7

Анонимен

преди 10 години

България се е превърнала в една чалгарница и то не без участието именно на този индивид Бойко Методиев Борисов.В нашата мила родина интелигентните и умните не виреят,виреят простите устатници.Оня ден мин.на образованието по телевизията каза че един студент от СУ подал МУЛБА за стипендия за висок успех.Ето това е електората на този чалгарин -уж всичкия с висше образование.И докога ще търпим това ние "необразованите"- незнам и докъде ще я докараме.

6

Анонимен

преди 10 години

Тоя ББ политиката я разбира като квартала и той е мутрата и може да взима парите на по-малките деца. Този човек разби цялата политическа класа с постоянните си отмятания и лигавщини , с други думи тоя откъдето мине трева не никне.

5

Анонимен

преди 10 години

Готвят ни нова тройна коалиция - ГЕРБ, ДПС и АБВ. Първанов и Петков говорят точно като ГЕРБ, а ДПС ги дирижира всички заедно.

4

Анонимен

преди 10 години

Да ,Боко е виновен за катастрофата в здравеопазването.Здравната каса беше ограбена по времето на ГЕРБ.2 милиарда просто ги нямаше и никой не можеше да обясни къде са.Да, Боко е виновен за банковата криза.Две седмици седя в САЩ за инструктаж. Там оклепа България, а Господарите побързаха да изпратят трима сенатори, за да въведат "ред" в България.Сиреч да подновят унищожението на българите.Дойде си Тиквата, направи изказвания за криза в банковия сектор и ... простият народ хукна да тегли пари

3

Анонимен

преди 10 години

Г-н Цацаров спи и се прави на ни чул, ни видял. Стига сте ни правили на ***. ГОВНЬОТО СЕ ПОДВИЗАВА ИЗ ВСИЧКИ СЛУГИНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ И СЕ ОБЯСНЯВА КАК ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ. Орешарски и тройната да подават оставка и да се махат. Тоя банкянски *** направо кърти мивки с простотията и наглостта си.

2

Анонимен

преди 10 години

Как не ги е срам продажните статистици въобще да правят изявления по медиите? Изложиха се като кифладжии на евровота. На никого от тях не вярвам грам, ще си гласувам по съвест, безплатно и каквото стане...

1

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов е опасен за държавата! Следих изявленията му внимателно и мога да кажа че грозния му популизъм застрашава банковата система. Това псевдо ченге не трябва да се докосва до държавното управление. Добре ще е прокуратурата да се заеме с Борисов. Ако не са чули безумните му изказвания ще им ги посоча. Изпитавам дълбоко отвращение от Б. Борисов и Ц. Цветанов. Нищо лично. Просто, тия неграмотници трябва да се разкарат от политиката.