26

Doko

преди 9 години

Как си правят кратункьовците сметката без кръчмар. Каквото е казал и каже Доган-това е било и ще бъде, елементарна аритметика е. А с времето цифрите все повече ще нарастват. Местан е на светлинни години пред тия смешници, а още се помни мракобесническия герберски четиригодишен период, когато свалиха и кожите ни от гърба. Шанс нямат.

25

li

преди 9 години

a kakvo li kazvat psihiatrite i psiholozite?ot mene - bravo na Lutvi i na Husein za strastnata im lubov kim turk milliet. lubovta e gradivna i pozitivna energia za razvitie na obstestvoto.

24

Анонимен

преди 9 години

Приятелю,за кабеларката от СКАТ беше ясно.Радой Ралин беше казал - "Онзи който бърка в кацата с меда,не бърка"

23

Анонимен

преди 9 години

Червените реформаторчета-комунисти, които продадоха синята идея през 90-те заедно с Костов и те барабар Петко с войводите. Една каруца народ заедно с каруцаря. При всички случаи БСП е най-доброто в случая, но тиквата няма толкова акъл да го проумее и като дойдат новите сметки за тока, които прогерберското правителство наложи, ще бъдат пак изметени по нова година.

22

българин

преди 9 години

На снимката виждате бивш КОМУНИСТ и настояща МУТРА.

21

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че при коалициите е доста важен личностният елемент между лидерите на коалиционните партньори. А като знам Бойко Борисов каква лична личнот е, ще има "моята коалиция", "моите парламентарни групи", "моята коалиционна програма" и т.н. Ще се състави правителство, защото малките партии не искат нови избори. ГЕРБ също би трябвало да е зя правителство, защото при едни нови евентуални избори може да са явни победители, но в ситуацията от 42 НС. Трудно и кратко бъдеще за каквато и да е коалиция.

20

Анонимен

преди 9 години

Тия измислени псевдопатриоти от НФСБ, които пред изборите във всяко предаване оплюваха Бойко и Волен, се оказаха най-големите въртиопашки и заради мазното кокалче. Чудят се как да се наведат на Герб заедно с каракачанката. Смешници жалки. Стана ми ясно защо Волен избягал от СКАТ от тия двуличници.

19

до 21

преди 9 години

КТБ въобще не е фалирала. Като е фалирала защо още не я обявяват в несъстоятелност и хората да си вземат парите, поне гарантираните от Закона.Това е поредната интриганска хватка на селския тарикат от Банкя, да може да я фалира изкуствено, да обвини комунистите и да я хариже на благоверената Цветелинка без пари, която пък да пълни ГЕРБерастката каса.КОЙ не спираше цяла година да чертае апокалиптични прогнози и да плаши как Държавата ще се срине, ако не е Той. КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

18

Погледнато отгоре

преди 9 години

Единствената устойчива коалиция е ГЕРБ - БСП. Другото са временни решения, които ще доведат до невиждана досега криза. Останалите български партии са бурета с барут със запалени фитили.

17

Анонимен

преди 9 години

Аз пък очаквам 2-3 месеца по-късно гладните в старната да ги изколят. Толкова малко време ще им трябва на герберастите с и без подкрепа за да натворят критична маса глупости в управлението. Е, винаги има 0.001 % вероятност да са се опомнили , да са се "смирили" и да са открили "некалинки" , които мотивирано да управляват в интерес не само на корпоративните кръгове , но и на обществото.

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименSTE GLASUVAT I SADEBNITE ZASEDATELI ZA OSAGDANETO IM.

15

Анонимен

преди 9 години

Коалицията между ГЕРБ, РБ и ПФ е невъзможна. РБ са на американска хранилка и ще натискат ББ да пусне шистовия газ. ПФ са категорично против шистовия газ. А самовлюбения ББ иска всички да го обичат, което разбира се е абсурд. Тоест, правителство няма да има. Ще има нови избори по Нова година. Каквото и да означава това.

14

Анонимен

преди 9 години

Нови избори по Коледа. А патолозите да си изучават трупа но ГЕРБ ...

13

Анонимен

преди 9 години

Активираха всички рупори на Мутрата.

12

Анонимен

преди 9 години

До тук ли я докарахме, че от Борисов по-добър няма? Докога разни псевдо социолози и политолози ще вушават такива неща у хората? По-добре е да замълчат. Спасението на България е да се маха от този ЕС. Договорът за свободна търговия между САЩ и ЕС е смъртоносен за нас. Тези неща трябва да се изясняват на хората и това трябва да се има предвид, когато се прави правителство. Реферматорите са ретроградна групировка. Те разпродадоха България и се обогатиха. Разрушиха образованието, селското ни стопанство, напоителните ни системи, на безценица продадоха заводи и други обекти.

11

Леле че народ

преди 9 години

Айде ББ стига с тая любовна игра,а почвайте с Местанчо ,якото порно което ни чака То се е видяло,че с тия РБ,ПФ ще трябва да даваш повечко пари,щото лешоядите са повече Взимайте с с Местан,да направите БОСТАН и това е

10

Анонимен

преди 9 години

През 2009 година ГЕРБ спечели 1678641 гласа. Сега имат 600'000 гласа по-малко. На следващите избори за тях ще гласуват само партийните им членове.

9

Богдан

преди 9 години

ГЕРБ - 84 РБ - 23--------------------- вс.107 ---- за какво се свалят на Радан Кънев,като с неговите гласове го докарват до 107..а до 121 и повече..обяснете ми че не схващам нещо.

8

Анонимен

преди 9 години

Какво, пак Тиквата ли ?Не, благодаря !При това положение,очаквам масово нашествие към Терминал 2 - да му мислят европейците

7

NORMALEN

преди 9 години

BEZ TEZI DVAMATA NA SNIMKATA BALGARIA MOGE I DA SE OPRAVI.