

Анонимен

преди 9 години

До Василеви какво те кара да смяташ, че американците са ми модел за подражание ?! може би на селяци и първенюта като теб са, но нормалните хора които имат елементарни познания по икономика ще разберат за какво говоря. ти си стой в тоталитарния строй.

15

.

преди 9 години

Т.е. в блока дето живея над 1/4 това лято са ходили в Гърция. Също и от селото дето е баба.Ей... :)

14

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКойто не е ходил в Москва му препоръчвам да отиде ! Но помнете това е един от най скъпите градове в света не е за кунемски глъдни въшки----------Москва е за ушанките като теб, нормалните хора не ходят там.

13

Василев

преди 9 години

До АнонименАмериканците ако мислеха по този начин, нямаше изобщо да ходят до Вегас да си оставят парите на американските мафиоти!Това е селско мислене, мафиоти били тези или онези, не оправдавам некоректните работодатели, но всеки отрасъл тегли по веригата още много други отрасли!Парите са нужни на българската икономика и бизнес!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !много ти е закостеняло мисленето, аман от късогледи

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Грешиш причтелю, за съжаление Турция и Гърция съвсем не са еквивалентни туристически дестинации

10

Ккк

преди 9 години

Неграмотщина, заглавиетоняма общо с написното... от 2 млн избраха лятна почивка, стана ясно че били. 2 млн пътувания... демек всеки кефал който е минал границата зада си купи зехтин, стана летовник

9

Анонимен

преди 9 години

До Василевcapital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/08/21/2594849_tozi_biznes_ne_e_za_vseki/Василев, прочети това и си помисли после къде си оставяш парите и всъщност дали не подкрепяш родните мутрафони като им плащаш таксичките. Хората предпочитат да си оставят парите в чужда държава, защото там знаят какво е обслужване и клиент, а не като българските *** мутрафончета

8

Сметката

преди 9 години

Ако 2 млн. човека са почивали в Турция и Гърция, ще излезе, че 70-75% от работещите са ходили на море. А 99,999% от отишлите на море, са отишли в чужбина. Всички знаем, че това не е вярно.

7

dd

преди 9 години

"Една рускиня в нета пишеше"Ти на рускинки блогчетата ли четеш бе, загубеняк безработен :D

6

Василев

преди 9 години

Селяните обичат да ходят в чужди държави да си харчат парите и после да се фръцкат!Селянина не може да разбере, че тези пари колкото повече се въртят в държавата, толкова по добре за българският бизнес и за него самият!Спомням си, първите години на демокрацията как всички селяни не искаха да работят , а да въртят търговийка с китайски и турски ***!Какво се оказа, първите години беше сладка печалбата, когато се унищожаваше българското производство, а после стана ад за селянина!Маркъс!ЦРУ!

5

непукист

преди 9 години

Два милиона посетили курортите на комшиите вие журналята в ред ли сте . Излиза ,че до толкова вече сме се опаричили ,че всичкото бачкатор е хванал пътя и отмаря ли отмаря по комшийските хотели. А дано ама надали .

4

Анонимен

преди 9 години

Честито 2 мил. към Турция и Гърция, т.е. към еквивалентни туристически дестинации. Нека Министерство на туризма и туристическият бранш си направят изводите, но ме съмнява.

3

На море в България?

преди 9 години

Никога повече вече!!!

2

as

преди 9 години

Много гърци идват в бг, защото остават в Гърция без работа и в бг си намират работа и си купуват и имоти и работят в бг, защото в Гърция е голяма криза.

1

Анонимен

преди 9 години

kasae zaglavieto gyrzi v BG na po4ivka ????